God morgon!

Hej på er! Vaknade nyss.. På riktigt! Tidigt för att vara mig faktiskt. Men det är kanske inte så konstigt med tanke på att jag sovit i ca 40 timmar. Känns som det är torsdag.. Haha! Men nu är jag typ helt utvilad.

Vaknade av att en kille ringde som jag knappt känner, han ringde typ 12 gånger :p – antar att han behövde ett bootycall. Haha. Kollade inte på kl.. Tänkte att den var kanske två? Nä då var den halv sju? Vart är Ellen? Haha.. Hon hade vart på äventyr hela natten. Inte likt henne. Men nu har hon somnat i alla fall. Funtar på om jag ska gå och lägga mig brevid henne? Men det kanske är onödigt? Äsch. Nu ska jag ta ett bad, äta frukost och sen ska jag blogga!

20120121-075229.jpg

Posted in: Livsstil
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *