Ses på stan!

Nu drar vi ut en sväng, ska bli toppenkul! KOm och fram och kramas om ni ser oss, puss!


(Visited 39 times, 1 visits today)

14 Comments

 1. S maj 16, 2012 at 9:37 e m

  Va faaaan kommer jag inte in på oddwolfs hemsida för?! Nu när jag äntligen bestämt mig för att sluta röka haha

  Reply
 2. Frida maj 16, 2012 at 11:25 e m

  Hejj , du är typ en av mina idoler skulle grymt mycket vara som du när jag blir äldre läser din blogg varje dag och allt, men du betyder för mig och aa . Men för att komma till saken jag såg dig härom dan och blev så glad kunde knappt stå still men vågade inte gå fram visste inte om du skulle gilla de och så men om jag ser dig i gen, kan jag typ gå fram och ta en bild eller nåt för du är verkligen min idol skulle typ dö av glädje. Glad för svar kram <3

  Reply
 3. Be Stylish maj 17, 2012 at 1:11 f m

  Be Stylish – webbshoppen för dig som vill köpa Christian Louboutin inspirerade skor!

  Reply
 4. Rebecca Persson maj 17, 2012 at 1:38 f m

  man vilken härlig inställning! hade man bott närmare så hade jag lätt kommit ner för att hejja på er!

  Reply
 5. Sofia maj 17, 2012 at 8:13 f m

  Hej Jag undrar om ni var på one direction fest?
  Kan du inte skriva om den?? 🙂
  Kramar Sofia 🙂

  Reply
 6. S maj 17, 2012 at 8:51 f m

  Varför godkänner ni inte min kommentar?! Varför är oddwolf.se nere? Och kommer den upp igen? Jag bara undrar för jag har hittat andra sidor med e-cigaretter men jag vill helst ha från oddwolf. Så kommer sidan att fungera igen?

  Reply
 7. Musicsweden maj 17, 2012 at 11:41 f m

  Älskar du också musik men kanske inte kommer på några låtar att lyssna på? Gör som jag och många andra runtom I världen! Gå in på ——> http://www.musicsweden.wordpress.com <— NEW & COOL MUSIC EVERYDAY! 🙂

  Reply
 8. carro maj 17, 2012 at 12:06 e m

  drömde om dig inatt att jag gick förbi dig på stan, men vågade inte hälsa haha… har följt din blogg från din o dessies fjortistid ! <3

  Reply
 9. tesseey maj 17, 2012 at 12:09 e m

  åå va söta ni ee !!

  Reply
 10. ingenting maj 17, 2012 at 1:27 e m

  måste bara säga att innan var det kul att komma in på din blogg o alltid se nya inlägg, men nu det senaste har du blivit otroligt dålig på att blogga.. om du inte bättrar dig kommer du nog förlora en massa läsare tyvärr. kram o lycka till

  Reply
 11. my maj 17, 2012 at 4:35 e m

  sötnosar! 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *