Föööörlåt!

Hej på er!

Hr inte haft tillgång till dator på ett bra tag. Har ju som sagt haft min sossemobil som jag inte kan mobilblogga, för telenor har inte skickat mitt nya kort på typ två veckor? Fan vad sugigt! Igår så drog jag hem till Maria och trodde att vi skulle ha filmkväll så springer dig i mjukiskläder, men hon skulle tydligen ut efter filmen så gick hem och mötte upp Jimmy. Vi käkade lite och kollade internet. Sen så kom Maria och Bambino  hem. Vi åkte till Nynäshamn, eller två mil utanför typ vid 3 på natten. Eller typ två mil utanför Nynäshamn, mitt ute i skogen. Mysigt, vi köpte donken och kollade på film.

Var där till typ 7 på kvällen idag.Och nu sitter vi hemma hos Maria och spelar playstation. Mys!! Känns skönt att inte festa en helg..

Posted in: Livsstil
Kommentarer (81)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *