Min maskot.

Fashion shut!

Okej det här må vara der sjukaste inlägget jag gör. Fast egentligen inte kanske. Alla har väl haft en liten maskot någon gång? Jag har alltid vart en riktigt slarvmaja hela mitt liv så har inte kvar så mycket ”nostalgi saker” förutom minnen. Men en sak har jag faktiskt kvar. Tiger, fast han uttalas Tajger. Det var jag väldigt noga med.

Jag vann honom på grönan när jag var runt 8 år på dra i snöret. Lät honom ligga i typ ett år tills nästa sommar. Då hittade jag honom och jag började köpa kläder till honom, gjorde egna karuseller, fallskrämar. Hade en sak som hettet ” tigers gårdsservice”.. Där jag gick och ratachade blommer från rabatter och körde runt dom och tiger i typ en radiostyrud liten truck och ”sålde” blommorna. Haha… Han följde även med till Turkiet en gång när jag var runt 10 tror jag. Och så tappade jag bort honom. Och fan vad jag bölade! Jag letade ÖVERALLT. Men hittade honom inte. Var helt apatisk i typ en vecka.

Sen när vi ska gå ut och äta. Då har någon satt upp honom i typ ett träd, eller likande. Kommer inte riktigt ihåg. Alltså mitt på stan. Helt sjukt att jag hittade honom.. Och ja jag slutade leka med honom när jag var typ 12, så nu brukar han bara ligga och trängas i handväskan med allt smink. Men han är typ min maskot.

Har ni någon maskot, eller tur grej typ?

(Visited 44 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. Jonna maj 29, 2012 at 10:48 e m

  Vad sjukt. Har EXAKT samma tiger som min maskot. Fick också min när jag var 8 ;O

  Reply
 2. Emilia maj 29, 2012 at 10:56 e m

  Som liten fick jag en liten ”grubbel-gubbe” av min mamma, meningen var att man skulle hålla den hårt i handen och till slut skulle alla bekymmer försvinna! Har kvar den än idag i en liten låda fylld med saker jag har samlat på mig sen jag var 6 år gammal 🙂

  Reply
 3. anna maj 30, 2012 at 12:05 f m

  hahahah! det här var nog det gulligaste jag läst! 😀

  Reply
 4. Erica maj 30, 2012 at 12:19 f m

  Jag har en kompis 🙂 (nej jag är inte mobbad, men den heter så, det stod på paketet) Det är en rosa tygpåse fylld med gryn typ. Den är med ut och super (och den jäveln super mer än mig, dyr i drift!) och raggar upp killar åt mig. Den perfekta kompisen helt enkelt! 🙂

  Reply
 5. Cassandra maj 30, 2012 at 12:20 e m

  Ååååh exakt en sån har jag med, han sitter alltid i en liten prydnads gungstol i trä som jag har i bokhyllan =)

  Reply
 6. Michaela maj 30, 2012 at 2:36 e m

  Ett pegasus gossedjur.. Du vet det man fick från mcdonalds för en mängd med år sedan.. Haha

  Reply
 7. my maj 30, 2012 at 5:48 e m

  sött! 😀

  Reply
 8. desire malmgren maj 30, 2012 at 6:39 e m

  Har en gosedjursspindel från IKEA som heter Torsten, han har varit med mig sens jag var fyra/fem år nu är jag sexton snart sjutton år.
  Han har alltid varit där, fast jag inte tänker på honom så mycket så finns han bara där, skulle nog kännas jätte tomt utan honom… haha 😀

  Reply
 9. Odd Fellow maj 30, 2012 at 7:55 e m

  Tjena jag skulle vilja be om din uppmärksamhet en sekund, det hade varit grymt schysst om du hade checkat/delat ut min och jizzos nya debut singel/musik video ”Wifey” länk där nere!

  http://www.youtube.com/watch?v=oyB2Ddq8kNo&feature=related

  1080p för HD kvalite.
  Tackar för all support, försöker verkligen nå ut!

  Reply
 10. Johanna Sjöberg maj 30, 2012 at 9:42 e m

  jag har en liten mjukis mus i min dragster. Fick den av en kompis på min första tävling som jag körde med min dragster. Det som gör det ännu mer speciell är att hon jag fick den av dog i cancer för över ett år sen.

  Reply
 11. Knytet maj 31, 2012 at 1:56 e m

  Söt historia! Jag har en apa som jag vann när jag var kanske tre år (nu är jag 20) och den har alltid funnits med mig och när något känns jobbigt så sitter jag med honom en stund. Egentligen ganska löjligt på något vis med gosedjur fast ser honom inte som det utan han är min ”kompis” liksom haha 🙂 han är absolut det första jag skulle rädda från lägenheten om det började brinna iaf!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *