God morgon

Hej på er!

Vi var på Guldbaggegalans efterfest igår… Igår så sprang ju som sagt jag och Ellen runt på stan hela dagen dagen.

Efter det så besökte vi våran massör som dessutom var skitsnygg, att få ha en manlig snygg personlig massör. Hur lyxigt är inte det? Han tryckte upp alla mina knutar i ryggen, jag tycker nästan att det är skönt när det gör ont. Massage ska ju kännas liksom.

Vi var även och spanade in vårat gym som vi ska börja träna på. Superfrääääsigt var det 😀 Medans Ellen fick massage så pratade jag lite med Seifert (som är våran PT) om hur jag ska börja träna. När vi gjorde testerna så var det riktigt tungt för mig, kanske p.g.a. av mitt destruktiva leverne dom senaste månaderna, med dålig kost och mycket fest, alldeles för mycket fest.

Jag måste skaffa mig lite självkänsla så att jag kan lära mig att festa helt nyktert, det är fan mitt mål alltså! Jag ska börja mjukt och träna försiktigt nästan varje dag och på så sätt bygga upp en grund! Tror att Seifert kan hjälpa mig mycket! Både med min träning och med mig själv också…

Jag, PT-Seifert Brottar-britta och våran snygga massör!

Just det, igår kväll gled vi in till Berns vid typ 11-snåret. Var spiknyktra, stela och fett trötta. Tar ett glas vin, och börjar mingla runt. Hälsar på Cimon, Måns Zelmerlöv, Andreas Weise blablablablabla. Alla kändisar var där, fast jag visste inte ens vilka hälften av alla är. Var faktiskt rätt fett att se sig själv där bland alla andra.

För en gång skull, nu låter det kanske drygt, så kände jag mig väldigt liten, jag är ju som sagt rätt van vid att få all uppmärksamhet när jag umgås med människor i min egen ålder eller äldre. Kanske p.g.a. av bloggen. Folk vill jämt veta saker och ting blablabla… Men nu så var det faktiskt jag som undrade vilka alla vara, om vad dom gjorde osv. Vi dansade och minglade. Önskar att jag hade Ellens utstrålning och personlighet. Jämt så glad och positiv. Ellen kan verkligen få vem som helst på fall 🙂 Jag ser upp till henne som fan! Jag är dock inte lika bra på att mingla. Blev jättefull och sa säkert pinsamma saker -.-

Sen så åkte vi på efterfest på söder, vilket var väldigt trevligt!

Är helt döööd så nu måste jag gå och lägga mig och sova igen.. ZzzzzzZZZ. Hörs om ett par timmar!

(Visited 133 times, 1 visits today)

34 Comments

 1. Sören Charmören januari 24, 2012 at 11:49 f m

  Hej Paulina.

  Han spelade inte huvudrollen utan en biroll vid namn Pierre Tanguy.

  Reply
 2. nomi januari 24, 2012 at 12:38 e m

  hur bar du dig åt för att få så mkt uppmärksamhet till din blogg? 🙂 kram nomi

  Reply
 3. It says click januari 24, 2012 at 12:45 e m

  Läs min blogg! 😀 Jag skryter om hur mycket pengar jag har samt dissar er KÖTTÄTARE. Ni vågar inte säga emot mig ändå 😉

  Reply
 4. Jiffi januari 24, 2012 at 1:47 e m

  söööt!!!

  Reply
 5. isabelle januari 24, 2012 at 2:03 e m

  LÄS MIN MODEBLOGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG.

  Reply
 6. johanna januari 24, 2012 at 2:25 e m

  heeej! jag vill ha uppdatering om hur det går med tandställningen! hur ser det ut nu? hur långt är det kvar? -allt blir bättre-

  Reply
 7. emma januari 24, 2012 at 2:57 e m

  Haha vilken kväll 😀

  Reply
 8. my januari 24, 2012 at 3:17 e m

  så kuul det måste ha varit verkligen! 🙂 själv så skulle man nog vara helt uppspelt, haha. (dock så kollade jag inte på guldbaggegalan, men såg guldgalan..)

  Reply
 9. Pamela januari 24, 2012 at 3:28 e m

  Diggar din blogg, men tycker du kan försöka svara på ett antal kommentarer du får om dagen!

  Reply
 10. Jenn januari 24, 2012 at 3:28 e m

  Sjukt fin du är paulina! 🙂

  Har inte druckit sedan jag blev 18, går nykter när jag är ute och det går hur bra som helst och jag tycker att det är minst lika kul.Många blir verkligen chockade när dem ska bjuda på drinkar och jag tackar nej. Sålänge man vill vara nykter så går det, kan dansa och vara social endå. Man känner sig fräsh och slipper allt skit som följer när man druckit. Ge det en chans :)Spar på pengar och hälsa.

  Reply
 11. hanna ♥ januari 24, 2012 at 3:29 e m

  CHECKA IN MIN BLOGG, MITT LIV PÅ ÅLAND –> HAANNNNNA.BLOGG.SE

  Reply
 12. veona januari 24, 2012 at 3:34 e m

  kan du visa någongång den nya tatueringen ” justin bieber ” du har gjort?:)

  Reply
 13. swea januari 24, 2012 at 3:44 e m

  fröken får lära sig att dricka som en vuxen kankse? 🙂

  Reply
 14. Tina januari 24, 2012 at 3:46 e m

  Jag gick ner 20kg på 3mån. Läs hur på min blogg 🙂 Kram

  Reply
 15. Sandra januari 24, 2012 at 3:57 e m

  pallante det här asso

  Reply
 16. A januari 24, 2012 at 4:02 e m

  Ehh,vilken Katrin?Katrin Z var inte ens där.Kolla hennes blogg får du se.Och du välkommen till den RIKTIGA kändisvärlden…….

  Reply
 17. annie januari 24, 2012 at 4:11 e m

  hur fan kan Berns släppa in en ful Anka med alkoholproblem. FAIL!

  Reply
 18. Lotusen januari 24, 2012 at 4:35 e m

  .

  Vad länge den nya livsstilen höll…

  Reply
 19. Jennifer januari 24, 2012 at 4:55 e m

  Såg dig på reklamen för finest awards, sööt 🙂

  Reply
 20. Lowisa januari 24, 2012 at 5:35 e m

  Du är så sjukt fin! Skit i vad dom andra tycker, även om det är svårt. Dom är avundsjuka, thats it. Hejdå fin.

  Reply
 21. jennie januari 24, 2012 at 6:14 e m

  du borde inte ta åt dig av alla elaka kommentarer, du är jätte VACKER! du är naturligt fin , och med din personlighet sticker du ut i mängden, du gör som DU vill men är liksom inte egoistisk, älskar också att du håller dina riktiga vänner nära! och det diggas! Du kommer säkert själv också känna dig skitsnygg och bli frächare så snart du har tränat och vart sund ett tag, man blir ju det:) ÄLSKAR din blogg men hade vart kul med lite mer outfitsbilder för innan la du ut det alltid och jag älskar din stil , även mer update för eftersom du inte uppdaterar så ordentligt har man börjat läsa kissies & dessies (boooriiing) så mer update!

  kul att du & hon Ellen är så nära vänner, hon verkar så snäll 🙂

  Reply
 22. Linnea januari 24, 2012 at 7:12 e m

  du är bra som du är paulina! tänk på den fina personligheten Du har istället för att vela ha andras personligheter. du är jättefin och bra på alla sätt, kom ihåg det!

  Reply
 23. Linnea januari 24, 2012 at 8:29 e m

  Hej Paulina,
  jag läser din blogg då och då och nu när du berättat att du mår
  dåligt och vill göra något åt detta känner jag verkligen för dig.
  jag önskar dig all lycka med att detta ska gå vägen så som du vill,
  kämpa varje dag (även de dagar det är tungt) för ditt kämpande kommer
  att stärka dig varje gång även vid minsta lilla sak. Du kommer att känna
  dig starkare för det du tar dig för, så KÄMPA! efter att ha läst i din blogg
  de gånger jag tittar in här så ser man vilken härlig tjej du är. Boosta upp
  dig själv nu och hitta din styrka, som jag vet att du vet att du har där inne i
  dig, och satsa på detta helhjärtat om det är vad du vill. Gå DIN väg, och alla
  dessa elaka kommentarer fyfan för dom! Jag blir riktig illa berörd när
  jag ser dom och hur människor kan skriva dom, hur tänker folk egentligen?! Så tråkigt att offentliga personer, som bloggar, ska få sådant skrivet på sina sidor.. okej, nu spårade jag iväg lite grann i min irritation över det där..
  Men Paulina, du känner inte mig och jag känner inte dig men jag vill bara skicka dig lite positiv energi i allt detta och jag önskar dig allt gott! Kämpa på, ha människor i din närhet som gör dig glad/bryr sig/är positiva för dig, våga gå din väg och för din självkänsla och känslan inom dig finns det super bra coacher osv som är helt fenomenala att ta hjälp av för att helt enkelt växa som person och bygga upp sig själv. Ursäkta om detta blev lite långt nu, men ville bara kommentera något positivt. ha det så bra och lycka till!

  Reply
 24. Anonym januari 24, 2012 at 8:54 e m

  Kul att ni tar tag i träningen!

  Reply
 25. Elin januari 24, 2012 at 9:05 e m

  Jag tycker det är as coolt när en ”berömd” bloggare verkligen skriver vad hon tycker och när hon är ärlig. Det är absolut inget fel alls med att du inte känner igen alla och vet vilka alla är alltid.
  Ville bara att du skulle veta detta! PS. Du är helt klart den coolaste bloggaren i sverige, du är ärlig och bra på hur mycket som hälst, iallafall är det den uppfattningen jag har fått genom bloggen. Läser din blogg varje dag, ser upp till dig och känner igen mig i dig genom att våga vara lite specill! LOVE IT. Hade varit kul att få något svar någon gång 😉 pussar och kramar Elin

  Reply
 26. Leah januari 24, 2012 at 9:40 e m

  Var och varannan dag säger du att du ska börja leva sunt och festa mindre, men minst lika ofta blir du för full, men går ändå på efterfest etc… Det är svårt att ta någonting du skriver på allvar.

  Reply
 27. Lolloo januari 24, 2012 at 11:05 e m

  Paulinaaa Var stark oavsett vad som sägs. Tycker inte att du ska må dåligt pga såna människor som inte vet vad de säger. Folk vill kanske vara som dig men kan inte det och då trycker de ner bara för att känna att de är ngt!

  LÅT INGET OVIKTIGT VARA VIKTIGT 😉

  Kramar

  Reply
 28. Elin januari 26, 2012 at 12:46 e m

  Det är många som kommernterat att paow har sagt att hon ska börja leva sunt men super ändå. Herregud, hon är 18 bast klart att hon ska få dricka några glas vin på kvällen även om hon äter sunt och tränar! Sånt hör till vardagen!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *