Update times!

Om ni bara visste vilken dag jag haft idag…blev uppryckt ur sängen kl 7 imorse liksom och varför då undrar ni? Jo, det var tydligen en ”överraskning” och då var det bara att bita ihop och vänta och sen fick vi springa ut på åkern och där fick vi höra att vi var helt fel klädda för det vi skulle göra och fick byta om! För att göra en lång historia kort: Idag har jag gjort ALLT man kan göra på landet, åkt traktor, klippt gräs, klyvt ved…och det har verkligen varit så himla roligt!

Ska göra såna här saker oftare tror jag… Har ju ett landställe som jag typ aldrig är på, är bara inne i stan bland alla avgaser, haha! Och vakna kl 7 en lördagsmorgon har jag nog inte gjort sen jag var liten och kollade på barnprogram i tv-soffan typ, riktigt mysigt ändå, när man väl kommit upp…har ju inte världens bästa morgonhumör alla gånger, men här på landet funkar det! 🙂


Paow och Daniel Paris! oppaa! här var klockan typ 8…usch

vårt mysiga hus i vetlanda! Det är så jääääkla stort och fint!

Weehooo!!

precis innan vi åkte…lite nervösa 😛

Dagens outfit times hahah! jäklar vad det blåste imorse..

(Visited 60 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Giveen mars 10, 2012 at 3:36 e m

  Vetlanda! Vetlanda är typ världens finaste stad!

  Reply
 2. Madeleine mars 10, 2012 at 4:12 e m

  Åh jag bor ju i lilla Vetlanda! Då var det er jag såg utanför hotellet 🙂

  Reply
 3. felicia mars 10, 2012 at 4:13 e m

  inte långt ifrån mig ju! 😀

  Reply
 4. Ida mars 10, 2012 at 4:27 e m

  Alltså åååh, du är en lantlolla! Jag har alltid sedan jag föddes hållit på med sånt där, och det är så jävla roligt att se när någon lämnar glamouren och faktiskt tycker det är KUL att testa på nya ovana saker! You go girl! Håller alla mina tummar (okej, jag har bara två som alla vanliga dödliga…) att fler blir som dig 😀 Fortsätt kicka ass, vackra människa, och ha en sjukt bra fortsatt helg!

  Reply
 5. Emiliaa. mars 10, 2012 at 4:44 e m

  Ha en läsarträff i typ Kalmar eller nått! Skulle vara skitkul att träffa dig och förresten du är grym!

  Reply
 6. Emp mars 10, 2012 at 5:37 e m

  låter härligt hörru! 🙂 roligt med lite fler bilder också för en gångsskull! måste säga att du verkar må mycket bättre nu än innan, du ler mer! vilket man ska göra 😀

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *