13 Comments

 1. Lollo mars 10, 2012 at 5:15 e m

  ELLER INTE!! Läs på lite innan du lägger ut denna filmen!

  Reply
 2. sara mars 10, 2012 at 5:17 e m

  älskar din blogg!

  Reply
 3. Cordy mars 10, 2012 at 6:14 e m

  Sluta dela med er av den skiten, och sluta vara så lättlurade!

  Reply
 4. PESSYS mars 10, 2012 at 6:20 e m

  :(:(

  GISSA BLOGGAREN OCH FÅ EN TJOOOCKLÄNK! Vem säger nej till några fler hundratals läsare?;)
  http://pessys.blogg.se

  Reply
 5. k mars 10, 2012 at 6:31 e m

  varför böt du i från myshowroom

  Reply
 6. Jennie mars 10, 2012 at 6:35 e m

  Bara det att dom behåller ca 70% av intäckterna själv. Det är inte så bra som alla tror.

  Reply
 7. Therese mars 10, 2012 at 7:13 e m

  Tänker inte säga åt dig att du är dum som lägger ut filmen, jag delade den själv på facebook, MEN! Läs på den här hemsidan; http://visiblechildren.tumblr.com/ Ta fakta från båda sidor och bilda en uppfattning sedan 🙂 Love your blog, NAM.

  Reply
 8. Natalie mars 10, 2012 at 10:31 e m

  nej wtf?? sprid inte den filmen, man har inte hör av/sett kony sedan 06? man ska absolut inte köpa de kittet eller stödja invisible children, usa vill bara ha olja inget annat.

  Reply
 9. matilda mars 11, 2012 at 12:18 f m

  okej om faktan kring invisible children suger. de tar intäkter själva och yada yada. FAKTUMET om att Joseph Kony är ett jävla svin som utnyttjar och kidnappar barn kvarstår. Oavsett vem som gjort filmen! vad är viktigast? att joseph kony blir störtad eller att invisible children inte får möjlighet att norpa åt sig pengar? taskiga prioriteringar. jag prioriterar att stödja de barn som varje dag blir kidnappade och utnyttjade. oavsett vem som framför budskapet.

  Reply
 10. Smilan mars 12, 2012 at 9:30 e m

  Hej paow. Jätte fin blogg och fina bilder. Väldigt nöjd kan ja säga!! Plus poäng du är en superfin tjej gumma. Verkligen puss o kram ta hand om dig underbara du. <3

  Reply
 11. Frida mars 15, 2012 at 8:43 f m

  Jag blir så förbannad på folk som blir psykade av detta. Det ligger något bakom det hela för varför skulle ens USA bry sig om uganda helt plötsligt … Joseph Kony har agerat som ett svin i flera år men varför angrep inte USA tidigare ? varför just nu ? varför vill de ” hjälpa ” Uganda ….. Allting som sägs är bullshit i mina ögon. Jag är övertygad om att man har hittat olja i Uganda och ser Joseph Kony som en anledning till att kunna ta all olja och det leder till pengar . Vad hände i Irak ? Skulle inte USA hjälpa landet och ta bort Saddam Hussein … Snälla de fucka upp hela landet tog all olja och fick shia och suni muslimer att strida mot varandra…. STÖDJ INTE DETTA BARA EN MASSA BULLSHIT !!!!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *