God morgon på er!

Heej!

Förlåt för dålig update igår men var heeeelt död. Så somnade tidigt igår!

Vad är planerna för idag då? Ska iväg och handla nu först, sen så får vi se! Hörs snart!

En bild från i somras.

(Visited 22 times, 1 visits today)

16 Comments

 1. Alicia januari 25, 2012 at 10:48 f m

  Vart har du köpt den fina väskan? 🙂

  Reply
 2. emelie januari 25, 2012 at 11:25 f m

  fin bild! 🙂

  Reply
 3. V januari 25, 2012 at 1:09 e m

  För tre år sedan hade jag önskat att jag var lika självständig och mogen som du. Idag är jag 21 och har jag extremt mycket skinn på näsan efter många händelser som sattit ärr i mig. Folk tror att man kan säga och göra vad som helst. Jag beundrar verkligen dig! idag är jag inte helt olik dig. Men jag önskar som sagt att jag hade varit densamma när folk tryckte ner mig. Stå alltid på dig själv, du är sjukt snygg och det är det folk inte kan ta. Låt aldrig någon få dig att tro att du är sämre. Sånna som vi är ämnade att synas och när vi gör det får vi ta andras skit som ett tecken på att vi lyckas.

  Reply
 4. eiime januari 25, 2012 at 1:30 e m

  Heej! jag kanske kommer med en dum fråga nu.
  jag och min kära väninna ska dra oss från våran tråkiga håla ”norrköping” till Stockholm nästa fredag. ( 3 feb ) o vi tänkte gå ut osv. så klart.
  MEN vi vet verkligen inte vart man ska gå ut om man vill ha kul utan dom har kissietjejerna och kostymsmåpojkarna som går ut ”med pappas pengar” du förstår kanske vad jag menar?
  det är verkligen inte för att tracka ner på någon, utan helt enkelt för att vi inte är lika vi ”och dom”
  vi känner mer att vi påminner om dig i sättet, o gillar att parta som du gör.
  du är mer easy going som person.
  Så ett ställe där man kan ha kul helt enkelt.
  vi är 92or, så vi är 19 år. o eftersom vi inte är storbloggare från stockholm eller är igenkända på något sätt så behöver du kanske inte tipsa om dom ställerna det är 21 på. hihiih
  och vi ska till cafe opera tror vi, eftersom min andra halva hon känner ägaren(?) tror jag de va. så förfestställen kanske vi redan har på det torra. (om du inte avråder oss från cafe opera? de kanske inte är toppen? eller? jag babblar på som bara den nu)
  Gärna på söder, eftersom vi båda två hittar relativt bra där och våran lägenhet ligger där. Försöker vi oss på typ stureplan eller liknande finns det inte så stor chans att vi hittar hem igen. speciellt inte om vi druckigt några glas.

  p.s då. ja förlåt om mitt inlägg nu är jättelångt heheh
  puss

  Reply
 5. Anonym januari 25, 2012 at 1:40 e m

  Vad hälrigt det ser ut med en sommar/vår bild! 😀 hopaps du hittade något bra i affärern!

  Reply
 6. Lena januari 25, 2012 at 4:31 e m

  Hej fina Paulina! 🙂 Måste få säga att jag tycker du är en jättefin tjej och beundrar dig som kämpar på fast folk trampar ner på dig. Forstätt att vara den bedårande Paulina som du är och ta hand om dig. Jag sänder dig varma ”luftkramar” fast jag inte känner dig. 🙂 <3

  Reply
 7. Fanny januari 25, 2012 at 4:32 e m

  Härlig sommarbild!
  Gillade väskan 🙂

  Reply
 8. Angelina januari 25, 2012 at 4:41 e m

  fin bild på dej!! 🙂

  Reply
 9. HANNA januari 25, 2012 at 4:57 e m

  snygg 🙂

  Reply
 10. Johanna januari 25, 2012 at 5:36 e m

  Snygging! Dock väldigt smal. Tro aldrig någonting att du är fet, det är hjärnspöken som spökar i ditt huvud. Du är smal, har former och är snygg – allt en tjej vill vara.

  Reply
 11. Sofia januari 25, 2012 at 7:34 e m

  Gaaaadhhhh! Du är sp galet snygg!!! Snyggt du klär dig!

  Reply
 12. ida januari 25, 2012 at 8:13 e m

  snygg brud!

  Reply
 13. Julia januari 26, 2012 at 12:58 e m

  Snygg Paulina! Måste säga att du är en väldigt inspirerande människa, och i princip den ända tjej vars blogg jag läser inom kändisvärlden.
  Du är helt unik. Kom ihåg det.
  Ha en bra dag!

  Reply
 14. Nathalie januari 26, 2012 at 2:52 e m

  Vilken modell kropp du har! Sjukt snygg är duuu

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *