Ärliga svar.

.. Hej Paulinas läsare. Ellen här. Jag ville bara säga till er att jag tycker att era kommentarer gått lite över gränsen till vad som är okej och inte. Tänk efter en gång till innan ni kommenterar. Visst, Paulina är en offentlig person, men hälften av alla era kommentarer handlar om hennes utseende. Jag vet inte om ni inte tror att Paulina läser vad ni skriver? För det gör hon. Jag skriver bara det här för att få er att tänka en gång till innan ni kommenterar igen… Tycker många av er är jävligt taskiga. Sverige är ett fritt land, jag vet, men alla vi är människor med känslor. Och även om inte Paulina visar att hon mår dåligt av det ni skriver så vet jag att hon undermedvetet gör det. Hon har världens finaste, slanka kropp, men står i spegeln varje dag och tycker att hon är tjock. Förlåt men, det är mycket tack vare er. Tänk er för, snälla…. Det gäller inte bara Paulina, det gäller hela bloggvärlden. Förstår inte hur ni orkar sitta och skriva negativa kommentarer? Hur vinner ni på det? Mår ni bättre själva? Är det i hopp om att de ska göra/se ut annorlunda, på det sätt ni tycker är rätt?

Kan inte någon av er som skrivit taskiga kommentarer någon gång förklara varför? Och då menar jag utseende och ”du är så jävla äcklig”-kommentarer. För jag vill verkligen veta. Är det på grund av avundsjuka? Irriterar ni er så mycket på någon ni inte känner? Jag skriver inte detta med ironi utan jag vill bara ha ärliga svar…


Well. Kort och gott: hon mår inte bra nu och därför ber jag er att tänka en gång till innan ni drar iväg taskiga kommentarer. Som sagt, hon är en människa precis som ni. Det är inte någon uppmaning, bara en vädjan.

(Visited 32 times, 1 visits today)

257 Comments

 1. Anonym januari 24, 2012 at 5:21 e m

  Hon är fin som hon är! Ingen har rätt att säga att hon inte är. Hon är perfekt som hon är, för Gud gör inga misstag.

  Reply
 2. Chriis januari 24, 2012 at 5:22 e m

  förstår inte hur folk kan göra så 🙁 det är riktigt hemskt ju! Dom är väl inte nöjda själva och avundsjuka på henne för hon ser så bra ut. 🙁

  Reply
 3. Emilia januari 24, 2012 at 5:22 e m

  Tycker det är sjukt vilka avundsjuka idioter det finns, seriöst. när jag och en kompis pratar om drömkroppen brukar vi faktiskt ta upp just Paows kropp som ett exempel! så jävla snygg att det knappt är klokt

  Reply
 4. Mamacita januari 24, 2012 at 5:22 e m

  Härligt att se att någon ställer upp för Paulina, det förtjänar hon!
  Håller helt och hållet med att många kommentarer har helt spårat ur.
  Hoppas att det kan få et slut nån gång.

  Har själv skrivit ett inlägg idag om all vikthets i bloggarna. Det är sjukt vad folk säger till varandra.

  Paulina jag älskar din blogg och du verkar vara en tjej med hjärtat på rätt ställe, som folk tyvärr utnyttjar. Men nu märker man att i Ellen har du en riktigt mysig vän, håll i henne!

  Hoppas att du mår bättre snart och glöm inte att du är jätte fin!

  Kram från en som inte känner dig men som tycker du verkar vara en riktigt bra tjej ändå 😉

  Reply
 5. Hanna januari 24, 2012 at 5:23 e m

  Fint skrivet. Vet inte varfor manniskor skriver sa, det ar val avundsjuka. Paulina ar jatte fin !!!

  Reply
 6. Ellinor januari 24, 2012 at 5:27 e m

  Jätte fint skrivet Ellen! Jag har aldrig tidigare kommenterat Paulinas blogg men har dagligen följt den. Tycker Paulina är jätte söt och har även sagt det till många av mina vänner när vi läst hennes blogg tillsammans. Och om hon påpekar att hon är tjock undra vad fan jag är då! Du har bröst, en platt jävla mage och skit fina ben. Äckliga människor som har brist på liv som sitter och kommenterar helt onödiga kommentarer har det inget bättre för sig undrar jag då!? Lyssna på mig Paulina du är verkligen fin, inget mer snack om saken!

  Reply
 7. Martina januari 24, 2012 at 5:30 e m

  Vet inte vad som hänt men som jag ser så är du en otroligt vacker person. Vet att det är svårt men du måste vara otroligt stark låt ingen ingen ingen få dig att må dåligt. Hoppas du läser de positiva kommentarerna också. För de väldigt många som står vid din sida!:)

  Reply
 8. aloha januari 24, 2012 at 5:32 e m

  I grund och botten så är de elaka kommentarerna baserad på avundsjuka, de vill och ha ett sådant liv som beskrivs i bloggen men kan inte få det och därför ska man klanka ner på just det. Därför finns det ingen anledning att ta åt sig något av det skrivs i alla kommentarer och man ska ta de som en nypa salt.
  Visst det är trist att man får elaka kommentarer men det är internet, det är ju bara folk som är så sjukt osäkra på sig själva som skriver sådant. Bara strunta i det och väx.

  Reply
 9. amelie januari 24, 2012 at 5:33 e m

  Elaka kommentarer borde inte finnas!

  Reply
 10. Vendela januari 24, 2012 at 5:33 e m

  Paulina har ett utseende och en kropp värd att döda för så att folk sitter och kommenterar över hennes utseende och hennes kropp är nog för att de är irriterade på att hon har någonting som inte dom har. Ren jävla avundsjuka

  Reply
 11. Freddy januari 24, 2012 at 5:35 e m

  Hon ska ju själv skriva skit om alla och hänga ut alla, senast Steffie? Nu tål hon inget själv?

  Reply
 12. Lucas januari 24, 2012 at 5:35 e m

  Måste säga att du är grymmt snygg typ drömmen för alla 🙂

  Reply
 13. saga wihlsson januari 24, 2012 at 5:35 e m

  Du verkar vara en sån himla fin vän Ellen. Fortsätt så! 🙂

  Reply
 14. Rebecka januari 24, 2012 at 5:38 e m

  folk är så stora i käft ! älskar din blog paow , du är as fin ! <3

  Reply
 15. robin januari 24, 2012 at 5:41 e m

  tycker hon ska göra som kissie och ändra så man inte kan skriva kommentarer utan att ha med sitt riktiga namn. Eller stänga av kommentatorsfältet.

  Reply
 16. jennifer januari 24, 2012 at 5:43 e m

  Som kommentaren ovan; du verkar vara en underbart fin vän!

  Reply
 17. therese januari 24, 2012 at 5:43 e m

  WORD! paow är så sjukt snygg och förtjänar verkligen inte alla elaka kommentarer från avensjuka osäkra småtjejor.

  Reply
 18. Claudia januari 24, 2012 at 5:44 e m

  alla är bara avundsjuka,herregud hon är så vacker och allt,du också ELlen 🙂

  Reply
 19. emmie januari 24, 2012 at 5:48 e m

  Det är så jävla fegt att kommentera massa elaka saker… :S

  Reply
 20. Anonym januari 24, 2012 at 5:50 e m

  du är hur fin som helst.

  Reply
 21. Fanny januari 24, 2012 at 5:50 e m

  ”nu tål hon inget själv” freddy?
  Paulina är inte någon jävla vägg man kastar skit på! det är en person, med känslor bakom denna blogg om vissa inte fattat de! Folk får ha åsikter och Paulina kanske hänger ut folk men att gå in på andras utseende är way too much!

  Hennes utseende har inget att göra med hur hon beteer sig, och hennes beteende har inget att göra med hennes utseende!:)
  Puss!

  Reply
 22. sofie januari 24, 2012 at 5:55 e m

  förstår mig verkligen inte på dehär internethatarna. helt meningslösa människor

  Reply
 23. It says click ! januari 24, 2012 at 5:55 e m

  Du är vacker Paow! Varför finns det sådana som bara trashar dig? 🙁

  Jag dissar feta människor i min blogg! Kom in och kolla, det finns många som inte håller med mig 😉 😉

  Reply
 24. Carro januari 24, 2012 at 5:55 e m

  Och inte bara för Paulina, tänk alla andra som läser hennes blogg, och kommentarer, som är större än henne, hur mår dom
  Då? Tar inte dom åt sig också kanske? Jag tror nog de..

  Reply
 25. Melanie januari 24, 2012 at 5:55 e m

  Bry dig inte om de fula kommentarerna. Tänk på de snälla och gulliga kommentarerna du får istället 🙂
  Besök gärna min blogg 🙂
  http://melaniie.myshowroom.se/

  Reply
 26. anja januari 24, 2012 at 5:58 e m

  Toppen ellen!!! hoppas nu alla lyder dig och slutar kommentera skit 🙂

  Reply
 27. Isabell januari 24, 2012 at 6:00 e m

  Som du ser så vågar ingen svara på varför dom skriver elaka kommentarer! Men om jag ser det från min sida, så skulle jag säga att man klagar på det andra har som man själv saknar. Det har hänt mig att jag klagat på någon av mina vänner & sagt tex att dom har för stor rumpa & för stora lår osv, för det är det jag alltid har velat ha. & då vill jag att dom ska bli osäkra på den delen av sin kropp, för det får mig att känna mig bättre. Såhär gör jag inte längre utan istället försöker jag se det fina på människor & det fina på mig själv. Jag var väldigt osäker på mig själv då jag drog elaka kommentarer. Så detta är väl ett klart exempel till varför folk kommenterar som dom gör! Så hur svårt det än är för paow så borde hon försöka se dom elaka kommentarerna som endast avundsjuka! För det är precis vad det är! Puss!

  Reply
 28. lisa januari 24, 2012 at 6:01 e m

  Paulina, stay strong! Du är så jäkla grym och har verkligen en fin vän som tar hand om dig. Håll huvudet högt!

  Reply
 29. BejjbiBejjbison! januari 24, 2012 at 6:04 e m

  Läs min blogg som handlar om allt möjligt, men mest om mig och mig! 🙂
  Inte såå många som gillar mig^^ Undra varför?
  Min blogg växer dag för dag har ca 1500 besökare om dagen nu! 🙂
  Kika in, lämna en eller Två kommentarer och kika in igen! 🙂
  Jag kommenterar alltid i eran blogg! 🙂
  Jag är för dödsstraff och en hel del saker!
  Min blogg är sjukt intressant säger många! 🙂
  Puss!

  Reply
 30. Hanna januari 24, 2012 at 6:08 e m

  shit vad jäkla tyket!!!!!! jag har nyss börjat läsa paows blogg för att jag tyckte att hon verkar söt cool och häftig. tro mig folk bär sig åt som piss bara för att dom är avis.du e bäst paow!!!1<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<33<3

  Reply
 31. Helena januari 24, 2012 at 6:08 e m

  De som stör mig mest är hur en sådan person har rätt att klanka ner på alla andra. Hur hon trycker ner alla överviktiga i sin blogg. Hur ofta hon måste påvisa att hon har äkta bröst. OSV… Så ärligt Paow varför ska du trycka ner andra människor?

  Reply
 32. carro januari 24, 2012 at 6:09 e m

  alla som skriver något elakt är bara avundsjuka! dom har ingen rätt att klanka ner på andra folk.. ingen annan hade mått bra om folk gick och sa till dom att dom är fula, äckliga, tjocka osv.. tänk på vad ni skriver först!

  Reply
 33. Pikachu januari 24, 2012 at 6:10 e m

  Till Freddy (ovan kommentator); Bara för att hon hänger ut folk behöver okända inte sitta och spy ut sin avundsjuka på hur hon ser ut. Faktiskt.

  Paow, stå på dig. Du är en underbart fin tjej både utseende och insida. Även om du hänger ut och kan vara elak, så måste även du få säga ditt. Och du skriver allt från ditt perspektiv, det har inte folk förstått. De tror att du bara hittar på. Även om en del kanske inte är helt sant, så är det fortfarande så som DU upplevt allt och det är det som är rätt för dig! Det kan ingen ta ifrån de. Det de kan göra är att lyssna och förstå. Ibland måste även de starkaste visa sig ”svaga” och spy ut allt som hänt och allt de känner. Det är inte en svaghet att visa sig sårbar och ledsen, det är en styrka!

  Stå på dig tjejen! Jag tror på dig som person! Och Ellen verkar som en bra vän! Lyssna på hjärtat och följ magkänslan!

  Reply
 34. ella januari 24, 2012 at 6:11 e m

  Bra skrivet Ellen!
  Du gör en mamma med en dotter som har ätstörningar en stor tjänst med dina ord.
  Det har gått överstyr denna hets på hur man ska se ut och inte.
  Min dotter följer alla dessa bloggar och läser bla alla kommentarer.Tittar sig själv i spegeln och ser något annat än vad vi andra ser.Hon är jättesöt och duger så bra som hon är.Men påverkas negativt av detta liksom tusentals andra tjejer.
  Det är så synd att många gömmer sig bakom sina datorer och tillåter sig att ”kräka”ur sig alla dessa elakheter.

  Funderar på om det inte oftast är de som mår sämst och kanske är missnöjda med sitt egna utseende och sitt liv som är elakast i sina kommentarer.Tyvärr!

  Det är inte ok det som pågår i den här ”bloggvärlden”nu.Av ren nyfikenhet följer jag många såna här bloggar och blir så ledsen över att det har blivit en sån hets som det är.Visst,utseendet var viktigt när jag var yngre också men inte som detta.

  Blir glad över era kommentarer ni tjejer som peppar Paulina här ovanför mitt inlägg!All cred till er!

  Må så gott alla ni tjejer och glöm inte att just DU är viktig och duger som DU är!
  Kram från en mamma och en som arbetar med ungdomar.

  Reply
 35. cecilia januari 24, 2012 at 6:13 e m

  Hoppas du läser det här Paow. Ärligt, hur kan du tycka att du själv är tjock? Du har DRÖMkroppen, finaste kroppen ever. Menar det verkligen, inte för att vara snäll eller så. Men den är så grymt jävla fin och hela du är fin

  Reply
 36. therese januari 24, 2012 at 6:13 e m

  Tror inte idioterna som kommenaterar skulle fortsätta om hon skaffa sånt kommentarsfält som kissie har.. Tror hon skulle må mycket bättre av det med! Kommentarerna kommer minska men so what bätte några få och bra kommentarer än många och taskiga. du är stark Paulina! (L)

  Reply
 37. hmm januari 24, 2012 at 6:14 e m

  Vissa är klart avisa på Paow, men de e fååå. Tror de flestas negativ inställning är fakitskt ärlig. tyvärr.. men, måste säga att paow iaf är en mer medveten tjej ’än tex dessie, för dessie är rakt genom dum. så paow kan glädjas åt att åtm vara lite smartare o medvetet väljer sitt liv som den är ist för skylla på andra.

  Reply
 38. Matina januari 24, 2012 at 6:14 e m

  Paulina du är jättefin och tro aldrig något annat!

  Reply
 39. C januari 24, 2012 at 6:15 e m

  Tycker att det är intressant att det inte har kommit en enda negativ kommentar på detta inlägg. Det verkar som att orden har nått fram. Bra skrivet i inlägget Ellen=)

  Reply
 40. Hanna januari 24, 2012 at 6:16 e m

  Helt sjukt!! Förstår inte att folk kan kommentera så elakt!

  Och ni som säger att Paow hänger ut folk..jaa kanske,men hon säger i alla fall inte att de är fula,feta och äckliga!

  Du är bäst Paow!

  Reply
 41. m januari 24, 2012 at 6:16 e m

  Hejj paulina, är några år äldre än dig, men tycker att du är sjukt vacker och snygg! 🙂 du måste bara tänka så själv, typ tänka i huvve helatiden; I’m sexy and I know it!

  Reply
 42. Astri januari 24, 2012 at 6:17 e m

  Det är i sådana här inlägg som personer som faktiskt bara har bra saker att säga om Paulina kommer fram. De som annars skriver negativa kommentarer vet inte vad de ska skriva för det finns inget försvar för varför de skriver som de gör.

  Okej, jag har kanske inte varit den snällaste kommentatorn här, men utseendepåhopp skulle jag aldrig kunna tänka mig att skriva. På min höjd – bli blond igen. Att skriva illa om andras utseende är lågt. Och kan skada så hårt.
  Mina negativa kommentarer handlar väl mer om hennes sätt att leva, för jag tycker hon behöver komma på banan igen. Och hjälpa henne kan jag inte, bara påpeka.

  Well. Jag har i alla fall kommit clean med mitt agerande.

  Reply
 43. Annelie januari 24, 2012 at 6:18 e m

  Jag håller med dig Robin, hon borde göra som Kissie, att dom som kommenterar fegt och elakt åtminstonne får stå för det dom skriver. Det vore inte mer än rätt, och elaka kommentarer skulle inte förekomma lika ofta.

  Jag kan erkänna att jag undrat vad du hållt på med på sistonne, Paulina. För jag har alltid sätt dig som en bra människa, du har inte varit en dålig människa men du har gjort saker, som jag också gjort, men som jag önskade för allt att du skulle inse tidigare än såhär att det blir fel. Droger är inget jag tycker du ska fortsätta med, för jag vet hur det är. Man inser det inte själv, att det förstör än. Man blir en annan människa.

  Jag mår ungefär som du gör, har också haft dom tiderna jag druckit för mkt och nu försöker jag ta mig upp ur träsket jag själv skapat och fallit för djupt i. Men du klarar det, så som jagkommer att klara det. Och Ellen verkar som en superkompis, som kan peppa dig och finnas där för dig. Håll hårt i henne, för riktigt bra vänner är svåra att hitta. Särskilt för dig, för många utnyttjar dig, tråkigt nog, antagligen, för att du är ”känd”. Tråkigt att det ska behöva vara så, jag hade gärna varit din vän, funnits där för dig, för jag ser att du behöver det. Behöver någon som lyssnar, och inte dömer, som vet hur det är, men som kan hjälpa dig.

  En kommentar av hundra kanske inte är något du tar åt dig av, eller ens ser om jag säger så, men jag hoppas du ser. För jag mår dåligt av att se hur du mår, att du skrivit inpincip att ingen finns där för dig, jag vill finnas där, men att jag ens skulle få chansen att göra det ärju ganska omöjlig. Jag kan inte hjälpa dig, jag kan bara skriva och hoppas att du ser. Jag lägger inte ofta ner energi på att skriva kommentarer, verkligen anstränga mig för sånt. Men jag vill bara komma med min kommentar, jag har funderat på detta länge. Knappt velat gå in på din blogg, för att jag blir ledsen när ja vet att jag vill hjälpa men itne kan.

  Kramar till dig, ochjag tycker dina läppar är snygga som satan, har precis själv förstorat läpparna också, och din kropp, skulle jag dö för. Dina tuttar, o herrejesus, ge mig dom?:)

  Stå på dig, och om det är jobbigt, eller blir jobbigt. Så vet du att du har åtminstonne stöd från mig, du är välkommen att mejla mig när du vill, du har ju min email nu. Jag är en tjej på 20 år, som bara vill dig gott. Vill se dig glad. Jag VILL hjälpa.

  Reply
 44. carmen - foto & design januari 24, 2012 at 6:19 e m

  & grejen är den att alla små fjortisar som sitter hemma och kommenterar för det första inte har nått liv och sen kallar sig för ”anonym”..

  Reply
 45. Ellinor januari 24, 2012 at 6:20 e m

  Har alltid beundrat dej Paow och kommer alltid att göra! Du har ett fantastiskt utseende och skulle verkligen vilja leva ditt liv, allting verkar så spännade även att du inte mår bra nu. Du klarar det här med tjejen! Du är en stark person så ge inte upp nu! Du e bäst o en sjukt härlig person! 🙂
  Kramiz =)

  Reply
 46. Sussie januari 24, 2012 at 6:20 e m

  Vissa människor är förjävliga när det kommer till avundsjuka. Avundsjukan går över till hat, vilket leder till att dom nolifers börjar tycka att de är rätt. Dom tycker det är fel att du är så snygg, men egentligen vet dom inte varför. Så då till alla er som inte har sp mkt kvar i huvudet kan ju gå och söka hjälp! För jag skulle vilja se alla er som har en blogg och skriver elaka äckliga saker här, om nu skulle börja få hatsaker mot er! Ni hade brutit ihop! I början kanske de rinner av, men efter ett tag kommer ni ta åt er medvetet eller omedvetet! Så alla ni fucktards skärp er! Hon är hur vacker som helst, så fortsätt dräggla över nåt ni skulle vilja vara!
  Paow, jag älskar din blogg! Och du är en underbar människa! Så fortsätt vara den du är, du är ingen annan än dig själv och du ska inte ändras bara för att de finns äckliga människor ute i världen!
  Ellen, du är en jättefin vän! De finns många som skulle behöva ett sånt stöd och en sån vän!
  Peace everybody!

  Reply
 47. Malin januari 24, 2012 at 6:21 e m

  Håller med! Förstår mig inte på folk som skriver elaka saker.
  Paulina har as fin kropp och utseénde!

  Reply
 48. Linnea januari 24, 2012 at 6:27 e m

  Krya på dig fina Paulina!

  Reply
 49. Mamacita januari 24, 2012 at 6:28 e m

  Du är BÄST PAULINA!

  Reply
 50. Johanna januari 24, 2012 at 6:34 e m

  Om jag pratar med mina vänner om hur jag önska jag såg ut , Då säger jag att jag skulle vilja se ut som paow .
  Hon borde utses som Sveriges snyggaste kvinna !

  Reply
 51. fanny januari 24, 2012 at 6:35 e m

  SÅ SANT! för en gångs skull tar jag mig tid att kommentera en blogg ( gör aldrig det annars, sorry) Ville bara säga att Paulina du är så himla fin som du är. Du verkar vara en så härlig, crazy och ärlig person! En sån vän som alla borde ha helt enkelt!
  Alla som säger något annat är helt sjukt avundsjuka!
  PUSS

  Reply
 52. anna januari 24, 2012 at 6:37 e m

  lägg ner bloggen då, den verkar bara skapa problem..

  Reply
 53. FANTASY DINING-En blogg om temarestauranger & resor januari 24, 2012 at 6:37 e m

  Man ska aldrig vara taskig mot någon annan människa , det man gör mot andra får man tillbaka fast kanske inte av den personen man va taskig mot man får tillbaka det på ett sätt man inte kopplar sambandet med. Vad man kan räkna med är att det kommer tillbaka till sig själv!!!!Det du ger får till tillbaka….tänk på det!!

  Reply
 54. emmy januari 24, 2012 at 6:37 e m

  Jätte bra skrivet!!! håller helt med dig ellen, jag förstår inte hur folk orkar och kan ens skriva sådär elaka saker! Usch, vars är världen på väg liksom?

  Hur orkar man lägga ner tid på att göra någon annan ledsen!??! Men jag tycker iallafall du gör det jätte bra paulina, you go giirl!

  Men en sak jag tycker du kan göra är att lägga in facebook i kommentar fältet, så man inte kan vara anonym. Tycker alla bloggar kan göra så, så man slipper alla elaka människor i Internet världen.

  Ha det bra, kram

  Reply
 55. Anonym januari 24, 2012 at 6:39 e m

  Helt ärligt förstår jag mig faktiskt inte på de människor som skriver de kommentarerna. Det är ju faktiskt helt och hållet mobbning!
  Anledningarna till att de sätter sig ner och lägger mängder med energi på att smutskasta andra officiella personer tror jag oftast är att de har ilska, sorg eller andra ouppklarade känslor att ta itu med. Att slänga iväg en kommentar med personangrepp kan göra så att de känner sig ”viktiga” eller att de själva ska må bättre.
  Du är en jättefin tjej, Paulina! Glöm inte det!

  Reply
 56. Cissi januari 24, 2012 at 6:43 e m

  Vad underbart att se att hon har en fin vän som verkligen bryr sig. Paulina, du förtjänar det bästa. Inget annat.

  Reply
 57. Sofia januari 24, 2012 at 6:44 e m

  Jätte synd att du mår dåligt Paow för jag tycker inte att du ska ta åt dig. som många andra har sagt är du jätte fin och om du tar åt dig för vad alla andra taskiga människor säger och tycker kan du aldrig vara dig själv. Om du skiter i elaka och onödiga kommentarer och istället bryr dig om de snälla kommentarerna kommer du må mycket bättre. Ha de bäst! =)

  Reply
 58. krullet januari 24, 2012 at 6:45 e m

  here we go! DU ÄR ASSNYGG PAULINA. Bedorande. Världens finaste ben, armar, höfter och du verkar så snäll och genomgod. Man vill bara nypa i dina kinder!! Jag kan inte sätta in mig i din sits, men när man mår dåligt så vill man inte må dåligt offecielt. Man vill låsa in sig med tusen hänglås och slänga iväg alla nycklar, ligga där och bara må så piss utan att någon kan kommentera det. Den här bekräftelsen utifrån är inte allt… Och jag tror att om du skulle få mer peppande kommentarer här på bloggen som poshar dig till ett bättre mående så skulle det ju gå elegant. Men om Du ska kämpa kämpa kämpa sen så dagligen är det folk som ba sprutar bajs på dig, av nån konstig anledning blir det ju bara plus minus noll. Jag tror du skulle må bra av några månaders helande. Bara dig själv. Ingen blogg. Kanske en egen dagbok, som bara är din och dina tankar, ingen kan kritisera dom. Jag känner igen mig så mycket i dig och har alltid gjort. En sån som jämt gör saker utan att förstå konsekvenserna föränn någon sätter de i fejset på en. Och hela världen är i tusen bitar. Och det är svårt att ta sig ut. Jag fick medicin men vart ännu mer spårad och min impulsiva sida blev min mest negativa sida för dessa konsekvenser fanns inte för mig. Men jag avslutade medicineringen efter två år. Dessa år är katastrofala och jag skämms över att tänka tillbaka. Nu 3 år senare sitter jag som nöjdast i soffan om helgerna och dricker typ två glasvin och är en jäva tant som stickar tröjjor och sockar! Men jag trivs mer än någonsin! Mitt tips till dig är att du hittar dig en hobby som du trivs med, där tiden bara försvinner, där tankar trivs utan hets om vad som är rätt och fel. Jag avskyr det officiella livet och dagens samhälle hur man ska vara och hur man ska tycka, jag vill inte passa in för jag vägrar bli som alla andra. Jag är en fattilapp på 2700 i månaden och lever i kläder jag hade när jag var 14 år?! Jag mår dåligt när jag jobbar och måste vara ute bland all hets, reklamskyltar överallt på den bästa produkten och smalaste tjejen och tidningar som är fyllda i skit. Jag mår bra när jag sjunger med min falska ton hemma, skriver fjantiga texter, målar, stickar eller pysslar med mina blommor. Det jag försöker säga dig med denna kommentar är att samhället formar en till något man inte är och till något som man inte orkar med! Vi är inte ämnade till att vara nå jävla robotar som ska följa och passa in överallt och det är knappt tilllåtet att må dåligt! Jag vill inte att någon ska formas av samhällets hårda order, speciellt inte när man är unge och lättpåverkad.. Tänk på dig själv paulina. Jag ägnar tankar åt dig varje gång jag kikar in här. Jag är en trogen läsare som följt dig sen du och dessie hade eran tid! KÄMPA NU. DET ÄR DU VÄRLD! hoppas jag inte skrivit något nu som du tar illa upp över, inte min mening i så fall, jag vill bara få min fis i rymden sagt och kanske plantera en tanke hos dig :)(bli ingen tant som mig bara du är mer kreativ än så;) Nu ska jag sluta skriva innan det blir en hel roman! PUSSS

  Reply
 59. Rebecca januari 24, 2012 at 6:45 e m

  Hemska människor! Fattar fan inte varför dom håller på, om dom inte tycker om paulina så kan dom väl skita i att läsa hennes blogg eller iallafall INTE kommentera! Fattar dom inte att hon är bara en människa! Hon är ju förfan typ Sveriges snyggaste kvinna! Jag menar ju bara kolla hennes kropp jag skulle dööö för den!

  Reply
 60. julia januari 24, 2012 at 6:45 e m

  Du ska vara stolt över din kropp. Den är sjukt fin!

  Reply
 61. Alexandra januari 24, 2012 at 6:46 e m

  Kämpa på Paulina! Du är en sån grymt fin person inifrån och ut. Låt inte avundsjuka människor trycka ner dig. Du är så stark och fin! Massa kärlek från skåne till dig <3

  Reply
 62. Saga januari 24, 2012 at 6:47 e m

  Asså det är BARA Avundsjuka, seriöst Paulina det är verkligen avundsjuka. Jag känner igen det där med att se sig själv i spegeln varje dag och tycka att man är tjock. Jag är inte tjock, du är inte tjock vet du att jag väger tio kilo mer än dig och är tretton år. Jag är inte tjock! Och inte du heller herregud dom som skriver såna grejer är bara tjocka i huvet, jag skulle döda för en kropp som din! Okej inte döda men a du vet:)

  Reply
 63. marina januari 24, 2012 at 6:52 e m

  Du har en av dom finaste kropparna i hela Sverige som jag vet att jag och många andra skulle döda för. Inte bara din kropp, utan hela du är vacker. Främst av allt så är du dig själv! Folk kommer alltid att döma dig, så whatever. Var dig själv och var stark. Fuck vad alla andra tycker, det är ditt liv och ditt utseende och det ska inte anpassas efter någon annan än dig själv! Galet vacker är du

  Reply
 64. Macy januari 24, 2012 at 6:53 e m

  Jsg tycker att det är tragiskt när folk snackar skit om varandra för vad ger det för lycka INGEN både den som snackar och den som det snackas om mår dåligt men varför snackar vi skit om det bara skadar oss?

  Paulina du är en helt otrolig person jag hade aldrig klarat det du gör du är många flickors förebild och många beundrar dig så sträck på dig låt ingen trycka ner dig de som komenterar elakt är bara avundssjuka för att de inte kan va du!

  ta vara på dig och ha det bäst du betyder massor för många!

  Reply
 65. Lotten januari 24, 2012 at 6:53 e m

  Mycket vettigt uttryckt, Ellen.

  Själv är jag en 30+ -are som är nyfiken på dagens ungdomar och hur de lever sitt liv. Måste säga det är väldigt likt som man själv levde med vänner, fest och killar.

  Jag är övertygad om att det råder en grov avundsjuka. Paow har just som du säger en outstanding kropp och många unga tjejer mans er ute idag är övervktiga eller åtminstone mulliga. Det skär antagligen i dem när de ser en så välbyggd tjej som Paulina och det väcker väl hat.. personligen anser jag det vara brist på hyfs, uppfostring och allmänt sunt förnuft! Ser jag en tjej med finare kropp än min, stannar jag hene och frågar henne vad hon tränar för att få tips, inte fasen stannar man hene och kallar henne äcklig.

  Jag har tänkt liksom dig många gånger att Paow är snäll och bloggar på fast vissa bara slänger skit på henne, så att säga, men sen fins ju även de med hyfs och vett i skallen, även om vi är lätträknade. 😉 Har även en egen mycket liten blogg, men ändå en blogg och jodå, de få kommentarer jag fått där har varit inlinadade i hat hat och mer hat. Världen är upp och ner, tror inte att människors hjärtan någonsin varit så fulla av kyla, hat och ilska som de är nu, men så är jag också troende och övertygad om att vi lever i de sista dagarna.

  Nåja, mo’ powah to Paow för att hon orkar och inte ger sig. She’s a beaut! Och du verkar vara en kanonbra vän, Ellen.

  Reply
 66. Frida januari 24, 2012 at 6:54 e m

  Bra skrivet Ellen! 🙂 hoppas iaf några av alla elaka människor får sig en tankeställare <3 Du är världens finaste Paulina! Folk är bara avundsjuka för att de ser ut som skit själva! Vet att det är svårt att blunda för alla elaka kommentarer men läs det fina Ellen precis skrev och ta åt dig <3 KRAM

  Reply
 67. Evelina svoren januari 24, 2012 at 6:56 e m

  men för i helvete!! jag blir så arg när jag läser det här. Paulina har en grymt fin kropp och hon har ett riktigt fint utseende. Jag säger bara en sak. Du är otroligt fin. Kärlek till dig paulina

  Reply
 68. Karro januari 24, 2012 at 7:05 e m

  Asså jag är inte den som direkt kommenterar bloggar bara läser om deras hektiska liv. Men jag tror så här det är nog dels avundsjuka och dels den delen att paulina är så himla ärlig hela tiden hon är inte rädd att säga att att hon behöver sex , att hon tagit droger eller att hon helt enkelt druckit för mycket. Vi bor ju i ett typ öppet land men vi är inte så tåliga och accepterande som vi sägs vara. Vad kan det bero på har jag ingen aning men troligtvis är det det läskiga undermedvetna som vill komma ut men eftersom det är en okänd tabu känsla så vill man direkt gömma den vilket resulterar till att man klankar ner på personer som paulina som bara visar sitt rätta jag rakt igenom.

  Keep up the Good work för du är duktig på det du gör 🙂

  Reply
 69. Jylice Sjölander januari 24, 2012 at 7:06 e m

  Tänk vad mycket skit vi bloggare får ta varje dag. Att folk sitter bakom en skärm och komenterar elaka och kränkande saker är inte okej någonstans. Bara för att vi är såkallade ”bloggare” betyder inte det att vi inte har känslor. För det gör ont att få komentarer om hur ful och värdelös man är, att bloggen suger, att man är äcklig osv! Det spelar ingen roll om man har bra självförtroende och självkänsla i detta läge, det gäller bara att ignonera komentarerna och inte ta åt sig. Men det är inte så lätt alla gånger.

  Man kanske har en dålig dag, tar åt sig av alla elaka ord någon feg människa skriver. Att ha en dator framför sig måste kännas tryggt för dem som gör sånt här. Jag menar, de personer som komenterar elaka anonyma saker på bloggar skulle inte våga säga någonting i verkligheten, för annars hade de personerna inte behövt en dator eller vara anonym.

  Framhäv dina bra sidor. Istället för att leta efter dina såkallade fel,
  så försök att hitta det du faktiskt är bra på. Att alltid hitta det dåliga med en själv gör att man inte mår bra.
  Att stå i spegeln och säga att man är ful, tjock, för smal, för kort, för lång, You name it…
  Det är inte bra. Ställ dig i spegeln och säg allt som du är nöjd med och skit i det du ogillar med dig själv.
  Ni måste också lära er att ta emot komplimanger från människor. Det är viktigt…

  Våga vara nöjd för den du är. Du är faktiskt född till att se ut som du gör, och hur mycket du än
  klagar på dig själv kommer inget att ändras, förutom ditt självförtroende som då kommer sjunka…

  Var stolt för hur du ser ut, du är unik Paulina. /Jylice Sjölander

  Reply
 70. tess januari 24, 2012 at 7:08 e m

  Bra skrivet av en, antagligen väldigt bra vän till paow! Förstår inte heller hur folk orkar sitta o kommentera dumma saker.
  du är fiiin paow! <3

  Reply
 71. Julia januari 24, 2012 at 7:08 e m

  usch, jag gillar verkligen Paulina. Hon har växt så in i helvete i min ögon. FAN va less jag blir på vissa! GOO GIRL <3333333333

  Reply
 72. Hanna januari 24, 2012 at 7:10 e m

  Paulina har den bästa bloggen jag läser!

  Hennes utseende är att döda för, hon är så jävla vacker oavsett hårfärg med mera. Allt passa paulina så jäkla braa, jag är fett avundsjuk men jag skicka ALDRIG iväg någon taskig kommentar istället sitter jag och läser din blogg med ett leende på läpparna och ser hur vacker du är. Du är värd det bästa!
  Du är många tjejers förbild, Ingen hade tackat nej till ditt utseende eller din personlighet överhuvudtaget, du verka så frammåt.

  Va stolt du har allt! puss!

  Reply
 73. natta januari 24, 2012 at 7:13 e m

  Paulina är snygg , hennes kropp hennes leende hennes allt ! varför ska man ens ta åt sig avfolk som sitter bakom en skärm och skriver massa skit? du har en underbar kropp och det är något många strävar efter att få men du har redan den..Känner du att du mår dåligt över att folk skriver sånt slappna av och kolla dig själv en extra gång i spegeln och säg högt för dig själv Jag är snygg som jag är! för de är du, oavsett vad dessa männiksor bakom skärmen skriver..Ellen du är också underbar som visar att du bryr dig så mycket om din vän ,borde finnas flera som du ..! kram på er båda …And P , tell them too fuck off!

  Reply
 74. Nicole januari 24, 2012 at 7:16 e m

  Hoppas de som skrivit elaka kommentarer får sig en rejäl tankeställare!

  Reply
 75. E januari 24, 2012 at 7:18 e m

  Jag skulle döda för att få se ut som dig. Och jag är seriös. I mina ögon är du perfekt! Tänk på de istället för att ta åt dig av avundsjuka bitches som inte trivs med dem själva.

  Reply
 76. Rebecca januari 24, 2012 at 7:19 e m

  Hon ska vara glad av att hon har en sån sjukt fin vän! Paulina är en jättevacker tjej, och ska verkligen INTE tycka illa om sig själv. Det har hon ingen anledning till. Hon är verkligen hur fin som helst som hon är!

  Reply
 77. Anonym januari 24, 2012 at 7:21 e m

  @Ellen. Hon mår jättedåligt och allt. vi vet det men hur ofta har hon inte hängt ut någon annan, pratar skit om andra människor? Hon förtjänar inte det men hon förtjänar inte att alla ska vara jättesnälla mot henne heller.
  @Ja då kan vi ju stryka ”yttrandefriheten” överhuvudtaget om man inte tål höra andras åsikter. Långt ifrån alla kommentarer är negativa! Buhu!

  (Jag kan säga ALLT som jag skriver här till henne directly to her face).

  Reply
 78. Elli januari 24, 2012 at 7:22 e m

  Jag är glad att det inte fanns bloggar och internet när jag var tonåring. Mobbning har alltid förekommit. Men känns som det blir värre nu med internet. Folk sitter bakom sina dataskärmar och skriver taskiga saker till andra. Jag led själv av ätstörningar i 19 år. Om jag hade fått höra över nätet att jag var äcklig mm mm hade jag ju inte direkt mått bättre med min kropp och mig själv. Säger inte att Paulina lider av ätstörningar. Men när du Ellen skriver att hon står framför spegeln och tycker hon är tjock betyder det ju på helt fel kroppsuppfattning. För Paow är ju smalare än de flesta och inte tjock någonstans. Tyvärr har ju många tjejer fel kroppsuppfattning och tror att de inte duger som de är. Önskar att tjejer kunde stötta varandra och sluta kritisera andras utseenden.

  Reply
 79. Norea Wiklund januari 24, 2012 at 7:22 e m

  Kolla gärna in min blogg och lämna en fin kommentar, isf lovar jag att även kommentera på din 🙂

  Kram!

  Reply
 80. Ida januari 24, 2012 at 7:24 e m

  HEJ! detta är första gången ja kommenterar på paulinas blogg. Hon är tvärfin, smal och vacker! Dessutom beundrar jag det att hon själv förstår att hon måst ändra på sitt levnadssätt, fast det kanske inte lyckas med det samma, men hon är stark och kommer att klara av denna tid som kanske är litet mörk för henne! Kärlek till er båda <3 Ellen ta hand om henne! 🙂 <3

  Reply
 81. Åsa-Mitt i en vårdnadstvist januari 24, 2012 at 7:25 e m

  Hon borde inte godkänna elaka kommentarer, eller kanske ha sina kommentarer synkade med fb, då skulle många sluta…

  Reply
 82. jojo januari 24, 2012 at 7:26 e m

  Det är skönt att se att hon har en vän som ställer upp för henne, det behövs i sånahär situationer. Ta ingen skit Paulina!

  Kram

  Reply
 83. Elza januari 24, 2012 at 7:27 e m

  förlåt för att jag har tidigare skrivit att dina läppar har blivit fula efter att du har förstorat dem.

  Reply
 84. Annelie januari 24, 2012 at 7:28 e m

  Varför inte göra som kissie har gjort på sin blogg, att komentarerna går via facebook så man ser vem som skriver?! eller är det så viktigt att få så många komentarer som möjligt eller vad? Ett annat alternativ är ju att ta bort kommentar funktionen, eller om det är så illa lägg ner bloggen? eller annars sluta snacka skit eller skvallra om andra så ska du se att du får snällare komentarer som tex kinza, hon är omtyckt för hon skvallrar inte eller skriver ut sina personliga problem.

  Reply
 85. Johanna januari 24, 2012 at 7:29 e m

  Paow du är grymt stark! Du är svag i dina stunder men du är mänsklig! skit i vad alla andra tycker om dig.. du har dina vänner runt dig och de som är äkta, kommer alltid finnas där! Du ska kämpa och ha dina bloggpauser för att få ta tag i livet. Du får inte glömma nära o kära och jag har märkt att du kämpat med kontakten till de nu! 🙂 You go girl! ville bara säga att du ger mig drivkraft till mitt liv också, man har det inte så lätt hela tiden men du tar dig igenom de svåra stunderna också hoppas du ALDRIG låter någon köra över dig! Viktigt du kommer alltid först <3

  Reply
 86. Hanna januari 24, 2012 at 7:29 e m

  Förstår mig inte på folk som klagar på hennes utseende? Hon är grymt snygg och har en kropp att dö för! Hon verkar som en riktigt go tjej också och ingen ska behöva känna som hon känner just nu. Du är en toppenvän Ellen!

  Reply
 87. Hannah januari 24, 2012 at 7:29 e m

  Jag fullkomligt avgudar dig paulina, du anar inte. Mår också skit, sitter lite i samna sits som du. Kör på paow, du är snygg, vacker, underbar!

  Reply
 88. Jennie januari 24, 2012 at 7:31 e m

  åhh vad ledssen jag blir när jag läser detta!
  Förstår verkligen mig inte på mig folk som ska slänga ut sig sådana där kommentarer, så fega är dom. För jag menar hur många hade vågat gått fram och sagt det face to face liksom? jag lovar nästan ingen hade vågat, tror även jag vet varför. För att det är ingen som menar det, dom är så avundsjuka för att Paow är så söt och har en grymt snygg kropp hon lever ett liv som hur många tjejer som helst skulle vilja leva. Folk är mer intresserade av att se folk misslyckas eller må dåligt eftersom det enligt många är roligare att läsa om? sjukt är det!!!
  Men det är svårt att låta bli att kolla de elaka kommentarerna, för visst är det dom som känns mest? dom man kollar lite extra på.. försök kolla bort från de negativa, kolla på allt de positiva folk skriver. Skit i de elaka kommentarerna, dock finns det ju lite positivt i det negativa för tänk hur många som är avudsjuka så många som vill vara som dig! För du är så jäkla ball!! 😀
  Man vill alltid vara så perfekt, man vill passa in i den lillllllla kategorin ”perfekt”, men va fasen vad är perfekt? vem bestämmer det?
  alla har ju egna åsikter om vad perfekt är, det är ingen som tycker samma. Det går inte att se ut som alla vill, det är därför ALLA är perfekta på sitt sätt. man måste försöka acceptera sig själv och bara vara den man är, livet är förkort för att gå och oroa sig över saker som gör att man mår dåligt. Det enda som händer är att man ångrar att man gick och oroade sig över allt det där istället för att leva livet och ha kul, trust me jag vet..

  Paulina du verkar verkligen vara en jätte härlig person, en spontan rolig trevlig person som gör precis det som du tycker är rätt och jag diggar dig!
  Du har genom dina uppmuntrande inlägg om att vara stolt över sig själv och acceptera sig själv som den man är, fått mig att stärka min självkännsla & sälvförtroende och du har verkligen räddat mig från att inte gå och försöka ta livet av mig. & jag är så otroligt glad över det, så TACK 🙂
  Jag vet att du känner inte mig och du vet garanterat inte vem jag är, men jag kommer alltid att stötta dig vad som en händer I’ll be there for yaa… För en av anledningarna till att jag fortfarande lever är tack vare dig och att finnas här för dig är det minsta jag kan göra (:

  Reply
 89. Frida januari 24, 2012 at 7:32 e m

  Du är en jättevacker tjej som har lyckats med så himla mycket! Du är otroligt snygg också!? Förstår inte hur folk kan slänga ur sig sånna elaka kommentarer? Avundsjuka människor, som inte lägger sin tid på att bättra sig själva, utan ska klaga på andra istället. Patetiskt… Du kommer att komma långt! You go girl!!;)

  Reply
 90. maddelynn januari 24, 2012 at 7:36 e m

  Jag tycker du e en av dom smartaste och vackraste bloggare.. ta inte åt dig, bara osäkra små tjejer/ killar som skriver så.. <3

  Reply
 91. Sabina januari 24, 2012 at 7:36 e m

  PAULINA DU ÄR FIN! din kropp är som sagt värsta drömmen,dina ben är å döda för,du passar jättebra i brunt hår,du har skitfina brun/gröna ögon,du är den enda bloggaren som är fin tillochmed osminkad,men allt det spelar ingen roll egentligen. för du som person är så bra att du skulle kunna se ut hursomhelst och jag skulle ändå älska dig. du har en sån stark strålande personlighet att du behöver inte ha en storgrön hatt på huvudet för att du ska bli sedd i rum med hundra andra personer. du syns,och du är vacker!

  vet inte om du läser det här men det hoppas jag. jag menar vartenda ord.
  Don’t loose yourself<3
  I Love you Idol 😉

  Reply
 92. Jo januari 24, 2012 at 7:38 e m

  Fast samtidigt får Paulina inse att antingen vill hon vara en offentlig person, inte officiell kanske, så kommer hon bli påhoppad, tyvärr. Hon visar sitt tonårsliv i en blogg, en tid som är tuff för alla människor, på ett eller annat sätt. Och ja, man är ung,och ja, man gör misstag och man får lov att göra misstag, MEN klart att folk som läser denna blogg, som hon ändå har kvar för att hon uppenbarligen ser det som en ”karriär” och lever i en bubbla där hon tror att hon är en kändis, så får hon räkna med att folk kommenterar, ibland på ett elakt sätt. Vem är hennes målgrupp? Knappast folk över 25, även om jag själv läser, är trettio, för att jag tyckler synd om henne och hoppas att allt skall vända till det bättre, samtidigt som det inte är någon stress heller. Men jag undrar vart de vuxna är? Som kan vägleda? Finns det ingen som säger till henne att si och så gör man inte om man vill ha ett seröst jobb om ett par år, vill du verkligen ha som mål att vika ut dig??
  Paulina är en vacker tjej, och att vika ut sig gör många och berömmelsen, eller vad man nu ska kalla det, och bli en i mängden av alla utvikningstjejer lockar kanske. Men samtidigt verkar det bli en ny Rosing. Jag tycker det är sorgligt att ingen snackar med henne, frågar VAD vill du göra och VARFÖR har du en blogg? För att tjäna pengar? För att bli en D- kändis? För att få bekräftelse? För vad? Just nu är det ju mest dravel om träning, suping, träning,suping.

  Reply
 93. :) januari 24, 2012 at 7:45 e m

  Paulina är sjukt snygg!:D

  Reply
 94. Emelie januari 24, 2012 at 7:48 e m

  Offentlig person *
  Du hann inte ens skriva en mening utan att ses som korkad, sött!

  Paulina har inte så mycket att säga för hon säger själv vad hon tycker är snyggt/ful och har nämnt kissies utseende osv 🙂

  att vara känd bloggerska kan inte bara vara en dans på rosor

  Reply
 95. jessica januari 24, 2012 at 7:48 e m

  Bra skrivet! Och framförallt, tycker att folk ska sluta kommentera så negativt.. Det är ju faktiskt Paulinas liv och ingen annans! 🙂 KRAM

  Reply
 96. Anonym januari 24, 2012 at 7:49 e m

  Jag har aldrig träffat dig men ändå känns det som jag känner dig as väl, jag är svin lack på alla dryga människor, seriöst dom tror ju helt seriöst att dom kommer”högre” om dom tycker ner andra, haha sjukt töntigt… Jag tycker iaf att du är skit snygg, och as skön! Skulle vilja ha med dig i mitt tjejgäng så du får känna på riktigt vänskap, Ellen är mer än välkommen också, hon är äkta, det känner man verligen!! Glöm inte att människan är uppbyggd av energi, hur fan ska du hålla ihop om alla bara tar och tar, hitta vänner att byta energi med och umgås med dom som får dig att vara den kvinna du vill vara! Håller med, ta bort så du inte ser alla skit kommentarer, DU BEHÖVER INTE DOM! Och glöm inte att det är du som är din räddning, DU är Huvudpersonen i ditt liv, glöm inte det!! Lycka till! Jag tror på dig!! Och lägg ner med ditt snack om att du är tjock, då får du skaffa glasögon bruden 😉

  Reply
 97. Emelie januari 24, 2012 at 7:49 e m

  Fast nu menar jag inget illa egentligen för jag gillar paulina, men hon nämner själv andras utseende på ett negativt sätt =/ men du har naturligtvis rätt, man ska inte kasta ut sig onödiga negativa kommentarer.

  Reply
 98. cissi januari 24, 2012 at 7:51 e m

  Paow inte nog med att du är snygg du har även insidan iaf av de du delar med dig till oss, du verkar hur jordnära som helst, och allt negativt folk skriver säger mer om dom än om dig, rätt så patetiskt faktiskt…

  Reply
 99. Elin januari 24, 2012 at 7:51 e m

  Va fan! Skyll dig själv Paulina! Du har fula läppar, fult hår och är allmänt slampig! Du hänger ju ut dig själv!!

  Reply
 100. Jolene januari 24, 2012 at 7:56 e m

  Skriv inte ”tack vare” för då menar du att det är positivt att hon oroar sig för sin vikt, utan menar du på ett negativt sätt, skriv ”på grund av”.
  Tex ”jag vill banta på grund av era kommentarer” INTE
  ”jag vill hänga mig tack vare era kommentarer, jag uppskattar verkligen era åsikter!”

  Reply
 101. Liin januari 24, 2012 at 7:58 e m

  Sådana patetiska kommentarer kommer främst från människor med extremt dåligt självförtroende, samt innehavare av en extrem avundsjuka.
  Det får sådana människor att må aningen bättre när dom klankar ner på andra.

  Men varför inte resonera så här; You don’t know me, so who are YOU to judge me ?
  Jag skiter heligt i vad människor tycker / Tänker om mig som inte känner mig….

  Äh ryck upp dig 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=2UBaYTC97IQ

  Reply
 102. anna januari 24, 2012 at 7:58 e m

  Du är inte ful Paulina och du är absolut inte tjock. Det är dig småtjejorna borde vände sig till och se på istället för Kissies kropp som är en sjuk bild. Och att se kommentarer som någon skrivit om en själv är hemskt, men vafan. Det finns så jäkla många människor där ute, ska några fega och bittra människor få trycka ner dig med kommentarer via en dataskärm? Det kommer alltid finnas någon som inte gillar det man gör eller det man är. Ta till dem bra kommentarerna istället för det är dem som är mest ärliga! Och bry dig inte om vad andra säger om det du skriver, det är du som styr din blogg!

  Reply
 103. Yasmine januari 24, 2012 at 7:59 e m

  Har tyckt att Paulina varit världens vackraste tjej sedan första dagen jag läste din blogg i juni 2009, hon blir bara vackrare och vackrare för varje år som går. Jag lovar dig, du är så fruktansvärt vacker och jag skulle hemskt gärna se ut som du gör.

  Reply
 104. Alice januari 24, 2012 at 8:00 e m

  Hej!
  Jag ville bara säga att det spelar ingen roll ifall Sverige är ett fritt land osvosv, det finns en lag i sverige som säger att man inte får kränka ner/mobba folk.. Många kanske inte tar detta som mobbning, men det är faktiskt internet mobbning och det är förbjudet!
  Det spelar inte roll om Paulina har ”gett sig in i bloggvärlden” MAN SKRIVER INTE ELAKA SAKER TILL FOLK! Man gör inte det, det är en självklarthet! Man ska inte vara elak mot andra människor.

  jag själv är bara 14 år, och ska egentligen inte säga så mycket eftersom jag kan själv vara elak mot människor men jag är bara elak mot dom som har varit elak mot mig, det är en sak jag har lärt mig.. Jag sviker folk som har valt att svika mig, och självklart har jag egen vilja också att svika människor som har behandlat mig dåligt men du fattar vad jag menar? 🙂

  Men du Paulina? Jag vet att det är svårt att ignonera elaka kommentarer jag har själv haft blogg som jag hade ungefär 200-500 unika besökare varje dag som skrev elaka saker så jag fick nog och tog till slut bort bloggen så jag vet hur det känns. Men du är stark Paow, du är riktigt bra!
  Tänk inte på allt dåligt (jag vet att det är svårt ibland) utan tänk på det bra istället, umgås med folk som får dig att må bra!
  Ta en liten pause från bloggen ett tag, och glöm inte dina läsare försvinner aldrig för dom som sitter och skriver elaka kommentarer är dem som är avendsjuka, och har en negativ inställning till allting som sitter och gör detta.. Och sen står dom inte själv för att dom har kommenterat elakt, ritkigt fuult!

  Reply
 105. Maria januari 24, 2012 at 8:00 e m

  Hur fasiken kan man kalla Paulina för tjock?! Hon är ju jättesmal, långt smalare än ”medel”. Avundsjuka människor utan liv — hoppas du fattar att inte lyssna inte på idioter Paulina. Klart de blir gröna av avund när du lever just det liv de skulle önska. Skit i kommentarerna. De är inte ens värda att lägga tid på att läsa.

  Reply
 106. valentina januari 24, 2012 at 8:02 e m

  håller helt klart med dig ellen! you go girl! 🙂

  Reply