Mina älskade vänner.

Ni är så jäkla crazy och spontana, igår kväll så hade dom tråkigt i Göteborg! Dom åkte till Stockholm och bokade biljetter till Thailand, jäkla spontana dampbarn. Det är helt sjukt! Men nu vet jag varför Steffi är min bästa vän och att hoffen var min drömkille innan jag lärde känna honom bättre (för vi kommer bättre överns som vänner 🙂 )… För att dom är så jäkla spontana. Nu ska jag hjälpa dom att ta tag i sig själva. Vilket betyder, inget supande på två veckor. Och inte sova till fyra på dagarna 😉

Oooppaaa snart är dom här <3

(Visited 23 times, 1 visits today)

40 Comments

 1. Anonym december 3, 2011 at 9:45 e m

  Var har du köpt den klänningen? fan vad snygg den va

  Reply
 2. rosies december 3, 2011 at 10:03 e m

  Gud vilken snygg klänning paow!

  Reply
 3. my december 3, 2011 at 10:23 e m

  såå niiice!! 😀

  Reply
 4. Juliah - förlorat mamma pappa & syster december 3, 2011 at 10:34 e m

  ni kommer ha askul 🙂

  / http://juliahofsweden.blogg.se – bloggar om hur det är att leva som 13åring när jag förlorat min syster i en bilolycka, min pappa av alkohol, och min mamma i cancer. Vill visa alla att man kan klara ALLT bara man kämpar!
  Men bloggar också om den positiva delen av mitt liv där jag bla shoppar, umgås med vänner, bloggar + mycket mer! Ni får även se mycket självförtroende tips, skönhetsstips, mode osv! JUST NU HAR JAG ÄVEN EN TÄVLING I BLOGGEN FÖR ATT STÖDJA ETT BARNHEM I THAILAND, VA GÄRNA MED!

  Reply
 5. ELLEN december 3, 2011 at 10:58 e m

  Snygg klänning Paowsan! 🙂

  Reply
 6. Anonym december 3, 2011 at 11:34 e m

  du var så crazy snygg på din bday

  Reply
 7. elin december 4, 2011 at 12:14 f m

  ÅÅH vilken fin klänning, vart är den ifrån? jag har spanat in den förut men har glömt bort vad den heter så har inte kunnat sökt på den heller, hoppas du tar upp någon gång vart den är ifrån. Skulle uppskattas! ha de bra i thailaaand puss 😀

  Reply
 8. sofie december 4, 2011 at 12:37 f m

  kolla in min blogg!
  har en tävling om att vinna en ipad 2 , iphone 4s, äkta gucci väska mm 😀
  så kolla in vetja!

  Reply
 9. Linda december 4, 2011 at 12:52 f m

  Förutom att giggen har flickvän ditt slem!

  Reply
 10. Anonym december 4, 2011 at 1:31 f m

  Hej, jag antar att du inte träffar din bror så mycket, eftersom vi inte sett så mycket av honom? Eftersom han ser ut att vara halvthailändare så tänkte jag att han kanske bor i Thailand?. Om så är fallet, hur är det att bygga upp en relation med någon som bor så fruktansvärt lång bort men som man ändå förväntas vara så jäkla nära, att inte träffas så mycket och ändå förväntas hitta en personlig julklapp? Jag vet ju att du har en syster också, skiljer sig relationerna mycket? Jag undrar eftersom jag själv precis fått ett syskon på andra sidan jorden typ, och har halv systrar i Sverige redan?
  Hade varit tacksam för svar. 😀

  Reply
 11. Hanna december 4, 2011 at 9:30 f m

  Jag blir så förbannad på dig Paow. Jag läste inlägget du skrev om Breaking Dawn Part 1. ”Bella var svinkåt hela tiden och sen fick hon anorexia.” Anorexia? Anorexia, ursäkta va?! Förstår du ingenting? Det är en förolämpning att påstå att hon får anorexia! Det är en förolämpning emot alla dem som lider av den sjukdomen. Det är en psykisk sjukdom som sitter i huvudet, och om du inte varit så jävla dum och blåst i huvudet och kanske gått klart skolan så hade du förmodligen förstått innebörden av att säga så. Anorexia medför såååå mycket fysisk och psykisk smärta som man inte önskar någon. Du måste fan börja passa din tunga Paow. Du går för långt.

  Reply
 12. saga wihlsson december 4, 2011 at 9:48 f m

  Vad härligt med sånna vänner! 🙂

  Reply
 13. Evelina december 4, 2011 at 9:59 f m

  Vilken söt klänning Paow du har =)

  Reply
 14. isabell december 4, 2011 at 12:23 e m

  hääärligt 🙂

  Reply
 15. frida och wilma december 4, 2011 at 12:41 e m

  jätte fin klänning!! kommentera min blogg så får du en FET länk!!

  Reply
 16. LORISSA LOVEBOMB december 4, 2011 at 1:26 e m

  ska DU hjälpa DEM att ta hand om sig själva? 😉 Ha så kul

  Reply
 17. anonym december 4, 2011 at 1:43 e m

  Regnar det i Thailand? ska nämligen dit på söndag

  Reply
 18. Lena december 4, 2011 at 2:02 e m

  Hihi vilka vänner du har 🙂 Älskar sådana människor, som är spontana och bara kan komma på helt galna saker bara sådär 😉

  Reply
 19. ellinor december 4, 2011 at 2:21 e m

  ska du hjälpa dom, du som dricker typ varje dag? xD

  Reply
 20. hej december 4, 2011 at 3:07 e m

  er steffi russisk ? Du månge ganger skrevet styggt om polakker at polakker er horer osv.. russiske er enda verre. PAOW DU ER EN JÆVLE RASIST I TILLEG ER DU BARE HELT ECKELT

  Reply
 21. ToveEvensen december 4, 2011 at 3:10 e m

  Hej alla sötnosar! 🙂
  kolla in min blogg när jag sjunger, fkommentera och följ mig via bloglovin! 🙂
  Jag kommer då göra detsamma!
  Säg bara till när ni följer mig, så följer jag er också! 🙂
  PUSS!

  Reply
 22. malin december 4, 2011 at 5:34 e m

  ÅÅh din blogg har blivit så mycket bättre sen du åkte till thailand! du är så duktig på att uppdatera och dina inlägg är alltid långa och intressanta !!! PUUUSSSSS

  Reply
 23. Johanna december 4, 2011 at 6:51 e m

  Vilka goa vänner haha 😀

  Reply
 24. Mimmie december 4, 2011 at 7:53 e m

  ÅHHHH!! Fan vad avunsjuk jag blir…. Den rosa klänningen skulle jag ha på fredag för min bror gifter sig, så kollar jag Nelly förra veckan för att beställa den så finns det bara storlek L.. Asså jag tror jag vill döö 🙁 Och nu ser jag att du hunnit köpa en…. buhuuuhu… Den e så jäävla snygg!! Och nu har jag ingen klänning till bröllopet så jag får ha på mig en svart klänning… Aja lyckos dig iaf!!! 🙂 Pussss&Kraam <3:D

  Reply
 25. Rebecca december 4, 2011 at 10:58 e m

  Jag älskar din klänning på sista bilden, den är så söt! 🙂

  Ta hand om dig!
  Kram!
  /Beccy

  Reply
 26. Felicia december 6, 2011 at 5:41 e m

  va kul. min pojkvän känner förresten hoffen! :))

  Reply
 27. Evelina ! december 6, 2011 at 6:40 e m

  du är så otroligt fin paow!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *