Jag saknar min vovve..

När jag bodde i Thailand så fick jag bestämma vad vi skulle ha för vakthund till vårat hus. Pappa och hans fru ville köpa en liten råtta. Men jag älskar stora hundar. Så vi köpte en Rottweiler.. Som enligt mig är världens finaste hundras. Dock så var det mycket jobb. Var där i ungefär 2 månader och Rolex som jag döpte honom till kom in i en riktigt trotsålder. Han var väldigt aggresiv. Men aldrig mot mig. Dock så blev det mycket bättre när han blev äldre. Han lärde sig vem det var som bestämde. Sen så när jag köper hund i ett så ostukturerat land som thailand så vet man aldrig vad för psyke hunden får..

Nu så bor han i vårat hus med min plastmammas pappa tilsammans med 4a andra vovvar. Oh vad bra han har det! Han springer fritt och leker. Dock så är alla rädda för honom.. Haha han som är så snäll. Kommer ihåg när jag åkte dit när han var 1 år och sprang lös på stranden, haha folk verkligen sprang! :p

Var så länge sen jag träffade honom nu :/ Pappa hade planet på att ta med honom till Sverige men vi kom fram till att han har det bättre där..
När han var liten!

I Thailand så tar du valparna tidgare från mamman :/  Se så liten han var..

Här var han lite större. Och en riktigt bitch!

Stor vovve!

(Visited 69 times, 1 visits today)

19 Comments

 1. Nellie mars 4, 2012 at 5:34 e m

  Det är inte nåt konstigt att det finns människor som är hundrädda och det är respektlöst att ha hundar springande lösa på allmän plats.

  Reply
 2. justme! mars 4, 2012 at 5:45 e m

  LÄS MIN BLOGG SOM HANDLAR OM MITT UNDERBARA LIV SOM ÄR HELT JÄVLA FUCKIN’ PERFEKT!
  NI KOMMER BLI SÅÅÅÅ AVIS! I PROMISE!
  LÄMNA EN MASSA KOMMENTARER!
  PÖSS!

  Reply
 3. lina mars 4, 2012 at 6:01 e m

  naw vad söt!!

  Reply
 4. Anonym mars 4, 2012 at 6:32 e m

  Bor din pappa i thailand?

  Reply
 5. Linnea mars 4, 2012 at 6:58 e m

  vad söt! 🙂

  Reply
 6. my mars 4, 2012 at 6:59 e m

  åhh, älska videon! 🙂

  Reply
 7. Therese mars 4, 2012 at 7:51 e m

  åh söt! har en rottweiler som vi ska para nästa vecka så vill du köpa en valp så kan du gärna säga till 🙂

  Reply
 8. Anonym mars 4, 2012 at 8:00 e m

  Inte renrasig ju..

  Reply
 9. Linda :) mars 4, 2012 at 8:13 e m

  Åh vad fin! Men han ser väldigt orastypisk ut i huvudet.. lite blandras kanske? 🙂 Hundar är en stor del av mitt liv! Tränar och tävlar i lydnad 🙂 Kram!

  Reply
 10. Johan mars 4, 2012 at 8:56 e m

  Rottweilers är vidriga hundar och de borde tvångsavlivas allihopa

  Reply
 11. Johan mars 4, 2012 at 10:19 e m

  Alla som heter Johan är vidriga och borde tvångsavlivas

  Reply
 12. Bella änd Adelia mars 4, 2012 at 11:11 e m

  Gud vilken söt hund! Vi älskar hundar!
  Jätte gullig blogg!
  Kram! ♥

  Reply
 13. Hanna mars 4, 2012 at 11:28 e m

  Till Nellie:

  Hundarna har väl lika mycket rätt att springa fritt som vi människor. Jorden är väl inte skapad bara för oss, eller? Alla levande varelser har lika mycket rätt till att leva. Dessutom skapas inte rädsla för hundar eller andra djur pga av att dom springer fritt, det finns alltid en anledning till att man blir hund rädd. Om man blir attackerad eller kanske helt enkelt föds med rädslan eller annat.

  Så innan du öppnar käften, tänk till lite. Själviska flicka.

  Reply
 14. Anonym mars 4, 2012 at 11:46 e m

  I och försig så är det ägarna som skapar hunden.

  Reply
 15. Karro mars 5, 2012 at 2:19 e m

  Hanna 4/3 23:38: jag håller inte med dig utan jag håller med Nellie.

  Som hundägare har man ett enormt ansvar. både över sig själv, sin hund men även mot sin omgivning. Ditt resonemang håller inte då DU själv inte visar någon tendens till att tänka på omgivningen. Som du säger, ja det kan finnas människor som har blivit hundbitna. Därav SKA man tänka på de personerna också. Du kan inte förvänta dig att alla människor tål eller gillar hundar. Tyvärr.
  Det finns folk som är allergiska också. Hundar ska inte springa lösa på stranden, eller ens vara på stranden tycker jag (framförallt inte i varma områden anser jag, brist på skuggor osv).

  Däremot kan hundar springa lösa på områden DÄR HUNDAR ÄR TILLÅTNA ATT SPRINGA LÖSA. Där kan stränder vara ett ställe och då är det ju inga personer som solar eller badar där, eller hur?

  Och att du går till personangrepp mot Nellie, som du säkerligen inte känner, är bara löjligt och hela ditt resonemang om varför hundar ska springa lösa faller som ett korthus.

  Och vad gäller mig så har jag blivit hundbiten för två år sedan, det är ingenting som man glömmer. Mina olika kompisars hundar klarar jag av men inte främmande hundar, speciellt om de inte går i koppel eller om ägaren inte håller hårt i kopplet när man går förbi dem. Trots det så kan jag ju inte förbjuda dem att vistas på gatan, eller hur? Det vore befängt! Jag accepterar dem (främmande hundar och hundägare) som vistas ute på gator, och eventuella hundparker, men jag hade varit livrädd om en okopplad hund sprang runt på stranden medan jag ligger och solar. Oansvarigt av hundägaren som sagt.

  Reply
 16. Lina mars 5, 2012 at 6:55 e m

  Rottweiler är helt klart finaste hundrasen!
  Har haft flera stycken såååå fina och så söta när dom är valpar ^^
  Man kan inte vara rädd för dom, dom är sjukt underbara! <3

  Reply
 17. Maja mars 7, 2012 at 1:41 e m

  DEN VAR SÅ SÖT SÅ JAG TROR ATT JAG AVLIDER.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *