Jag är varm

Jag och Daniel har haft ännu en mysig dag, bara hängt, ätit, vart och myst! Jag har vart hos läkaren också, har fått ont i halsen så kollade upp det och fick lite antibiiotika så det är lungt, segt o ta medicin på midsommar bara, tråk! Men får köra nyktert, och det har jag faktiskt inga problem med, jag och Daniel är duktiga på det!

Något annat vi är duktiga på är att äta sushi….drog till samma ställe som igår idag igen och rockade en vild middag och sen blev det glasspromenad hem 🙂


Maten! Kändes gnaska osäkert att pilla i sig rå fisk i spanien, men men…gott var det!


spicy tuna roll, ni måste testa dem!


lilla sonen…


jag 🙂


glass after maten är ett måste!

även för mig!

(Visited 35 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. moa juni 25, 2012 at 5:48 e m

    who i love glass kolla snälla in i min blogg vil bli som dig!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *