PMS

”Det är ju inte konstigt att du inte kommer i tid till jobbet när du sitter uppe halva nätterna. Vänd tillbaka dygnet istället och väx upp förfan. Pinsamt beteende.”

Den kommentaren fick jag. Kalla mig pinsam och omogen. Men jag har aldrig vart en morgonmänniska. Det är den värsta sortens människor jag vet ( när jag är nyvaken ). Jag är livrädd för livet där man går upp vid 8a, äter frukost skiter i att tvätta håret och går till något dåligt betalt jobb. Det är min mardröm. Döm mig gör det. Men det där med att vara vaken sent. Det har jag alltid vart. Det spelar ingen roll om jag somnat kl 10 på kvällen så kan jag ändå vakna kl 2 på dagen. Eller om jag vaknat kl 7 på morgnen så brukar jag oftast inte kunna somna innan 3 typ. Dålig vana kanske.

Och sen att det är pinsamt att jag kommer sent till kontoret. Jaa kanske lite. Men bloggen är faktikst mitt riktigt jobb. Och det är den jag tjänar pengar på, lever på. Och anledningen till att min blogg är så pass stor är pga av att jag inte är som alla andra, att jag tycker att man är en vanlig tråkig människa om man har rutiner osv.Men jag kommer in till kontoret lite när jag vill 🙂 Förutom om jag har något möte eller något..

Dock så måste jag lära mig tygla mitt humör. Jag är en sån jävla bitch mot folk jag känner. Om jag inte sover med någon kille eller någon jag inte känner så bra så är jag trevlig. Men mot min pappa är jag så arg och elak så att jag nästan får dåligt samvete. Och det är däremot pinsamt. Varför hyser man jämt sånt agg mot sina föräldrar? Dom ändå människorna som verkligen vill ens bästa, dom som kan reta upp än mest i hela världen.. 🙁

Jaja, nu ska jag fixa till mig sen så ska jag till Bingo på möte 🙂

 

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

21 Comments

 1. catrin april 11, 2012 at 12:04 e m

  Jag är också en natt mäniska jag somnar ca 2-3 på natten de kan va jobbigt bland men endå jag absolut HATAR morgonen blää..älskar din blogg btw

  Reply
 2. Stephanie Aminoff april 11, 2012 at 12:14 e m

  MISSHANDEL, VÅLDTÄKT OCH KNIVHOT….Läs mitt inlägg om det, tänk efter lite och bry dig!

  Svarar på frågestunden dessutom, checka videon 🙂

  http://aminoffs.se

  Reply
 3. amanda april 11, 2012 at 12:25 e m

  kolla in våran blogg full med shopping och annat roligt 😀 Som tillexempel nu när vi åker till stockholm;) ?

  Reply
 4. E april 11, 2012 at 12:26 e m

  Människor med rutiner och riktiga arbeten är inte tråkig. Hur vore det att börja hysa lite respekt för sina medmänniskor?

  Reply
 5. 17 ÅR, MODELL OCH MOR TILL HUGO april 11, 2012 at 12:38 e m

  Jag förstår hur det kan vara. Till hösten börjar jag i skolan igen, börjar tredje året. Jag har varit mammaledig sedan hösten 2011 och jag kommer få det väldigt svårt eftersom att jag är van att få sova ut nu. Min son sover verkligen och är duktig, därför får även jag chansen att sova.

  Kram.

  Reply
 6. Emelie - Divine Magazine april 11, 2012 at 12:57 e m

  visst är det så där med föräldrarna… dock har jag svårt att vara arg/irriterad/elak mot min, skulle få sjukt dåligt samvete eftersom dom precis som du skriver bara vill ens bästa och bryr sig!

  Reply
 7. Sofia april 11, 2012 at 1:24 e m

  ”Varför hyser man alltid sånt agg mot sina föräldrar?” Det gör man inte, kära du. Vissa kanske gör det när de är mitt uppe i puberteten, men normala människor visar respekt och kärlek för sina föräldrar. Jag har aldrig skrikit eller varit elak mot mina föräldrar, inte ens när jag var typ 13. Inte för att jag inte har vågat eller något sånt, utan för att det inte finns någon jävla anledning att vara elak mot de personerna som faktiskt gav dig ett liv och ser till att du mår bra och har det bra under hela din uppväxt.
  Sen det där med att komma för sent till jobbet, vara nattmänniska osv. Jag är också nattmänniska och hatar att gå upp tidigt på morgonen, vara på ett trist jobb från 09:00 till 17:00. MEN ibland måste man göra grejer man inte gillar, sånt är livet. Jag sover helst hela dagarna och är vaken på natten, men man kan inte livnära sig på det sättet, så länge man inte har ett nattjobb då. Att ha rutiner och lära sig att gå upp tidigt och sånt är det som fick mig att komma på banan igen när jag mådde som sämst, så man ska inte förakta det ändå. Människan behöver solljus för att må bra, och på natten finns det inget solljus.

  Reply
 8. Annika april 11, 2012 at 1:50 e m

  Håller med Sofia… Har du någonsin hört talas om ömsesidig respekt?

  Reply
 9. Jennie april 11, 2012 at 2:13 e m

  Att ha rutiner är inte dåligt. Sova när man ska, äta när man ska, komma till jobbet när man ska, tvätta och städa regelbundet osv. är bra för människan. Det mår man bra av! Om du har svårt att komma upp på morgonen så ställ väckarklockan och gå och lägg dig i tid. Genom att ha rutiner så tar man också ansvar för sig själv och sitt liv. Man visar även respekt mot andra på jobbet genom att komma i tid dit. Det anses som oansvarigt att komma sent ofta och kanske i princip jämt, och det spelar ingen roll om du tycker att det är skittråkigt att ha ett sådant liv. Du bör även ha respekt för dina föräldrar! De är de som har gett dig livet och det liv du har idag. Du ska alltid högakta dina föräldrar!!

  Reply
 10. elena april 11, 2012 at 2:16 e m

  Du beskrev just din mardröm. Vill du veta min? : Att inte ha ett bra förhållande med mina föräldrar och syskon, att folk ska bli besvikna på mig och att bo i en svinstia.

  DVS: Det finns viktigare saker i livet än att ha en välbesökt blogg.

  Reply
 11. Hanna april 11, 2012 at 3:59 e m

  Du är så korkad att jag inte ens fattar att någon vill jobba med dig? Jag antar att Boingo ångrar sig rejält nu. Tror du på riktigt att alla ska anpassa sig efter dig? För att du är en nattmänniska??? Visa respekt för de människor som har ett riktigt jobb och som går upp varje morgon och sköter sitt jobb och ser till att samhället fungerar. Din dumma dumma snorunge.

  Reply
 12. Brittabloggar april 11, 2012 at 4:54 e m

  Var det inte du som ville ha struktur på din vardag?
  Du skriver att bloggen är ditt jobb. Det vet vi. Men bloggen är också något som inte längre är på tapeten och är på väg att dala bort.
  Du skriver om att stiga upp kl 8 och gå till ett dåligt betalt jobb i smutsigt hår.
  Har du själv funderat på hur du ska gå tillväga utan någon som helst utbuldning när din blogg inte längre betalar för mat på bordet?
  Har du funderat på att du faktiskt sumpat mycket av dina framtida jobbmöjligheter pga din ”välbetalda” blogg?
  Det kanske blir så att du inte ens kommer att ha ett 8 till 5 jobb utan får sitta hemma istället. Men å andra sidan så kommer du ju att ha tid till att tvätta ditt hår!!!

  Reply
 13. Hannah april 11, 2012 at 5:00 e m

  Men vad ska du göra när du blir äldre? Du kan ju inte leva på bloggen för alltid…

  Reply
 14. carro april 11, 2012 at 5:09 e m

  somnade själv runt 3 på natten året efter jag tog studenten, ändrade mig senare och gick och la mig 22-23 och gick upp 9 och jag kan inte beskriva hur mycket bättre jag mådde psykiskt. Trodde jag mådde bra när jag gick och la mig vid 3, men hade så fel!

  Reply
 15. elin april 11, 2012 at 5:12 e m

  Det där med föräldrar.. Du är för ung och har inte mognat klart än och är fortfarande vilsen (som alla tonåringar). Nästintill alla tonåringar bråkar jämt med sina föräldrar, förhoppningsvis märker du en dag om ett år eller så att relationen är bra. Så var det för mig och alla jag känner. Från att föräldrar endast var pinsamma och jobbiga att umgås med så är bland det mysigaste jag vet att gå ut och äta eller ha en hemmakväll med min mamma. Det ordnar sig med tiden, det lovar jag 😀 Men ett tips är ju att mår du bättre (sover och äter bättre osv), så får du mer tålamod, men just med föräldrar är det svårt i din ålder. Kram!

  Reply
 16. Linn april 11, 2012 at 7:41 e m

  Bland de stunder jag är som tryggast och nöjdast är när jag får gå och lägga mig, vilket är innan 21.30. Imorgon kliver jag upp vid 5.00, dricker samma gröna tea och cyklar samma gamla väg till jobbet för att öppna förskolan jag jobbar på. Jag möts av skrik men också massor av kärlek av alla sorters människor-barn! Vi äter frukt 9.00, äter mat 11 och mellanmål vid 14. Och där slutar min dag på ett lågavlönatarbete. Under dagen har jag tagit mer ansvar än vad du någonsin gjort, över 16 barn. Små sköra liv som pussar mig på kinden. Detta är mitt liv just nu, rutiner, rutiner och rutiner. Jag är lycklig så, så lycklig man kan vara efter ett självskadebeteende och en emotinell sårbarhet. Jag värderar kärlek högre, det är min lön för mödan…

  Reply
 17. miki april 11, 2012 at 8:28 e m

  Din kropp vet inte vad klockan är.
  Om man inte vill gå upp på morgonen så har man antagligen inget att se fram emot..trist hurru, kanske ska skaffa en hobby? Ett jobb som kräver mer energi från dig?
  Att ha livsglädje är att vilja gå upp på morgonen, möta solen och människor 🙂

  Och att du är elak mot dina föräldrar tror jag är pga din uppfostran. De flesta föräldrar jag känner skulle ALDRIG tillåta sin lilla dotter vika ut sig på bloggen, eller alla andra dumma saker du skriver och gör. Tråkigt att se så oengagerade föräldrar 🙁

  Reply
 18. Lina april 11, 2012 at 9:05 e m

  Massa Ursäkter…
  Det är inte att du inte är som alla andra .. du är sjukt lat.

  Reply
 19. Lee. april 12, 2012 at 1:21 e m

  Din dumma, dumma lilla snärta.
  ”att jag tycker att man är en vanlig tråkig människa om man har rutiner osv”
  Det är vad ”vanliga” människor MÅSTE ha, det är så ”vanliga” människor överlever! tror du inte att människor hade gjort något annat om de kunnat? om de haft pengar i överflöd? Självklart hade de det, men nu är det så att ”vanliga” människor inte kan leva som slackers om de vill ha råd att försörja sig själva och sin familj, de MÅSTE ha ett 9-17 jobb.

  Du är en så jävla okunnig, ignorant liten jävel. Fy fan vad du äcklar mig.

  Reply
 20. Tina april 12, 2012 at 4:05 e m

  Det man som ”vanlig” människa mest stör sig på är att du får en sån stor chans hos ett utvecklande företag, något som många andra drömmer om och trots deras år av pluggande och försök aldrig når dit. Medans du inte ens kan pallra dig upp på morgonen. Det sticker i folks ögon och med all rätt. Men du är ung och har aldrig behövt ta någon form av ansvar. Folk räddar dig hela tiden! En dag vaknar du och förhoppningsvis inte försent! Du har så mycket möjligheter att kunna bli något stort och gå långt! Ta vara på det istället!!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *