6 Comments

 1. Lisa juni 22, 2012 at 9:24 f m

  Paulina först och främst Grattis på namnsdagen! 🙂
  Sen vill jag säga att jag tycker de är kul att se dig så stolt på något sätt, över att fixa skolan och jobbet. Verkligen roligt att se, de strålar om dig på ett lugnare sätt. De ser ut som du verkligen behövde den här pausen från livet därhemma. Så njut av tiden.
  Du skriver även många inlägg om folk som dömmer dig och din livsstil och livsstilar överlag på chater, men de är som du säger många lever ett annat liv utomlands just för att man kan.
  jag tycker du gör helt rätt som lever DITT liv och skaffar dig DIN erfarenhet. De ända man ska se upp med är att inte skada sig själv, sålänge man mår bra av livet så är de bra. Styrka till dig och krya på dig och trevlig nykter midsommar 🙂

  Reply
 2. Marielle juni 22, 2012 at 12:05 e m

  Åh, var har du köpt det linnet du har på dig?

  Reply
 3. pernilla juni 22, 2012 at 1:14 e m

  Det är skillnad på att göra vad man vill och ha god smak. God smak är inte att supa på Mallorca och att på sin blogg förespråka alkohol som man ju vet är beroendeframkallande. Ju mer man dricker ju mer vill man ha. Man kan få skador i form av dåligt minne, skrumplever m m. Det kanske inte syns när man är 18 år, men vänta om 5 år.
  Du gör som du vill men du har faktiskt dålig smak. Det är det som är problemet.
  Eftersom du vet att unga tjejer läser borde du föregå med gott exempel men du gör troligen allt för att tjäna pengar. Det verkar som att du går över lik för det. Folk gillar att läsa skandaler, och du är som Aftonbladet eller Expressen.

  Reply
 4. Anna juni 22, 2012 at 3:26 e m

  Grattis på namnsdagen! 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *