Grattis Sverige (några dagar sen) /alexandra

Hej allas paulinas läsare! Jag har gjort ett videoinlägg åt er, om Loreens vinst i esc. Vad tycker ni om hennes framförande? Jag och jenoa satt här hemma i soffan och skrek hela tiden haha… Nej men det är kul att sverige för en gångsskull vinner. Det har ju hänt 5 gånger innan tror jag, men jag är ingen expert…

Sen det här med vart vi ska hålla melodifestivalen, vilken stad. arena osv vet vi inte än, ööh det är klart det ska va i stockholm?! Den nya arenan som byggs bredvid globen kanske hinner bli klar tills dess så vi får väl hoppas på det, glomen rymmer typ 8000 pers och det är väl lite halvpinsamt att visa upp? Sen så vad ska vi visa upp för ”vykort”, vi har inte så mycket vackert, eller jooo, men det typiska för sverige är väl renar, älgar, norrsken och vinter.

Sen undrar jag vem som ska va ”kommentator”? Såg nått om att Hannah från BB skulle va det? Okej ja, hon är säkert snäll osv, men hennes beteende är kanske inte det rätta att visa upp för hela europa. Anagina lyckades jätte bra tyckte jag! Rolig och söt, bra på att prata och ja ni vet allt sånt där. En jag tycker skulle passa är Daniel! Han pratar ju mycket och är frammåt, rolig och så lätt att älska! Jag skulle också passa men skulle nog bli för nervös hehe… Nej men ge mig alla era åsikter om allt det här, skulle vara kul och veta lite mer om vad alla tycker! 😉

Saknar dig pullan! Hoppas du har jätte kul där nere!

(Visited 16 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Julia maj 29, 2012 at 10:02 e m

  gumman, globen rymmer ca 16.000 människor vid scenshower…

  LÄS PÅ innan du vräker ur dig dumheter 🙂

  Reply
 2. lizzie maj 29, 2012 at 11:02 e m

  HAHAHAHAHA Det är ju en självklarhet att vi ska ha det i Malmö!!!!!! Så jävla fet den nya arenan är!

  Reply
 3. Emma maj 29, 2012 at 11:06 e m

  Kul att du tycker att ESC SJÄLVKLART ska vara i Stockholm (och det håller jag faktiskt med om!), men sedan räknar upp väldigt norrländska saker så som renar, älgar och norrsken (vi här uppe i norr har BETYDLIGT mer av just detta än vad ni i Stockholm har). Sverige är vackert både i norr och söder, med ESC borde hållas i Stockholm eftersom det är Sveriges huvudstad och dessutom Sveriges största stad 🙂

  Reply
 4. Liat maj 30, 2012 at 8:56 f m

  Globen rymmer runt 15.000 🙂

  Reply
 5. Agneta maj 30, 2012 at 9:33 f m

  Globen tar 13.500 tror jag det är. Stockholms arenan kommer inte stå klar tills dess, då de redan har gått ut med att den är försenad med ett halvår och står klar sommaren/hösten 2013. Sedan har jag hört att de tänker välja Friends arena, för den rymmer 65.000. Sverige har väl ändå mycket att visa upp, vår skärgård, fjällen osv, sedan får du tänka på att det är ”exotisk” i övriga Europa som inte är van vid vårt landskap.

  Reply
 6. Anonym maj 30, 2012 at 9:58 f m

  Det ska hållas i Malmö Arena, Globen är upptagen och Friends Arena är också upptagen så svårt att hålla det där.Globen känns väldigt liten och uttjatad. Sen programledarna, Måns Zelmelöw och Sarah Dawn Finer är klara för programledarna + någon till som jag inte minns.

  Ps. Du borde vara uppdaterad om du ska skriva ett inlägg om det.
  Sen att läsare tror att bloggarnas liv är perfekta. Det är NI som ger intryck av det!!! Ni opererar er, ni fyller läpparna, bantar…Allt kan inte lösas med silikion, operationer, fillers.Alltså va nöjda mer er själva och var ärliga!!!!!!

  + Friends Arena är färdig i Oktober.(Dock är den upptagen) Stockholm är ju känd för Stadshuset, Gamla stan så dem kommer med stor sannolikhet visa det.

  Reply
 7. Martina maj 30, 2012 at 10:42 f m

  Ingen har sagt att Hannah skulle kommentera. Det är alla tidningar (läs nyheter24.) som gissar hit och dit men ingenting är bestämt. Och skulle Hannah ens få vistas i sammanhang som traditionella melodifestivalen (och ESC2013, hemska tanke!) skulle Sverige få skämmas. Anagina har gjort sitt inom melodifestivalsammanhang. Hon var jobbig att lyssna på som kommentator, hon var jobbig som jurymedlem under ”inför ESC2012” men som programledare ok. Hon kan gärna få hålla sig till radio och lite mindre tv-program. Melodifestivalen har hon ju redan gjort och jag tycker absolut inte att hon av alla ska få äran att hålla i ESC2013.

  Och såklart ska Stockholm få ha ESC. Det är ju Sveriges huvudstad och som Emma skriver: Sveriges största stad. (Plus att man själv bor här och vill ha chansen att uppleva denna musikfest!)

  Reply
 8. Paulina maj 30, 2012 at 12:03 e m

  Fasteee, det går inte in 8000 i globen, utan 16000. Dock kan vi ju inte ha det där eftersom det är hockey VM eller något sånt.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *