God morgon på er!

Heej!

Förlåt för dålig update igår men var heeeelt död. Så somnade tidigt igår!

Vad är planerna för idag då? Ska iväg och handla nu först, sen så får vi se! Hörs snart!

En bild från i somras.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (16)
 • Alicia

  Vart har du köpt den fina väskan? 🙂

 • V

  För tre år sedan hade jag önskat att jag var lika självständig och mogen som du. Idag är jag 21 och har jag extremt mycket skinn på näsan efter många händelser som sattit ärr i mig. Folk tror att man kan säga och göra vad som helst. Jag beundrar verkligen dig! idag är jag inte helt olik dig. Men jag önskar som sagt att jag hade varit densamma när folk tryckte ner mig. Stå alltid på dig själv, du är sjukt snygg och det är det folk inte kan ta. Låt aldrig någon få dig att tro att du är sämre. Sånna som vi är ämnade att synas och när vi gör det får vi ta andras skit som ett tecken på att vi lyckas.

 • eiime

  Heej! jag kanske kommer med en dum fråga nu.
  jag och min kära väninna ska dra oss från våran tråkiga håla ”norrköping” till Stockholm nästa fredag. ( 3 feb ) o vi tänkte gå ut osv. så klart.
  MEN vi vet verkligen inte vart man ska gå ut om man vill ha kul utan dom har kissietjejerna och kostymsmåpojkarna som går ut ”med pappas pengar” du förstår kanske vad jag menar?
  det är verkligen inte för att tracka ner på någon, utan helt enkelt för att vi inte är lika vi ”och dom”
  vi känner mer att vi påminner om dig i sättet, o gillar att parta som du gör.
  du är mer easy going som person.
  Så ett ställe där man kan ha kul helt enkelt.
  vi är 92or, så vi är 19 år. o eftersom vi inte är storbloggare från stockholm eller är igenkända på något sätt så behöver du kanske inte tipsa om dom ställerna det är 21 på. hihiih
  och vi ska till cafe opera tror vi, eftersom min andra halva hon känner ägaren(?) tror jag de va. så förfestställen kanske vi redan har på det torra. (om du inte avråder oss från cafe opera? de kanske inte är toppen? eller? jag babblar på som bara den nu)
  Gärna på söder, eftersom vi båda två hittar relativt bra där och våran lägenhet ligger där. Försöker vi oss på typ stureplan eller liknande finns det inte så stor chans att vi hittar hem igen. speciellt inte om vi druckigt några glas.

  p.s då. ja förlåt om mitt inlägg nu är jättelångt heheh
  puss

 • Anonym

  Vad hälrigt det ser ut med en sommar/vår bild! 😀 hopaps du hittade något bra i affärern!

 • majsi

  Sånt ailienhead du har herreg… Här är en bild på en ailen från humor serien American dad, din tvilling. http://www.four.co.nz/Roger/tabid/1527/articleID/68218/Default.aspx

 • Lena

  Hej fina Paulina! 🙂 Måste få säga att jag tycker du är en jättefin tjej och beundrar dig som kämpar på fast folk trampar ner på dig. Forstätt att vara den bedårande Paulina som du är och ta hand om dig. Jag sänder dig varma ”luftkramar” fast jag inte känner dig. 🙂 <3

 • Fanny

  Härlig sommarbild!
  Gillade väskan 🙂

 • Johanna

  Snygging! Dock väldigt smal. Tro aldrig någonting att du är fet, det är hjärnspöken som spökar i ditt huvud. Du är smal, har former och är snygg – allt en tjej vill vara.

 • Sofia

  Gaaaadhhhh! Du är sp galet snygg!!! Snyggt du klär dig!

 • Julia

  Snygg Paulina! Måste säga att du är en väldigt inspirerande människa, och i princip den ända tjej vars blogg jag läser inom kändisvärlden.
  Du är helt unik. Kom ihåg det.
  Ha en bra dag!

 • Nathalie

  Vilken modell kropp du har! Sjukt snygg är duuu

 • viccan eriksson

  usch vad snygg du är paow 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *