I don’t do drugs because I am one.

Har bara tagit det lungt idag. Är riktigt seg. Är även sjuk också, igen! Förstår inte vad jag gör för fel. Men vi hörs imorgon så hoppas jag att ni har en trevlig kväll. Kör en bloggfri dag idag 🙂

.

(Visited 142 times, 1 visits today)

37 Comments

 1. Sanna januari 7, 2012 at 9:51 e m

  Vänt på dygnet, gör inget vettigt, äter dåligt..Där har du det

  Reply
 2. Claudia januari 7, 2012 at 9:58 e m

  hoppas du blir frisk 🙂

  Reply
 3. my januari 7, 2012 at 10:08 e m

  krya på dig! 🙂

  Reply
 4. BejjbiBejjbison! januari 7, 2012 at 10:12 e m

  Läs min blogg som handlar om allt möjligt, men mest om mig och sex! 😉
  Kan ju säga att det inte är så himla många som gillar mig, undra varför? :S 😉
  Min blogg växer dag för dag! 🙂
  Lämna gärna en kommentar också! 🙂
  Jag provocerar så himla mycket så det är jämt äckligt också!
  Puss!

  Reply
 5. melina januari 7, 2012 at 10:20 e m

  haha chrille

  Reply
 6. Fanny januari 7, 2012 at 10:30 e m

  TJÄNA PENGAR PÅ DIN BLOGG!!?
  om du vill tjäna pengar på din blogg kan du gå in på min blogg och se hur man gör där finns en beskrivning!

  Reply
 7. Sara januari 7, 2012 at 10:42 e m

  HEJ PAOW :D! Jag har bara en liten fråga om när du hade färjat hår i den där typ blonbruna-färgen kanske lite karamellaktigt, vad heter den färgen? :O den var SKITSNYGG och måste ha den! skulle bli jätteglad för svar! Tack på förhand! :*

  Reply
 8. Malin januari 7, 2012 at 10:49 e m

  Hoppas du mår bättre snart!
  Thailand-bilder kanske piggar upp?!
  Ha de gott!
  / Malin
  malinedlund.blogg.se

  Reply
 9. magda januari 7, 2012 at 10:52 e m

  kryyyaaa!

  Reply
 10. Petra januari 7, 2012 at 11:06 e m

  @”17 år…”: paulina har ju själv skrivit att hon sovit fel och knappt ätit den senaste tiden. Och det är rätt så självklart kroppen och immunförsvaret tillslut ”stänger av” = man blir seg, sjuk och omotiverad till att göra något.

  Reply
 11. NADIA januari 7, 2012 at 11:32 e m

  vad har du för naturlig hårfärg? 🙂

  Reply
 12. jonna januari 7, 2012 at 11:54 e m

  skönchrille!

  Reply
 13. Hanna januari 7, 2012 at 11:54 e m

  vart hittar du sånna bilder?

  Reply
 14. camilla januari 7, 2012 at 11:59 e m

  du verkat gått ner dig! å din blogg likaså!!! skärpt dig du är ung och har livet framför dig. och du har världens bästa jobb, bloggare! NJUT av livet på rätt sätt!

  Reply
 15. Hilda januari 8, 2012 at 12:03 f m

  Hahaha älskar bilden på katten!

  Reply
 16. felicia januari 8, 2012 at 12:54 f m

  du är så fett bra paow! du är min förebild, jag lovar du är bäst!
  du är så sjuuuuuukt snygg! hare fett bra!
  kram

  Reply
 17. caroline januari 8, 2012 at 1:10 f m

  Alkoholen påverkar imunförsvaret ! Dra ner på ditt festande nu, se till och ha hälsan istället! lyssna på dina läsare

  Reply
 18. Amanda januari 8, 2012 at 1:16 f m

  Du vet inte vad det beror på? Kan ju tänka mig att det beror på att du festar hela tiden vilket gör att ditt immunförsvar blir sämre.

  Reply
 19. Linea januari 8, 2012 at 4:35 f m

  Okej aldrig kommenterat din blogg förut, och läste inte hela texten för jag är trött. MEN. Sluta häng på stureplan. Häng på söder. Dra till Debaser, trädgården, Nada whatever. Visst tar folk droger där med men inte alls lika öppet eller vanligt. Snygga, TREVLIGA människor ftw!

  Reply
 20. Fanny januari 8, 2012 at 5:05 f m

  Paulina, du verkar som en väldigt intiligent person. Mogen, står pådig och kör ditt eget race. Detta kännss konstigt att skriva eftersom jag inte känner dig personligen utan ytligt via blogg men jag tänker ofta på dig. Jag vet, det låter urfånigt men det är konstigt nog sant. När du mådde pyton på din lägenhet kunde jag stå och tänka på dig medans jag diskade här hemma ”oh jag vill hjälpa paow med lägeheten men varför hjälper ibte någon i närheten henne?”. Även när jag läser dina rörande inlägg om familjen och dina ’vänner’ så blir jag ledaen och arg och önskade att du träffade någon vän eller pojkvän som inte är ute efter kändisskapet, pengar, sex och allt möjligt som kan ske. Jag önskar att dj träffade någon som mig

  Reply
 21. Fanny januari 8, 2012 at 5:16 f m

  Paulina, du verkar som en väldigt intiligent person. Mogen, står pådig och kör ditt eget race. Detta kännss konstigt att skriva eftersom jag inte känner dig personligen utan ytligt via blogg men jag tänker ofta på dig. Jag vet, det låter urfånigt men det är konstigt nog sant. När du mådde pyton på din lägenhet kunde jag stå och tänka på dig medans jag diskade här hemma ”oh jag vill hjälpa paow med lägeheten men varför hjälper ibte någon i närheten henne?”. Även när jag läser dina rörande inlägg om familjen och dina ’vänner’ så blir jag ledaen och arg och önskade att du träffade någon vän eller pojkvän som inte är ute efter kändisskapet, pengar, sex och allt möjligt som kan ske. Jag önskar att du träffade någon som mig, utan att låta egoiat eller wierd på något sätt. En helt vanlig tjej. Många gånger blir jag ledsen när jag läser dina inlgg men vissa inlägg värmer gott om hjärtat, som när du lyckas med srora grejer, ler och ser allmänt glad ut. Du är 18 år och har redan grubblat över självmord. Du är i åldern du ska må som bäst egentligen. Jag hoppas du gör det inom sinom tid. Sumpa folk i din omgivning som gör illa fysiskt och psykoakt, vad ska man med såna männislor till? Ödsla tid i siitt liv på idioter. Nu pratar jag såhär, jag har egentligen ingen aning om hir din veeklighet ser ut men jag följer allt via vad du skriver på diin blogg.

  Jag vart bara tvungem att skriva av mig, så dom du har skrivit av dig. Håller tummarna för sig Paulina. Stå på dig och fortsätt vara den bra tjej du (redan) är. Känns aå konstigt att skriva detta när vi alla bara känner sig ytligt genom bloggen men av någon anledning så känns det som att jag känner dig personligen, eftersom jag blir så berörd. Önskar dig all gott. Kram.

  Reply
 22. Johanna :) januari 8, 2012 at 12:04 e m

  Tja snygging!
  Undrar bara om du ska med 100% party till val thorens på fredag ?
  HOPPAS 😀

  Reply
 23. LISA januari 8, 2012 at 12:39 e m

  Hur får du bilderna att röra sig? 🙂

  Reply
 24. Miss Dior januari 8, 2012 at 1:37 e m

  Följ mitt liv som Miss Dior.
  Hos mig kan du läsa om mig och min vardag, alla djur, en egen stil – tips. Självklart finns det både bilder och videos
  Men det viktigaste av allt – min kamp mot det sjuka kroppsidealet! http://tilldetsistahjartslaget.blogspot.com/

  Reply
 25. Emma Andersson januari 8, 2012 at 2:25 e m

  Paow du rockar! älskar din blogg och hela dig!
  Du lever fan livet och det är precis det man ska göra när man är ung. När man blir äldre och tittar tillbaka på sitt liv kommer man ångra de saker man inte gjorde istället för dom man gjorde.

  förlora inte dig själv bara, din blogg betyder mycket<3

  Reply
 26. ltholin@instagram januari 8, 2012 at 3:34 e m

  Woop

  Reply
 27. Suss januari 8, 2012 at 4:59 e m

  Jag vet exakt hur du känner när du skriver.
  Du får mer en gärna skriva till mig om du vill snacka.
  Jag LYSSNAR, läser knappt din blogg (måste ju vara ärlig)
  men läste texten om hur du mår.

  jag kan tänka mig att du inte svarar eller skriver, men jag är trots allt ärlig när jag skriver jag vet hur du känner och finns om du vill snacka

  Reply
 28. Anonym januari 8, 2012 at 5:03 e m

  Skönt att ta en blogfri dag ibland!

  Reply
 29. lina januari 8, 2012 at 6:19 e m

  Du har fett keffa människor runt dig!! Jag hade också det en ggn i tiden tills jag insåg att jag hellre var ensam än med dom. Nu har jag en uuuuuuunderbar pojkvän och vi har fett kul tillsammans med bra människor runtom oss. Vi drar ladd ibland på helgerna och vi skiter i vad folk tycker!!! sen en joint när man kommer hem för att varva ner 😉 Skaffa dig bättre umgänge bruden, sånna som du kan ha kul med på riktigt men samtidigt som finns där för dig när du behöver dom- PÅ RIKTIGT! Sluta lyssna på vad folk säger att dom är och börja SE VAD DOM ÄR! kraaaaaaaam

  Reply
 30. Maja januari 8, 2012 at 6:58 e m

  Hoppas du mår bättre snart =)!!

  Reply
 31. Louise januari 8, 2012 at 8:16 e m

  Fina bilder 🙂

  Reply
 32. Olivia januari 10, 2012 at 2:12 e m

  väldigt snygga gif filer, sparar dom till min tumblr!! xx

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *