Skriver lite skit bara.

20120411-030757.jpgJag får jämt höra att jag är tjejen som aldrig bryr mig. Att jag är tjejen med drömjobbet. Att jag har bra människor runt om mig. Shore bacon. Det stämmer. Jag är för det mesta glad och är väldigt förlåtande. Jag blir sällan arg, och jag ser väldigt lätt på saker och ting. Jag är tjejen som har allt tror dom flesta. Eller det är väl det vi bloggare ger skenet av. Allt är en dans på rosor. Dom flesta har bra förhållanden, fina vänner mycket pengar och dyra handväskor. Som om det är allt som behövs för att vara lycklig. Ibland så får jag mejl från tjejer som säger att dom vill vara som mig. Och då tänker jag. Varför skulle någon vilja vara som mig? Jag har dåliga dagar, jag mår skit ibland. Men något att avundas av av mig är nog min protch till livet. Jag bryr mig inte och jag har min egen tro. Om jag vill använda sosse som skällsord så gör jag det. Om jag nu var en socialdemokrat så skulle jag aldrig orka bry mig eller predika. Politik-människor är som någons sorts sekt. Som försvarar sitt parti med sitt liv. Men ni människor, hitta något som ni tror på. Sluta jämföra er med andra. Sluta ha dåligt självförtroende. Visst känner jag mig inte som världens snyggaste ibland. Men jag är ändå nöjd. Visst hade jag velat vara lite smalare. Men det är såhär jag ser ut. Använd det på ditt sätt för att få bekräftelse. Knulla runt, visa upp dig. Sen när du fått bekräftelsen så kollar du på dig själv och gillar det du ser. Det var så jag behövde göra. Det är det en del av oss unga gör!

En annan text jag skrev för ett tag sedan.

Alla hittar saker och klaga på. Jag har iförsig inte klagat på mitt utseende. Jag vet att det är såhär jag ser ut och det trivs jag med. Jag är ingen 10 poängare. Men jag är ingen 0a heller. Jag ser liksom helt okej ut. Det som för mig till den jag är, det är nog hur jag tänker. Det är enkelt. simpelt as hell. Bry dig inte. Du är stark. Det är så många människor som tryckt ner mig, jag har hamnat i svackor och typ gjort allt. Och jag är glad för det. Jag är glad att dom människorna tryckte ner mig, pratade illa om mig och sa hur värdelös jag var. Jag är glad över dom killarna som sårat mig. För nu vet jag hur jag ska hantera allting. Man lär sig. Det är som min tatuering.

Never a misstake, always a lesson. Fuck it 🙂

(Visited 46 times, 1 visits today)

26 Comments

 1. Hannah april 11, 2012 at 4:56 f m

  En exakt lika dan tatuering som Rihanna ju

  Reply
 2. HANNA april 11, 2012 at 7:56 f m

  du är så cool, det är bara så 😀

  Reply
 3. emma april 11, 2012 at 8:54 f m

  jättefin tattoo, funderar oxå på att skaffa en snart!

  Reply
 4. Rebecca april 11, 2012 at 9:51 f m

  Jag gillar dig Paulina! Du är så himla skön och kör alltid ditt egna race. Önskar mer tjejer va som det du skrev, kanske inte just knulla runt, men att göra vad man känner för och skita i vad andra ska tycka, bara sluta bry sig. Alla är vi fina på vårt egna sätt:)

  Reply
 5. Stephanie Aminoff april 11, 2012 at 10:04 f m

  MISSHANDEL, VÅLDTÄKT OCH KNIVHOT….Läs mitt inlägg om det, tänk efter lite och bry dig!

  Svarar på frågestunden dessutom, checka videon 🙂

  http://aminoffs.se

  Reply
 6. Emelie april 11, 2012 at 10:15 f m

  Du är en 10-poängare

  Reply
 7. Isabelle april 11, 2012 at 10:27 f m

  Alla har sidor som är bra/mindre bra. Ingen är felfri. Men man kan vara sitt egna perfekta jag!

  Reply
 8. Angelica april 11, 2012 at 11:00 f m

  Snygg tatuering!

  Reply
 9. Lotta april 11, 2012 at 11:10 f m

  Är det din tatuering?? Jättefin ialla fall 🙂

  Reply
 10. Helene april 11, 2012 at 11:13 f m

  Titta gärna på min bloppis. Finns bl.a. slitna jenashorts och shorts och jacka i äkta skinn.

  Reply
 11. Narabella april 11, 2012 at 11:42 f m

  det är sant! man lär ju sig av sina misstager:) ha en underbar dag P:)
  http://www.narabella.com
  din nya modebutik på nätet – inom kort

  Reply
 12. catrin april 11, 2012 at 12:00 e m

  Jag ser upp till dig som en förebild lixom, men jag vill inte vara som dig utan jag vill vara MIG men din blogg inspererar och så 🙂 vilket är skit bra och du är grymt stark eftersom du faktist gått igenom mkt i ditt liv 🙂

  Reply
 13. Linda april 11, 2012 at 12:09 e m

  Jag gillar dig! Älskar o läsa d du skriver. Trött på alla andra som skryter om sina liv!
  Du är min favorit även om vi är väldigt olika

  Reply
 14. Emelie - Divine Magazine april 11, 2012 at 12:32 e m

  mn måate bara försöka få in det tänket i hjärnan oxå vilket inte alltid är det lättaste…!

  Reply
 15. ebba april 11, 2012 at 12:42 e m

  hej paulina !
  såg den videon du hade lakt ut om malin karlsson. så jag antar att du kännde henne hade du int emunnat skriva ett inlägg om henne och hur du lärde känna henne osv
  kram !

  Reply
 16. Maria april 11, 2012 at 1:00 e m

  Paow snälla snälla snälla kan du säga vart du gör dina tatueringar? Och vet du platser där man kan göra tatueringar om man är under 15 och har med sig målsman?

  Reply
 17. my april 11, 2012 at 6:20 e m

  loove till inlägget!

  Reply
 18. Sammie april 11, 2012 at 10:53 e m

  Du är mer än klart godkänd 10 poängare 🙂

  Reply
 19. Vicky (finland) april 16, 2012 at 12:49 e m

  BRA skrivet!!!

  ps. har inte besökt din blogg på hmm över 3 månader 😀

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *