Hemma hos mammsen!

Kände att jag behövde ta det lite lugnt. Ikväll så blir det tacos och filmmys!

20120125-172843.jpg
Fick en sen julklapp! 🙂

20120125-173857.jpg

20120125-173903.jpg

20120125-173914.jpg

20120125-173942.jpg

(Visited 10 times, 1 visits today)

40 Comments

 1. Rebecca januari 25, 2012 at 6:03 e m

  Paulina! Du är hur fin som helst. Visst jag delar inte alltid dina åsikter, men du verkar vara en fin människa och du är vrålsnygg och söt som socker! Lyssna för fan inte på folk som säger något annat!

  Reply
 2. Tess januari 25, 2012 at 6:30 e m

  Det är exakt samma tv som mina föräldrar köpte för tre veckor sen =)

  Reply
 3. Hanna januari 25, 2012 at 6:30 e m

  låter supermysigt!! 😀

  Reply
 4. mich januari 25, 2012 at 6:42 e m

  ajj de måste ha gjort ont!

  Reply
 5. my januari 25, 2012 at 6:50 e m

  väldigt sen kan man ju säga. men nu har du fått den i alla fall! 🙂

  Reply
 6. Weronica januari 25, 2012 at 7:17 e m

  Hej Paulina!

  Jag tycker att du verkar vara en bra tjej som den senaste tiden haft det jobbigt och kanske inte levt speciellt hälsosamt, men det vet du ju om. Nu är du på G igen och har börjat på en ny kula med mindre fest, mer träning och förhoppningsvis umgås du med människor som vill dig väl. Och det är viktigt! Och för att du ska lyckas så behöver du stöd och uppmuntran, inte elaka och bittra kommentarer. För din egen skull borde du kanske stänga av kommentarsfältet under en period, eller ännu bättre fixa så att man måste kommentera via sin Facebook. Du är ung, vacker och har hela livet framför dina fötter. Se till att göra det till det bästa. Och var rädd om Ellen, man märker att hon är genuint äkta och vill dig väl. Ta hand om dig nu och kämpa på, jag är säker på att det är fler än jag som tror på dig och som vet att du kan, om du vill!

  Reply
 7. paula januari 25, 2012 at 7:33 e m

  Myyys!

  Reply
 8. ebba januari 25, 2012 at 7:43 e m

  Ellen är nog sötaste människan på jorden

  Reply
 9. lina januari 25, 2012 at 8:01 e m

  Du blev stor alldeles för tidigt, hoppas att du hittar hem igen och att du lär dig att uppskatta den du är och inte låter någon undervärdera dig.
  Shit vad gay de där var hahaha.

  Kram

  Reply
 10. Enna januari 25, 2012 at 8:04 e m

  Mysigt 🙂

  Reply
 11. Linda januari 25, 2012 at 8:12 e m

  Du som jag borde tvätta spegeln 😛
  Vill även tillägga att du är otroligt vacker!

  Reply
 12. Tina januari 25, 2012 at 8:13 e m

  Jag gick ner 20 kg på 3 månader!
  Läs hur och mycket annat på min dagligen växande blogg : martinasoffentliga.blogg.se!
  Kram

  Reply
 13. Alexandra januari 25, 2012 at 8:27 e m

  Du är verkligen alltid snygg Paow! 😀

  Reply
 14. karoline januari 25, 2012 at 9:03 e m

  Hej Paulina!
  Har du lust att komma och tatuera dig i helgen? haha har ju sett att du har en del tatueringar.. och imorgon hämtar jag upp Samuel Jovino på arlanda, från magaluf, (känd tatuerare). har en hel del som vill.. men skadar ju inte om fler vill komma. utanför uppsala!! 🙂 ha en trevlig kväll.

  Reply
 15. Anonym januari 25, 2012 at 9:24 e m

  Nej vad gullig av henne 🙂

  Reply
 16. johanna januari 25, 2012 at 11:55 e m

  jag är så jäkla inspererad , hur du klarar av allt. folk trampar på dig , trycker ner dig för du är en kändis i bloggvärlden. när jag såg på livet blir bättre fick de mig o förstå, visst jag har aldrig trampat ner på någon på de sättet. jag har såpass gott hjärta att jag inte är så patetiskt som trycker ner nån annan för att känna mig bättre , men det gjorde anton hysen han mobbade en kille för att få bättre självkänsla o glömma sina egna problem. Jag hoppas du läser detta, för jag vill ge creed till dig för att du står ut med alla dessa hemska kommentarer om ditt useende, att du fortsätter blogga de e helt otroligt! du är en mycket fin människa på utsidan och på insidan ( det är det jag tror iaf) eller typ vet fast ja inte känner dig. jag tycker du är stark , du kanske mår dåligt av kommentarerna va vet jag, men tycker du är fet stark som fortsätter , fortsätter med det som en gång gjorde dig till denna offentliga person du är idag! av allt du gått igenom nu vet ja knappt hälften men som tex otrogheten mot hugo , hur mkt skit du fick vissa kallade dig slampa, jag hörde ”hur kunde hon göra så , mot en sådan bra kille, hora!” när kan folk hanskas med sina egna problem än att gå in i en offentligs persons o förstöra?! tycker det är hemskt , nu blev de mkt o läsa , det jag egentligen ville säga var att som när jag såg på anton idag hur stark han var, han är helt awsoome precis som du! you go girl , let haters burn in hell! ta åt dig detta för varenda människa är speciell på sitt eget sätt! ha de gött!

  Reply
 17. MallanR STOLT RAGGARE januari 26, 2012 at 2:01 f m

  DU är UNIK glöm inte det.. Att bli trampad på av läsare, ”huggen i ryggen” av såkallade vänner men lik förbaskat tar du dig igenom det. STARKT av dig. Du är min idol kan man säga så utan att låta som en liten fjortis?? 😉 Nej men det är skönt att du klarat dig igenom allt som du skrivit om på din blogg och insett själv att du ska vända allt ryggen och köra DITT race TUMMEN UPP PÅ DET!
  Spana gärna in min blogg om vardagen med mina 2 små och karln sen lite fest i det mån man kan som mamma och även lite insperation på olika fronter.. 😉

  Kram

  Reply
 18. cornelia januari 26, 2012 at 3:26 f m

  hahah vill ju veta vad du fick i paketet

  Reply
 19. jen januari 26, 2012 at 4:33 f m

  åhh va mysigt 🙂 hoppas du fick nå fint i paketet paulina 🙂

  Reply
 20. Marina januari 26, 2012 at 6:46 f m

  Faan asså! Man blir så djävulsk lycklig av att se att du verkar förstått att fest inte är ALLT här i världen! Du är påväg att bli en förebild för små tjejerna nu och håll i det här nu! Träna och va lycklig, umgås med din familj och kör en fest när det väl händer nått speciellt. Jag är 29 år och läser era bloggar lite ibland men på slutet har det varit mer intressant, och jag läser absolut inte för att jag bryr mig om dyra kläder och väskor och kändisar ni umgåtts med utan för att se hur ni bryter ner er själva, men du är på väg upp nu och du är så jäkla stark så nu håller jag tummar och tår för DIG! Dessie har ju spårat totalt, färgar håret mörkt för att du gjorde det? Börjat träna för att du gjorde det? TJATAR om dom där jävla väskorna som kostar si och så mycket och ingen jävel bryr sig förutom hon, tjatar om att tjejen är finare med hull på kroppen och att man inte ska vara skinny och drygar om kissies vikt och ligger i en soffa och ser så djävulsk smal ut att jag vill springa dit med en cheesburgare! Nej du är bäst Paow! Inga onödiga skryterier! Träna och må bättre nu!
  Kram på dig tjejen!

  Reply
 21. Frida januari 26, 2012 at 8:40 f m

  Grym blogg! Vad har du för Android appar? ? eller har du iphone?

  Reply
 22. GJ januari 26, 2012 at 12:41 e m

  Ser härligt ut! 🙂

  Reply
 23. EmlaP januari 26, 2012 at 12:43 e m

  Be Strong!
  Kolla gärna in min blogg och få lite sminktips från mig.

  Kramar!

  Reply
 24. Amanda januari 26, 2012 at 1:02 e m

  Du är så fiiiin! U Go Girl! :*

  Reply
 25. karin januari 26, 2012 at 5:26 e m

  seeexyyy aasss m-fers :D!

  Reply
 26. rozi januari 27, 2012 at 4:19 f m

  du ger inte de där Ombre topparna riktigt rättvisa… det ser inte bra ut på dig… ser mest slitet ut

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *