Söderböna

God morgon. Åh… trött som vanligt!

Även om jag älskar högklackat och klänningar så kan jag inte rå för att jag gillar sönderböna-stilen. Fast vid Converse drar jag gränsen, jag skulle aldrig dra på mig ett par Dr. Martens!! Haha. I alla fall, när vi var i Katrineholm och var ute och festade så träffade vi på en kille vid namn Mattias, han har startat en egen webb-shop som är känd över hela Sverige. Jag hade till och med sett den innan! Sjukt. ”Lilla Katrineholm” liksom.

Sidan heter i alla fall hoodiestore.se. Sidan är till för killar, men både jag och Ellen fick testa storlek S och det blir baggy fast på ett ballt sätt! Man bara viker upp armarna 🙂 Kolla t.ex. på dessa två jackor, ball söderböna:

hoodiestore.se

Ville bara ge honom det här inlägget, han är så söt och det är så kul att man vid 21-årsåldern redan startat ett stort företag som går bra! Sånt gillar jag. Go go!! Min dröm är ju att starta en egen webbutik inom en framtid.. Måste bara hitta en produkt som är ”Paow”….

(Visited 55 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. S maj 17, 2012 at 12:59 e m

  VARFÖR FUNGERAR INTE ODDWOLFS HEMSIDA??

  Reply
 2. Emil maj 17, 2012 at 1:57 e m

  Riktigt snygga faktiskt, ska nog köpa den till höger. Tack för tipset

  Reply
 3. Pernilla maj 17, 2012 at 2:05 e m

  Roligt att lyckas redan i ung ålder <3

  Reply
 4. Musicsweden maj 17, 2012 at 2:58 e m

  HALLOJ! Vill DU ha tusentals läsare? Det kan jag enkelt fixa 🙂

  Step 1 – Gå in på http://www.veckorevyn.com/Blog-Awards/Dags-att-nominera-till-Blog-Awards-2012

  Step 2 – Scrolla ner tills du hittar en rubrik där det står ”Nominera till Blog Awards 2012 här!” Step 3 – Fyll i de tomma rutorna Jag vill nominera: Music Sweden Blogg
  a
  dress: http://www.musicsweden.wordpress.com I kat
  e
  gorin: Årets Blogstar Jag so
  m
  nominerar heter: (ditt namn) Min ma
  i
  ladress är: (din mailadress) Step 4

  Klicka på ”Skicka min nominering till Blog Awards 2012” ———
  —————————————————————– OBS! NÄR DU GJORT ALLT DETTA, SKICKA E-MAIL TILL [email protected] OCH VI DELAR DIG & DU FÅR MASSOR MED LÄSARE :)!

  Reply
 5. hanna ♥ maj 17, 2012 at 3:34 e m

  CHECKA IN MIN BLOGG –> HAANNNNNA.BLOGG.SE
  LÄS OM MITT LIV PÅ ÅLAND !

  Reply
 6. my maj 17, 2012 at 4:34 e m

  så snygga! tjejer kan faktiskt ha kläder för killar

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *