Så här känner jag just nu!

Lånade en bild från n24 som jag hittade, tyckte jag såg lite gullig ut på den 🙂

Är superglad just nu! Livet här i Thailand är superskönt och mysigt… Det känns så lugnt på något sätt och det är precis det jag behöver! Jag får ro på ett helt annat sätt när jag är utomlands, det handlar inte om att jag flyr eller någonting, mest att jag är äventyrlig och tycker om att resa och se och upptäcka nya platser liksom! Sen är ju inte Thailand direkt ”nytt” för mig med tanke på att jag varit här ganska många gånger men det är ändå en upplevelse i sig att komma hit varje gång!

Jag nås av nyheten att det snöar i Sverige?! Stackars! Det är dock lite surt… Gillar inte hur Stockholm blir när det snöar! Alla går jättesakta fram som kärringar (även jag) för att man är livrädd för att ramla och slå sig och lindar in sig i tjocka halsdukar och stångar sig fram i butikerna. Ni skulle vart här istället, folk lunkar på i sakta takt och är helt tillfreds med allt, och då är det ju faktiskt ”december” här också! Så fett 🙂

PS. Jag kommer nog inte färga håret anytime soon! Tack för era kommentarer <3

(Visited 31 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Alexis december 7, 2011 at 10:18 e m

  Hej Paulina <33!
  Jag verkligen ÄLSKAR din blogg jag kollar den allra först när jag loggar in på datan!!!
  Jag skulle nästan svimma bara om jag ser att du har kommenterat min blogg! Snälla tipsa andra för jag har bara 2 sidvisningar per dag :'(
  Gå in på http://Alexisliv.blogg.se/ <3333

  Reply
 2. felicia december 7, 2011 at 10:50 e m

  Hej paow, vill du göra länkbyte med mig? 🙂

  Reply
 3. Erica december 8, 2011 at 1:15 f m

  Du förtjänar att vara glad så mycket som du gått igenom 🙂
  Och bilden var riktigt söt, hahaa :p

  Reply
 4. Liz december 8, 2011 at 7:19 e m

  Du är helt fantastisk!
  det är rätt underligt egentligen,
  hur någon som du kan få gå igenom så mycket skit.
  det är rätt underligt egentligen,
  att det känns som att jag känner dig.
  och jag vet inte hur många gånger jag tänkt;
  ”nu måste jag skriva till Paulina och se hur hon mår.”
  för att sedan komma på att jag egentligen inte känner dig.
  Men du är helt fantastisk, sluta aldrig vara den du är.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *