Kollar på lite kläder..

Jag har levt som i en bubbla nu, och allt jag kan tänka på är shoppiiing! Haha. Så himla längesedan jag fick shoppa. Alltså vad är mode nu? Jag vill slänga alla mina gamla kläder och uppdatera hela min garderob. Jag har hört att det ska vara pasteller i vår, och sett att mycket är orange i butikerna? Vet ni vad som kommer att bli mode? Kommentera gärna! 🙂

Jag fick nyss reda på att jag är  nominerad till ”Årets personliga blogg” på Finest Awards, ooppaaa!
Tack alla som röstat!

Gå in  och rösta HÄR. 🙂

Mina vänner Daniel Paris och Ellen är också med, så rösta gärna på dem! De är dock med i samma kategori så ni får välja själva vem ni vill rösta på! 🙂 (”Årets Toppblogg på Finest” & ”Årets Från Blogg till TV”). OBS! Ni måste rösta på någon i alla olika kategorier och skriva in er mailadress för att kunna rösta!

Puss!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (27)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *