Man får tycka vad man vill.

Jag blir inte arg på människor som inte tycker som jag. Varför skulle jag bli det? För att jag inte gillar sossarna. Ni behöver inte ifrågasätta mig. För det är ett typiskt sosse-beteende tycker jag 😉

För det så är jag ingen ”inte påläst hora som ligger med alla”.. Ja ni hör ju själv hur det låter? Alla kan inte tycka likadant. Trodde man lärde sig det i skolan? Eller kanske inte… tydligen. Sluta bli så arga och tänk på er själva ist 😉

Care face?

(Visited 94 times, 1 visits today)

38 Comments

  1. melina mars 4, 2012 at 3:38 e m

    fast nu har du ju inte gått i skola typ;)? haha

    Reply
  2. angelica mars 4, 2012 at 3:55 e m

    Funderat på att folk inte tar dig så seriöst pga uttalande som ”Ni behöver inte ifrågesätta mig. För det är ett typsikt sosse-beteende tycker jag”? 🙂
    Det är kanske därför du får motsvar som att ”du är en inte påläst hora som ligger med alla”? 🙂
    Dags o börja tänka lite, du är faktiskt 18 år 🙂

    Reply
  3. Feben mars 4, 2012 at 4:03 e m

    Du har ett jätte vackert ansikte

    Reply
  4. Anonym mars 4, 2012 at 4:30 e m

    Du har ju inte gått i skolan ?? Haha så klar du inte vet de…

    Reply
  5. Jiji mars 4, 2012 at 4:32 e m

    Håller med dig tex igår när jag såg de inlägget om sossarna så blev jag ju inte tex arg och då tänkte jag att alla Tycker olika, bara för att någon inte tycker som en betyder det inte att dom är dåliga personer

    Reply
  6. Madde mars 4, 2012 at 4:38 e m

    problemet är att, hånar du en viss folkgrupp, så får du fan förvänta dig att folk säger emot dig.

    Hade du istället sagt att ”jag tycker såhär” och inte lagt upp en fånig bild som DU TROR är sanning, så hade inte lika många brytt sig. Man kan inte snacka skit och inte förvänta sig att folk ska reagera, man är bara en idiotisk människa då.

    Man kan säga åsikter på ett snällt sätt om du inte visste det.

    Reply
  7. Vicki mars 4, 2012 at 4:57 e m

    Saken är ju den att du trycker ner dom som är sossar när du skriver som du gör. Förstår till 100% att dom blir arga på dig om dom blir det, skaffa lite respekt och hyfs så ska du se att folk inte kommer va lika arga på dig längre

    Reply
  8. Alexandra mars 4, 2012 at 5:00 e m

    Men va? hahahah varför skulle alla vara sossar som är emot moderaterna? Det visar bara ännu mer hur clueless liten fitta du är hahahahahaha tycker synd om dej care face? nää mera fuck face och inget frågetecken utan faktiskt fuck face.

    O joo du blir arg det är jag 1000 på att du blir efter att ha fått sådana komentarer blir du nog riktigt ledsen och arg. Annars hade du inte skrivit igen du är lika arg som oss, och det gör ont när vi säger saker om dej. Tja vi kan ju inte alla tycka likadant som sagt 🙂

    Starka åsikter kontras med starka åsikter. För det är det du ville ha? Hoppas folk fattar att hänga runt och läsa bullshit och kolla på ditt fuckface varje dag inte ger dom något jag har nu fattat det iallafal. Lycka till 😀

    Reply
  9. Sarah mars 4, 2012 at 5:00 e m

    Mja, att INTE ifrågasätta någonting är väl snarare…. barnsligt beteende? Inte ”typiskt sossebeteende”.

    Men om du vill avfärda allt som inte passar dig som ”typiskt sossebeteende”, får du väl göra det. Det är din demokratiska rättighet.

    Men du vill ju uppenbarligen inte leva i en demokrati eftersom att alla som ifrågasätter att du har rätt är ”typiska sossar” som du ”inte gillar”.

    Reply
  10. Esra mars 4, 2012 at 5:10 e m

    Sossar blir lätt uppretade och arga, det ligger i deras natur. Precis som det ligger i deras natur att leva på andra. Skit i vad sossarna skriver, ingen lyssnar ändå på dem;). De e som myggor på sommaren, lite ettriga och småjobbiga bara.

    Reply
  11. Emelie mars 4, 2012 at 5:20 e m

    Tycker det är pinsamt hur tjejer kallar varandra hora fram och tillbaka. Vi är inte horor, vi tar inte betalt. Tar vi betalt, då är vi horor, ja.

    Jag tänker jämt så här: Jag är är hellre tjejen som legat med så många som jag velat lega med, oavsett om det är 10, 100 eller 1000, än tjejen som haft ett ligg(hennes pojkvän) och varit otrogen tre gånger. Alltså fyra ligg.

    Själv ligger jag hellre med en kille som legat med 100 olika brudar än en kille som jag vet bara har legat med fyra tjejer, men varit otrogen mot sitt ex med tre olika tjejer.

    Förstår du/ni? Siffran spelar ingen roll, det är PERSONEN det handlar om!
    (fast den otrogna tjejen är inte heller en hora, bara elak)

    Reply
  12. Emelie mars 4, 2012 at 5:21 e m

    Blir tillsammans med en kille som legat med 100 brudar menar jag…

    Reply
  13. Alexandra mars 4, 2012 at 5:24 e m

    Varför blir det en debatt kring sossar/moderater? Ens tankar och värderingar beror ju också på var man bor, var man kommer ifrån, vilken uppfostran man haft, var man gått i skolan osv osv. Det finns ju fler grupper i samhället som kan ha annorlunda och extrema värderingar enligt vissa, right?
    Det roligaste är att ni hoppar på varandra, så kallade motsatta grupper kanske. Lär er lite om socialt beteende så ska ni se varför ni beter er så och vad ni kan göra för att ändra på detta hat mot varandra 😉

    Reply
  14. Jenny mars 4, 2012 at 5:35 e m

    Du provocerar hur mycket som helst genom att trycka ned socialdemokraterna (uppenbarligen kan du inte mycket om politik heller) och sedan blir du arg när du får respons? Vad förväntar du dig egentligen, att alla ska hålla med och tycka att du är rolig? :s Ingen idé att kika in här mer, blir ändå bara irriterad.

    Reply
  15. Evah mars 4, 2012 at 6:09 e m

    Det som är då, är ju att du hånar väldigt ofta sossar och använder ordet i en negativ benämning. Du kan aldrig skriva en åsikt om politik utan att kränka någon. Jag tycker inte det är rätt att du får sådana kommentarer som du får, det är fel. Men det är lika fel av dig att håna en viss grupp människor.

    Varför är det så att du får håna, men andra får inte håna dig? Jag tycker ingenting utav det är rätt, för man kan skriva en åsikt, utan att komma med nedvärderande ord och använda ordet sosse som en skällsord osv. Det får man däremot lära sig i skolan, att kunna debattera och prata utan att kränka någon. 🙂

    Reply
  16. f mars 4, 2012 at 6:20 e m

    Vart har du köpt tröjan du har på dig, den randiga? assnygg

    Reply
  17. Anonym mars 4, 2012 at 6:37 e m

    Esra: Fast nej. Sossarna empati för sina medmänniskor. Alla kan inte jobba. T.ex. min mamma. Hon sjuk, sjuk i hela kroppen. Ledproblem, hjärtproblem och allt möjligt. De ville ha ut henne, men hon får enligt sin doktor inte jobba. Hon har varit förtidspnesionär sedan jag var 5 år kanske, nu är jag 16. Tror inte ni förstår hur det är att bli utan pengar två veckor innan nya kommer. Så snälla, tänk innan du tror du vet om alla som inte jobbar. Du vet nog inte ett piss om vad moderaterna gjort. Sverige är rikare än någonsin, men har större fattigdom och hemlöshet än någonsin. Större arbetlöshet än någonsin. Allt han gör är att förstöra. De rika tjänar mer och mer och vi som har mindre får ännu mindre.

    Reply
  18. Anonym mars 4, 2012 at 7:03 e m

    Ingen är ”sosse” bara för att man inte håller med dig och dina åsikter. Det är få som klarar av att vara vän med en person som dig, som är psyskiskt ostabil, inte klarar av att ta sitt ansvar, lever ett väldigt obetydelselöst liv. Alla människor har en viss uppfattning om andra människor, precis som du har om oss vanliga människor..Vad vore du egentligen utan din blogg? Vad hade du egentligen varit om du inte bloggade? En skötsam tjej med mål/drömmar, ett ”riktigt” arbete.Var du tror du om du inte åkte på den där barturnen, var tillsammans med Hugo? Min poäng? Du kan inte förvänta dig att alla ska tycka, tänka och leva precis som du gör. Alla människor är olika! Säg mig Paulina, Vill du leva i din lilla bubbla föralltid? Vad vill DU göra med ditt liv?

    Reply
  19. Anna mars 4, 2012 at 7:05 e m

    Älskar alla som skriver att sossar lever på andra. Skillanden mellan en socialdemokrat och en moderat, är att har de lika mycket pengar kan socialdemokraten dela med sig av sina pengar.

    Reply
  20. z mars 4, 2012 at 7:22 e m

    Haha, ja du gick ju aldrig i skolan. 🙂

    Reply
  21. Isabelita mars 4, 2012 at 8:13 e m

    Usch… Typiskt sossejävlar

    Reply
  22. Eleonora mars 4, 2012 at 9:02 e m

    VAd du än säger eller vad andra tycker så såg du väldigt bra ut på den bilden! Och så klart på alla andra också! Puss

    Reply
  23. johanna mars 4, 2012 at 10:02 e m

    Jag är inte sosse överhuvudtaget men jag tycker ändå att du är opåläst och ointelligent

    Reply
  24. Carl mars 4, 2012 at 10:51 e m

    fin

    Reply
  25. ellen mars 4, 2012 at 11:07 e m

    Fast det är ju klart att man ska ifrågasätta! Det är bara dumt att inte säga ifrån om man inte håller med om det någon säger. Sen att man säger grova/elaka saker är en helt annan sak och jävligt dåligt beteende.

    Reply
  26. Heidi mars 5, 2012 at 12:00 f m

    Vadå attention whore? hahah..
    Du är barnslig Paulina..
    Fast iförsig så kan man ju inte va så jävla mogen som nybliven 18 åring 🙂

    Reply
  27. Jessica mars 5, 2012 at 1:40 f m

    ursäkta mig lilla gumman, men DU FATTAR JU SJÄLV HUR DUMT DET ÄR ATT SÄGATYPISKT SOSSEBETEENDE när tex (vi säger) alla moderater tycker håkan juholt är ett skämt på grund av hur media pressenterar han. ska jag då säga typiskt moderatbeteende för det? det är bara för att du vill ha något att skylla på men egentligen hatar du de för att de inte är rasister som du. frklara lite bättre då vadsossebeteende är och vad det har för koppling till deras uppfattning av sättet media förmulrade det på

    Reply
  28. penny mars 5, 2012 at 8:27 f m

    bara att du skriver ”typiskt sosse-beteende” visar ju att du inte har någon koll haha.

    Reply
  29. Nadia mars 5, 2012 at 1:43 e m

    Tyckte den bilden var jättefin på dig n___n Go girl!

    Reply
  30. Christina mars 5, 2012 at 6:11 e m

    Jag kan garantera dig att du är inte ”finare” för att du ogllar ”sossar” och tycker om att kalla dig själv för en moderatfitta. Är det inte ungdomar med ditt beteende som moderaterna avvisar och socialdemokraterna vill ge en andra chans? Jo så är det ju. Med andra ord är du en person som utan din blogg och din pappa varit ett social fall. Du passar inte ens hägern din fjant.

    Reply
  31. Emilia mars 5, 2012 at 11:35 e m

    Måste bara fråga dig vad orsaken för att du inte gillar ”sossarna” är ? Är själv ”sosse” skulle jag väl vilja kalla mig och tycker att dom har rätt bra värderingar när det kommer till bidrag, skatt och att se till att handikappade ska ha stora möjligheter till jobb. Skulle bara vilja veta eftersom jag inte är 100 % insatt.

    Reply
  32. maddelynn mars 6, 2012 at 12:43 e m

    barnsligt.. men men men .. gillar dig. du e en skönt brutta

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *