Lite tankar bara.

Kollade igenom mitt X blogg. Läste lite kommentarer där han la upp ett inlägg på sin nya tjej. Jag och hon är helt olika människor. Inte lika på något sätt så konstigt att folk ens försöker jämföra oss och spekulera i hur vi är som människor.

Många kallade även mig ”White trash”, ”utan framtid”, ”knullar runt” och ”hora”.. Medans alla kallade henne för bra flickvänsmaterial.

Nu spekulerar jag i mig själv. Vad är en bra tjej? Är det en sån som är oskuld tills hon fyller 18, festar ibland och har ett vanligt jobb. Som inte tar för mycket plats och ler när hon borde? Som typ har jeans concverse och skinnjacka. Som inte är för gapig och lagom smal.

Jag är allt tvärt emot, jag tar ingen skit, står nästan alltid i centrum, är en offentlig person och tar på mig vad jag vill, jag älskar klackskor, jag älskar livet. Och jag älskar att ha kul och tämja mina gränser. Men sen om jag väl blir kär. Om det nu händer, just nu känns det omöjligt. Så kommer jag nog att ge den människan mitt liv. Visst är jag ytlig också. Men om man verkligen lär känna mig så finns det ganska mycket där bakom. Daniel Paris sa till mig för länge sedan ”Du är den smartaste personen jag vet, inte så kvicktänkt kanske, men smart” .. Jaja..

Jag vet inte riktigt. Jag kanske är ett ”white trash” då. Jag älskar att festa, klä upp mig, att träffa nya människor och att resa. Jag älskar att stå bakom baren och sälja ut mig själv för lite extra dricks. Jag anser att ha självrespekt är inte att inte lägga sig och göra typ en bodyshot. Eller typ att inte ha sex med någon för att ”man inte borde”… Jag anser att självrespekt är när du är tillräckligt säker på dig själv så att du kan skratta åt dina misstag. Typ som när jag gjorde en bodyshot utan bh. Visst inte det bästa jag gjort kanske och skulle inte göra om det. Men jag ångrar det inte.

Och eftersom sex är vardagsmat här nere, folk går typ runt i trosor. Du jobbar i bh. Du shoppar i bikini osv.. Och så umgås jag med typ alla bartenders här nere så jag hör ju hur dom behandlar tjejen dom ligger med… Typ spotta henne i ansiktet samtidigt som jag ”tryckte henne i tvåan”.. Ursäkta språket. Men en sån grej, går med en kille hem. Typ har sex på bartoaletten när man vet att man bara är en i mängden. Går på skitsnacket många säger. O.s.v… Det är väl mer brist på respekt? Eller om man gillar att bli spottade i ansiktet och typ tycker det är helt ok att ni aldrig träffas igen. Det är liksom lite skillnad. Eller? Och det är ändå vanliga tjejer som åker på semester och fuckar ur.. För att man inte kan göra det hemma i Sverige.

Jag lever bara livet fullt ut. Jag kanske lungnar ner mig snart.. Men då kommer jag att vara kolugn för då har jag gjort allt, och då behöver jag ju inte kolla tillbaka och tänka ”fan att jag aldrig gjorde det där”. Jag har en ung själ, det är nog därför jag är speciell. Visst kalla mig trash. Men jag tar ändå hand om mig själv, knullar inte runt och festar ibland. Men vad hade ni gjort om ni var i Magaluf? Förmodligen supit och knullat, det som ALLA gör hör nere. För att göra allt som man inte får göra i Sverige.

Det är det jag älskar. Tänket folk har här nere 🙂

20120617-003427.jpghaha okej, classy bild. Men lite så det ser ut hör nere. Och jag känner killen på bilden. Vi är bara vänner. 🙂

(Visited 55 times, 1 visits today)

86 Comments

 1. Gabbi juni 17, 2012 at 12:53 f m

  Brukar aldrig kommentera på någon blogg men känner för att jag vill göra det nu. Du är fan GRYM Paulina! Tycker du gör helt rätt. Du är bara 18 år så passa på och lev nu!!! Gör vad fan du vill och enbart vad du vill. Skit i vad alla andra säger och bara lev!! Är själv 20 år men ser dig som en förebild för att du VÅGAR! Vågar att göra det du känner för och inte bry dig om något annat! Vill själv resa och se världen men känner mig för feg… Men det är slut på det nu! Tycker det äe viktigt och bra att men ”leker” av sig innan man börjar stadga sig och skaffa ett så kallat ”riktigt” liv!
  Tummen upp för dig! Du är en grym tjej och fortsätt vara det! Kram Gabbi

  Reply
 2. roza juni 17, 2012 at 2:35 f m

  Skulle du verkligen ge ditt liv till den killen du älskar???. Nej det tror jag inte för du hade redan en kille och du blev otrogen mot honom istället. Man kan absolut inte jämföra dig med paula för hon är myyyyyyyckt bättre än dig och plus man jämför inte människor med deras stil utan med personligheten. Dessutom är Paula en respektfull människa som inte kan jämföras med dig.

  Reply
 3. roza juni 17, 2012 at 2:45 f m

  Skulle du verkligen ge ditt liv till den killen du älskar. Nej det tror jag inte för du hade redan en kille och du blev otrogen mot honom istället. Man kan absolut inte jämföra dig med paula för hon är myyyyyyyckt bättre än dig och plus man jämför inte människor med deras stil utan med personligheten. Dessutom är Paula en respektfull människa som inte kan jämföras med dig.

  Svar: känner du mig? Svar nej. Dåså. Håll käften

  Reply
 4. Emma juni 17, 2012 at 3:39 f m

  hur länge ska du vara i magaluf ? =) Kram!

  Reply
 5. Pingback: Trötter…. | Doktorn

 6. Helena juni 17, 2012 at 8:10 f m

  Pinsamt! Din blogg börjar bli så dålig. Har slutat läsa den för du bara super och lägger upp bilder på fest. Hoppas du träffar någon snart så du kan bli en bättre människa igen.

  Reply
 7. vgf juni 17, 2012 at 9:00 f m

  snälla du vet sj vad du är för ngt. man behöver nt ha jens o converse för att vara bra tjej. kolla på kenza hon festar o allt. tar kort men ändå har respket. inget illa mot dig, ditt liv men om ja ska va ärlig så ÄCKLAR du mej ibland..

  Reply
 8. Hedda juni 17, 2012 at 9:07 f m

  Nu har jag bara träffat paula några gånger men sättet du skriver på får det att framstå som hon inte tar plats, är typ vanlig och tråkig, men det är hon inte. Jag känner inte henne bra, men bara för att man använder en viss sorts kläder så betyder det inte att man beter sig på ett visst sätt. Hon är en bra tjej.

  Reply
 9. Charlotte juni 17, 2012 at 9:27 f m

  Hej Paow.
  Jag förstår precis vad du menar. Har haft det där skit snacket runt mig jag med, fasten inget av det var sant. Det enda som var skillnaden var väl att jag inte var en offentlig person, vilket du är och det gör tyvärr att fler tycker så för att dom är avis eller nåt.

  Men en dag träffar man killen som vågar se bakom skit snacket och inser att man är en riktigt snäll och go tjej. Och som ser att man verkligen inte beter sig som vissa säger.

  Jag tycker du ska leva livet, du är inte gammal och då ska man göra det man vill. Så länge man har sin självrespekt!
  Fetsa gärnet och jobba med det du tycker är kul medans du kan!

  Reply
 10. lisa juni 17, 2012 at 9:35 f m

  du är bäst kram

  Reply
 11. matte juni 17, 2012 at 9:46 f m

  jaså så du har blivit tagen i röven och sedan blivit spottad på se där ja White trash

  Svar: är du retard eller? Läs allt igen då om du inte kan läsa 🙂

  Reply
 12. Jessica juni 17, 2012 at 10:24 f m

  Bra skrivet Paow!! Här i sverige vågar inte tjejer göra någonting som någon annan kan få reda på men direkt när dom kommer utomlands så förvandlas dom?

  Reply
 13. A-K juni 17, 2012 at 10:33 f m

  Tycker det låter som du vet vad du gör och har bra koll på dig själv 🙂
  Det är bara människor med tråkiga liv som kallar andra för white trash :p
  Kram

  Reply
 14. saab juni 17, 2012 at 10:55 f m

  du är underbar, gör vad fan du vill! de ditt liv som du lever, ingen annan behöver ens bry sig.

  Reply
 15. jennifer juni 17, 2012 at 10:56 f m

  Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men orkar inte just nu så tänker bara kortfatta allt med, ROCK ON PAOW och du är förbannat stark. Låt ingen knäcka dig 🙂

  Reply
 16. rr juni 17, 2012 at 10:56 f m

  Självrespekt är att visa att man är värd mer än ett slödder. Att man förtjänar att behandlas med respekt och inte bli spottad på. Att inte bjuda ut sig själv som om man vore en ”hora” som gör allt för lite extra drix. Du är ingen hora, men jag tror du kommer fatta det här senare i ditt liv. Du är white trash just nu…tycker somliga, och det dem menar med det är att du kanske bjuder ut din kropp, går lättklätt och super och knullar. Just nu umgås du ju med de grisigaste människorna i Sverige som behandlar tjejer som köttstycken, som om dem inte vore värda ett jävla skit. Men alla är ju för fan människor som är värda respekt. Det finns nog ganska mycket folk som blir rejält utnyttjade där nere och blir påsatta fast dem kanske inte vill. Men dem känner sig ”snygga”, ”coola” eller attraktiva för att dte är nån som vill stoppa kuken i dem. Nej fan nu okar jag inte bry mig mer om de här. Du är en liten fjortis på grönbete. Om du var mitt barn skulle jag hoppas du inte sålde din kropp för en 20kr extra och visade dina bröst och mutta för alla.

  Reply
 17. Stina juni 17, 2012 at 11:14 f m

  Paow du är så grymt cool och din blogg är bara så bäst man kan inte annat än älska dig<3<3
  Kärlek till dig!!<3<3<3

  Reply
 18. Maja juni 17, 2012 at 11:42 f m

  Du är snygg, har många vänner och njuter fullt ut av livet. Ser du helst tillbaka på ditt liv och tänker ”Jag kan inte fatta att jag gjorde detdär!?” eller ”Jag önskar att jag gjorde detdär…” Lev livet! 😀

  Reply
 19. GILLAR! juni 17, 2012 at 11:45 f m

  Stå på dig! Du är en verklig feminist (i dess goda bemärkelse) som lever rockstar-liv och vågar göra vad du vill! Fler tjejer borde våga vara som du! Varför begränsa sig bara för att man är tjej?!

  Peter08 skrev ett inlägg om dig för inte så länge sen som var riktigt bra och handlade om just detta. Du borde läsa det.

  Fortsätt vara du!!

  Reply
 20. Den Sista Tjockisen juni 17, 2012 at 11:48 f m

  Jag tycker du gör rätt som lever utan gränser och ha så kul du bara kan. Skäms aldrig för något du gör, och ångra inget. Du är så jävla ung fortfarande!
  Keep it up!

  /Tjockisen

  Reply
 21. vi juni 17, 2012 at 11:50 f m

  Det beror på vad man är för person Paulina..Du kan inte bara säga att alla tjejer skulle knulla och fucka ur om de åkte till magaluf. Det handlar om vad man vill i livet och vad man gillar och inte gillar när det kommer till sex och kärlek. Vare sig du vill eller ej så finns det många tjejer som gillar ett lungt liv som har helt andra intressen än tjejer som älskar att parta och vara lite galna.

  Reply
 22. elinor juni 17, 2012 at 11:58 f m

  Starkt Skrivet Paulina!
  Du har helt rätt i dina tankar. Folk sitter och jämför dig med Hugos nya tjej. Hon är säkert jätte söt och snäll. Men varför gör folk såhär? Dom vill alltid hitta nackdelar antingen på dig eller henne. Ni båda har gått vidare och han lever nu sitt liv och du ditt. Bara för du gillar det liv du lever gör det dig inte till en dålig människa. Du gör en sak som många andra inte vågar. Du lever upp till dina drömmar! Keep going!

  Reply
 23. Masina juni 17, 2012 at 12:08 e m

  Du verkar besatt av ditt x och hans nya flickvän. Kan du bara leva ditt hor liv utan att en dag tänka på de eller bry dig om de!??

  Reply
 24. Emelie juni 17, 2012 at 12:15 e m

  ”Vad är en bra tjej?” Ja, det spelar nog ingen roll om man är oskuld tills man är 18 och har ett ”vanligt” jobb eller om man lever livet, reser runt, festar och bjuder på sig själv. Det handlar om personen där inne, inte det ytliga beteendet och livsstilen skulle jag säga. Klart att båda kan vara otroligt bra tjejer trots att de har väldigt olika liv och synpunkter! Det är djupare än så och jag tror att ni båda är bra tjejer men att ni är väldigt olika 🙂

  Reply
 25. emma juni 17, 2012 at 12:17 e m

  Jag älskar att du är så ärlig. Skönare och en mer självsäkrare människa får man leta efter!

  Reply
 26. Amanda juni 17, 2012 at 12:23 e m

  En bra flickvän har självrespekt och skulle aldrig ens sätta en fot på det där stället där det är helt ok för andra killar att tafsa och ta och äckla sig.

  Reply
 27. Ma juni 17, 2012 at 12:45 e m

  Även fast du ofta känns jävligt knäpp och som värsta dampbarnet, även fast du ibland skriver som om du var ett psykfall, även fast du bara lever för dagen så är du så jävla bäst. Du gör din egen grej, antingen älskar folk dig eller så hatar dom dig det finns inget i mellan. Du är skit ball för du gör din egen grej utan en massa krussiduller. Det är inte många som vågar göra det i detta samhälle. Titta på dom andra bloggarna tex Dessie hon som säger att hon har en modell karriär och sångkarriär hur mycket sticker hon ut i mängden, hon ljuger ofta, springer ut på krogen flera gånger i veckan, försover sig och ja hon är en i mängden liksom. Men Paulina du är speciell för att du vågar vara dig själv, GO PAOW!!
  Detta är ju min åsikt iaf <3

  Reply
 28. Caroline juni 17, 2012 at 12:52 e m

  Paulina, Jag kommenterar aldrig någonsin bloggarna, trots att jag läser dem stup i kvarten. Du ska inte ta åt dig av all skit som skrivs, det är dem personerna som är så jävla svaga och osäkra på sig själva som vill klanka ner på din livsstil för att de aldrig vågar leva det liv du lever. Jag är en ung tjej precis som du, som älskar att släppa loss, har roligt och slippa tänka på morgondagens problem.. Jag hatar att vara kring folk som håller igen pågrund av att de är rädda för att misstolkas, eller att skämma ut sig.. Men herregud, get Over it! Stuff happens, och glöms bort efter 2 dagar… Nu blev det en lång kommentar men det jag försöker poängtera är att du inte ska bry dig ett skit om vad folk säger, kör ditt eget race. Vi är många som diggar dig här ute och som lever efter precis samma livsfilosofi. Go hard or Go home! Ses i Magaluf den 5 augusti om du är kvar, då blir det ös! Puss på skinkan

  Reply
 29. kath juni 17, 2012 at 1:01 e m

  ingen har noen fuckings rett til å lable deg noe som helst, du er deg og du er bra,nettopp fordi du er deg. alle andre er vel egentlig bare sjalu rett og slett men det har du vel finni ut av selv og. og de som ikke er sjalue nei de er vel for ”fine” til å tørre å gjøre halvparten av det du gjør,nettopp fordi de er redde for hva alle andre i verden syns og mener.
  Live ur life:)

  Reply
 30. kath juni 17, 2012 at 1:03 e m

  Reply
 31. kath juni 17, 2012 at 1:04 e m

  prøvde fuckings kommentere fikk beskjed om at det var en lignende kommentar så de mente jeg hadde kommentert før kommenterte … den kom igjenom. hva faen? kanksje det går nå da

  ingen har noen fuckings rett til å lable deg noe som helst, du er deg og du er bra,nettopp fordi du er deg. alle andre er vel egentlig bare sjalu rett og slett men det har du vel finni ut av selv og. og de som ikke er sjalue nei de er vel for ”fine” til å tørre å gjøre halvparten av det du gjør,nettopp fordi de er redde for hva alle andre i verden syns og mener.
  Live ur life:)

  Reply
 32. kath juni 17, 2012 at 1:06 e m

  kommentar feltelt her virka ikke heelt men,jaa nå har jeg jo faen emg spamma deg ser det ut som please bare slett det overfødige 🙂

  Reply
 33. Sara juni 17, 2012 at 1:12 e m

  Haha paow fyfan vad du är bäst alltså. Jag är några år äldre än du men fyfan vad jag ser upp till dig ibland. Stå på dig själv precis som du gör folk får kalla dig vadfan de vill hur du än är vad du än gör så kommer det alltid finnas männsikor som både hatar och älskar dig. Fortsätt göra det du gör och inspirera med dina texter

  Reply
 34. sara hedström juni 17, 2012 at 1:14 e m

  Du har helt rätt i det du säger paulina,och liksom man ska ju njuta av livet när man är ung..o de jag gillar hos dig är att du står för det du säger:)

  Reply
 35. e juni 17, 2012 at 1:24 e m

  allt handlar om vem du är inom dig, inte om utsidan. vissa ”egenskaper” förvinner när man hittar den personen som ger en de man egentligen saknar och därför beter sig på ett visst sätt. man hittar alltså någon som får en att växa och som får en att bli en bättre version av sig själv. så att jämför sig själv med den nya flickvännen är lika dumt som att hoppa från en bro.

  Reply
 36. niggha juni 17, 2012 at 1:33 e m

  jadu.. tänk på hur mkt du vill, du har fortfarande blivit WT sen ni gjorde slut

  Reply
 37. melina juni 17, 2012 at 1:58 e m

  bra skrivet! faktiskt.
  Men, att skriva om att knulla runt och leva livet, det passar inte många, så då kanske man reagerar. Hur du vill leva är heelt upp till dig, absolut.
  Men nu har du en blogg där du skriver om detta också, då kommer de även åsikter 🙂

  Reply
 38. linnea juni 17, 2012 at 2:00 e m

  Du är så sjukt jävla bra! Du skriver dina åsikter och står för vad du tycker. Även fastän du festar mer än självaste Mischa Barton i sina värsta dagar, haha, så har du ju kul och lever ditt liv fullt ut. Och du skulle ju kunna skippa alla fyllebilder osv, men det är ju din blogg och du skriver vad fan du vill. Och vadå ”ligger runt”, ”hora”, ”white trash”- låt dom. För du är så jävla mycket bättre än dom, du som faktiskt har kul med ditt liv och lever på riktigt, än dom som inte har något liv och som är så gott som tvungna att tracka andra…You go girl!!

  Reply
 39. Cilla juni 17, 2012 at 2:10 e m

  Tung e du! Live Love Laugh. Skit i vad alla dårar säger och lev livet fullt ut, ångra aldrig det du gjorde utan det du inte gjorde. Livet är till för att levas innan man väljer att komma till ro och människor är väl på dig för att du är offentlig, snälla, du är inte den enda som lever så här utan det är jävligt vanligt. Ta hand om dig och din hälsa bara. Att ha kul är bra för själen. Kram!

  Reply
 40. anna juni 17, 2012 at 2:27 e m

  du har mer självrespekt om du slutar skriva om Hugo och Paula hela tiden.. du kanske måste inse att han inte vill ha dig länge, han har skaffat sig en annan tjej som passar honom bättre och inte ligger runt med folk när dom är i ett förhållande. Du låg med Nemo när du var tillsammans med Hugo du skriver hela tiden att du mådde dålig över att han klagade över att du var tjock och massa saker. skaffa dig bättre självrespekt och sluta bry dig om Hugos liv! du är inte en del utav det längre.. och sluta gnäll över hur Paula ser ut. hon har inte gnällt över hur du lever ditt liv eller hur du ser ut!

  Reply
 41. emms juni 17, 2012 at 2:35 e m

  Tycker det är hemskt att se hur svenska flickor beter dig utomlands. Man för göra vad man vill, men det värkar som det är något trasigt inom sig som gör att man vill behandla sig själv på det viset, men vad vet nu jag. Hoppas du har de bra.

  Reply
 42. Linda juni 17, 2012 at 2:52 e m

  Det är sånna tjejer som dig som vi behöver. End of story.

  Reply
 43. anna juni 17, 2012 at 3:08 e m

  en bra flickvän skulle nog inte vara otrogen heller …..

  Reply
 44. C juni 17, 2012 at 3:19 e m

  Nu är jag ruskigt mycket äldre än vad du är men känner att detta är ett inlägg jag vill kommentera.
  White trash vet inte om att de är det. De tror att de är ursexiga i sina leopardmönstrade tights och ”porrfrisyrer”.
  Njut av ditt liv, du lever ut en del av dina drömmar och har möjlighet att göra det. Vissa saker kommer du säkerligen se tillbaka på och må dåligt över men känns det rätt nu så bara njut av det.
  Alla har skelett i garderoben och saker som man kanske inte är så nöjd över i efterhand. Så enkelt är det.
  Lev, njut, var lycklig – det är det som räknas.

  Reply
 45. frida juni 17, 2012 at 3:20 e m

  men eww, man kanske kan älska livet utan att bete sig som en slampa, har du funderat på det? ja du är så white trash som man kan bli. och jag tror att de flesta killarna vill ha en flickvän som har självrespekt och inte går runt och är otrogen och som går runt och blottar sig för alla, det enda du får ut av det är slamp-stämpel 🙂

  Reply
 46. matilda juni 17, 2012 at 3:23 e m

  du e skitcool stå på dej o ta inte åt dej av no lifers svartsjuke kommentarer…. sen vet ja från en säker källa att paula leker skit mycke o tror hon e värsta cool o har inte alls samma självkännedom som du verkar ha! fortsätt gör din grej<3

  Reply
 47. Fanny Sahlin juni 17, 2012 at 3:36 e m

  Go for it you strong and independent women! Här har vi en tjej som vågar stå på benen, säga och tycka vad hon känner för. Och det är det som gör dig så jäkla störtskön. Vartenda en bloggare snackar sitt skit, förutom du. För att sammanfatta det hela..Du är bara för bra.

  Reply
 48. Hugo juni 17, 2012 at 3:37 e m

  Åherre… Nu kommer alla fjorrar sitta och hålla med dig för du skriver ett långt snyft inlägg, man behöver inte vara en bra tjej för man har klackskor?,kolla kenza en bra tjej som festar i Sthlm med klackskor, du är whitetrash så de skriker om det. Sluta jämför dig med Paula ? Det visar bara din osäkerhet gumman, hon är en bättre tjej sanningen är hård.

  Reply
 49. sandy juni 17, 2012 at 4:31 e m

  Du kan ju inte säga att alla jämför dig med paula hela tiden för det är ju DU ganska bra på själv.. Du vill att folk ska kolla ner på henne för att hon går i jeans och converse.. what liksom? vem fan bryr sig?! Hon behöver inte gå i kortkort och höga klackar för att va snygg.
  Ganska uppenbart att du inte kommit över honom.. Och det är ganska uppenbart att han är superkär så kom över det! Lev ditt liv som du vill och låt dem göra detsamma.

  Reply
 50. Lisa Elvira Ståhl juni 17, 2012 at 4:42 e m

  Alla ska få göra vad dom vill med sitt eget liv och kropp! Folk som trackar och bryr sig alldeles för mycket har brist på annat. Och brist på ett liv.

  Reply
 51. Zilla juni 17, 2012 at 5:01 e m

  Hej snygging! Du är så jävla grym! Jag håller med dug och förstår de du skriver trots att jag aldrig skulle göra samma sak. Jag tar plats, pratar är jävligt osnygg, säger det jag tycker och tänker och står för det. Lever livet och gör de på mitt sätt 🙂 dock skulle jag aldrig kunna ligga med vem som helst och det är inte för att ” jag inte borde ” utan för att det inte är jag och jag skulle må skit av det. Gör det mig bättre än dig? Absolut inte! Ingen bestämmer vad som är rätt eller fel när det kmr till en själv, då är de bara du som bestämmer 🙂

  Puss å kram snyggo!

  Reply
 52. michelle juni 17, 2012 at 5:03 e m

  word!

  Reply
 53. linn juni 17, 2012 at 5:42 e m

  Det skönaste me dej paow e att du (jämfört me andra bloggare)inte försöker ge ut en ”perfekt” bild av dej själv och låtsas va värsta bra förebilden men ändå gör massa skit som du sen inte vågar stå för,du myglar helt enkelt inte,du e ärlig och står för allt du gör vare sig det handlar om nåt bra eller dåligt!!det gillas:)

  Reply
 54. m e l i n d a juni 17, 2012 at 5:58 e m

  du ar sa javla cool sa jag ryser paow! att du vagar skriva exakt vad du vill, helt iskallt, utan skam eller nanting ar sa javla bra gjort av dig. du har varit en slags forebild for mig. Inte for att jag gor det du gor, men du lar verkligen en att inte ta nan skit. Oavsett om du blivit en ”daligare” person sa ska folk fan inte tro att de kan kalla dig va de vill, alla forandras och du visar att man inte ar samma javla person livet ut, att olika situationer forandrar en person och att livet har sina vandningar. Va bara forsiktig och lat ingen kille spotta dig i ansiktet dar nere! Go Paow!!!!

  Reply
 55. Lina juni 17, 2012 at 6:38 e m

  Självrespekt är att man inte låter folk utnyttja en och att man inte bjuder ut sig för lite extra dricks. För du är väl värd mer än en extra tjuga? Eller?
  Självrespekt är att man använder sin intelligens för att få det man vill ha i livet, inte sin kropp.
  Du saknar självrespekt. Sluta ljug för dig själ och Tro inget annat…

  Ha roligt och njut av livet men folk kommer att tycka att du är white trash, korkad och lågklass om du fortsätter i samma stil som nu… Så är det bara. Och bara för att du har gått en liten bartenderutbildning så betyder inte det någonting. Kom tillbaks när du har gått på Stockholms Universitet eller liknande… Kanske då kommer folk att få respekt för dig. Kanske!

  Och näe jag är inte osäker och avundsjuk på dig… levt själv ett liknande liv. Om inte värre och rest mer än dig… Magaluf och Thailand är för fjortisar och svennebananer 😉
  Men det är ju så man lever bara en gång. What doesnt kill you make you stronger…. Viktigast av allt… låt ingen utnyttja dig och tvinga dig att göra saker du inte vill..

  Du verkar kul men att du försöker vara någon Lindsey Lohan kopia är töntigt. Var din egen person istället för att försöka vara någon annan.

  Reply
 56. b juni 17, 2012 at 7:00 e m

  Ja tjena.
  Nu är jag väldigt väldigt många år äldre än vad du är och har snubblat in på din blogg en gång eller annan och jag kan ju säga så här: Gör vad du vill, när du vill, var du vill men bara OM du vill så är du safe.
  Haha vad du gör nu gör ju massor med folk hela tiden (jag menar du har ju en hel ö med kollegor) och kommer att finnas kvar som ett kul minne som du lärt dig massor av. Skillnaden är väl att de flesta inte gör det så publikt som du.
  Lyssna inte på folk som jämför dig med Paula, det skitlöjligt på så väldigt många olika sätt (hon är semipublik, inte singel och framförallt en annan person, inte bättre, men annorlunda).

  Ta hand om dig och se till att ha en rolig sommar, det är kul att leva enligt mallen ”go with the flow” vad än alla femtiowannabefjortonåringarna med taskig människosyn har att säga om saken :P.

  Reply
 57. Majmaj juni 17, 2012 at 7:05 e m

  Det märks så tydligt att du inte är över Hugo och är sjukt avundsjuk på hans nya förhållande. Du skrev förut att du tycker han behandlar henne bättre än han behandlade dig, tror du inte att det har sin anledning då? Du ser ut och beter dig som slödder, du är inte en person man har respekt för. Det märks också att du tar åt dig av kommentarer osv iom att du lägger ner så mkt tid på det. Det känns som att du är väldigt osäker och inte har hittat dig själv ännu, mkt för att du alltid verkr vilja ha fullt upp, människor omkring dig, du dövar dina känslor med diverse preparat osv. Lite sorgligt, lite ansvar skulle nog göra gott med dig, synd att du inte vill plugga eller liknande, du skulle nog mogna då. Lite roligt också att du påstår att du inte knullar runt när du för något år sedan sa att du haft sex med typ 15 pers plus att du låg med en annan när du var i ett förhållande haha.

  Reply
 58. Cicci juni 17, 2012 at 7:38 e m

  Sant, haha sjukt hur mycket tid folk lägger ner för att försöka trycka ner andra med sånnt skit, kör ditt eget race!
  vet inte om du kanske känner igen mej om du går in på min blogg?
  Satt brevid dej på bussen för ca en månad sen, och såg den för nåra veckor sen innann du åkte dit?

  Reply
 59. Julia juni 17, 2012 at 7:46 e m

  När jag läser det här inlägget blir jag först irriterad på och provocerad av dig, för att jag ogillar din livsstil. Men när jag tänker efter blir jag ännu mer irriterad på mig själv för hur jag reagerar på inlägget. Att jag har sånna förutfattade meningar om hur en ”bra” tjej ska vara. Och att så många som läser din blogg har samma förutfattade meningar, som gör att vi dömer dig. För egentligen; vilka fan är vi som försöker ”rätta” dig och din livsstil när vi själva aldrig vågar gå utanför normerna och göra vad vi verkligen vill? Jag vill leva mitt liv som du lever ditt. Det betyder inte att jag vill ha samma livsstil, utan att jag vill ha samma syn på hur livet ska levas som du har – dvs efter ens egna regler!

  Reply
 60. 'w juni 17, 2012 at 7:57 e m

  du är så grym paulina!
  fortsätt och låt alla avundsjuka jävlar får säga vad de vill 😉 bara för att de har ett tråkigt liv
  you go girl! haha

  Reply
 61. Jasper juni 17, 2012 at 9:02 e m

  Du är grym, sjukt snygg och jävligt smart! 😀
  Ingen kan väl säga att någon inte är flickvänsmaterial, beror väl på vad man vill ha för flickvän. Jag skulle mer än gärna ha dig som flickvän ;D Kramar

  Reply
 62. Lina juni 17, 2012 at 9:36 e m

  Det är precis så jag tänker också! MAn är bara ung en gång så lev ditt jävla liv! Vissa vill leva sitt liv olika, du tycker det är kul att festa och tämja på gränserna och så. Det är ju det som är kul tycker jag! Vem pallar sitta hemma och göra ingenting hela sitt liv. Älskar hur du tänker, DU ÄR BÄST. pojkvän kan man skaffa sen, först får man ha lite kul!

  Reply
 63. amanda juni 17, 2012 at 9:39 e m

  Måste du hela tiden nedvärdera sättet att txe vänta med sex eller inte festa? Du skriver det i en ton som om man är världens striktaste bara för det. Har det slått tanken att för andra kanske sex betyder kärlek? Man kanske inte vill sära på bena för halva sverige? Man kan lixom va wild and crazy, synas och höras, skrikas, dansa på bordet, och ändå hålla bena ihop och hålla koll på hur mycket man dricker. Typiskt yolo trams

  Reply
 64. amanda juni 17, 2012 at 9:42 e m

  Dessutom är självrespekt inget man kan tycka betyda nåt, det betyder något och det är fakta.

  Reply
 65. mira juni 17, 2012 at 10:54 e m

  she is 100 times prettyer then you are, just saying.

  Reply
 66. Emma juni 17, 2012 at 11:41 e m

  Något jag blir jävligt irriterad på här är att många som kommenterar påstår att Paulina inte kommit över sitt ex. Hon har ju tydligen gjort det men det är klart man alltid kommer bry sig lite om vem ens ex träffar. Det är klart man jämför sig. Det spelar ingen roll hur mycket man än kommit över personen. Det kommer alltid finnas något litet kvar.

  Så ni idioter som klagar på att hon skriver om sitt ex, lägg ner. Ni kan aldrig säga att ni vet hur hon känner. Säger hon att hon är över Hugo så är hon ju antagligen det. Sluta leta efter dolda budskap.

  Jag själv reagerar fortfarande när mina ex träffar nya, det spelar ingen roll hur länge sen det än var vi gjorde slut. Man reagerar alltid.

  Dumhuven

  Reply
 67. roza juni 17, 2012 at 11:57 e m

  jag behöver inte känna dig för man kan se hur du är. för något år sedan sa att du haft sex med typ 15 pers plus att du låg med en annan när du var i ett förhållande. du är en person man har inte respekt för… jag tror att det här räcker till att jag känner dig hur du är som en person.”billig”

  Reply
 68. roza juni 18, 2012 at 12:17 f m

  och jag ´håller med dig det bästa är att man skiter i folk..

  Reply
 69. Liiv juni 18, 2012 at 10:41 f m

  Varför ens sitta och trycka ner varandra! Förstår mig inte på nätet idag?! Bara för att Paulina nu är en ”känd” bloggare så tror ni att ni kan säga vad ni vill till henne!? Ingen verkar fatta att det faktist är mobbning. Internetmobbning. Om ni nu vill lägga ner tid på att jämföra Paulina och Hugos nya flickvän, gör så. Men ni behöver väl för fan inte kommentera det på Paulinas blogg, i SYFTE att trycka ner henne?:s För vem som helst fattar väl att ni gör det för att trycka ner en annan människa. Nästa gång ni sitter och vill skriva nå dumt, tänk en gång längre och fråga er själva, hade jag velat att en person hade skrivit så här till mig? Hade jag mått bra av att se ett sådant här meddelande i min inkorg? Om ni nu kommer fram till nej, skicka då inte meddelandet. Behandla människor som du själv VILL bli behandlad.

  Reply
 70. Jenny juni 18, 2012 at 1:27 e m

  Dags att sluta skriva skit om Paula!

  Reply
 71. Pingback: Paow kikar in hos Hugo | Bloggbrus

 72. liz juni 18, 2012 at 2:20 e m

  Du behöver verkligen läsa på. Det du talar om är inte självrespekt, utan det du menar är att du har självdistans.

  Reply
 73. anon juni 18, 2012 at 2:53 e m

  Haha, vad du går på folk som gillar att bli spottade på.

  Du säger att du klär dig i vad du vill. Kan man inte vilja klä sig i jeans och converse? Tror du inte att Hugos flickvän har valt att klä sig så? Jag brukar inte tycka att allt negativt grundar i avundsjuka, men du har skrivit så mycket om deras förhållande att det inte kan vara annat.

  Reply
 74. Louise juni 18, 2012 at 7:34 e m

  Du är fan skön paow! en riktig lirare! haha

  Reply
 75. t juni 18, 2012 at 11:12 e m

  de gillar ja! de e bra 🙂 love yeah

  Reply
 76. selma juni 19, 2012 at 1:40 e m

  Alltså varför klanka ner på Paulina? Det roligaste här är ju att hon inte EN BRYR SIG om vad ni skriver till henne, paulina är bara 18 fucking år, låt henne knulla och supa och göra vad fan hon vill. Det är hennes jävla liv, varför ska ni bry er om henne? Eller om vad hon gör? Alltså backoff bitches, gå och irritera Kissie eller någon. Ni har inget med hennes liv att göra, och det där med att hon ”stalkar” Hugo alltså jag vet att hon bara tycker det där är skrattirriterande, och Hugo gör allt för att få Paulina avensjuk, det märks. Tro mig! Så backoff bitches

  Reply
 77. amanda juni 19, 2012 at 2:46 e m

  Du är så klok!

  Reply
 78. ines juni 19, 2012 at 4:36 e m

  vänta vänta stopp. okej du och paula helt olika individer. såhär ligger de till de e nice med fashion och klackskor och de e nice att va chill med convorse jeans och skinnjacka men bara för att man har de betyder de inte att man e the next door tjejen som e ödmjukast och rarast i världen. jag hatar hur den här paula målas upp som bästa tjejen bara för att hon vågar ha converse. WOOOOOOOOW ska vi jubbla nu. jag e en tjej som också ba vandrar runt i converse vart jag än går, jag skiter i. orka göra värsta uppståndelsen över att paula gör de vem fuck bryr sig om henne. och en till sak jag stör mig fett på e de här med att man delar in tjejer i kategorier. wifey och slampa. NEJ asså på riktigt kan alla hålla käften den där PAULA MED COVERSEN E INTE SÅ FUCKING OSKYLDIG SOM ALLA FUCKING GÅR RUNT OCH TROR. tror ni den där lilla fruängsbruttan inte hade ett förflutet, hon har slampat runt en hel del må jag säga och lekt feting diva med hennes feta kuksugar läppar och tighta kläder. hon om någon har också fläshat sin kropp så sluta trycka ner paow för att hon showar off sin kropp lite. e ni 3 år eller? de sorgliga i de hela är att ingen förstår att folk förändras mognar, byter stilar expirimenterar sig genom livet. så tro inte hörrni att paula vart värsta ängeln………

  Reply
 79. IDA juni 19, 2012 at 8:49 e m

  håller med dig till tusen, önskar alla killar tänkte så

  Reply
 80. Lotten juni 20, 2012 at 9:27 e m

  Jodå, du har rätt, men denna nya mentalitet om slampor och icke slampor kommer med all den invandring som skett sedan 90-talet. Utlänningar har en helt annan kvinnosyn än svenskar och nej, jag tycker definitivt inte att du är vare sig ett whitetrash eller billig på något sätt. Tvärtom har du ju sörjt Hugo länge och knappt varit med någon efter honom, så vem är den känslolösa som går vidare direkt? Plus han legat runt lite också. nej Paow, DU har rätt i detta, INTE han!

  Reply
 81. H juni 20, 2012 at 10:26 e m

  Förstår nog någorlunda ditt resonemang. Men om tjejer gillar att bli spottade i ansiktet då? Då är väl det också självrespekt, för de vill det. Då är det ju precis samma som de saker du gör för att du vill. Nu tror jag iofs inte att tjejer vill bli spottade i ansiktet generellt sett – vilket leder mig in på nästa tanke. Varför umgås du med dessa bartenderkillar som talar om tjejer på det sättet? och framförallt, har den synen på kvinnor. Är det ok för att tjejerna som går hem med dem borde ”veta bättre”? Och därför är det okej att förnedra dem och tala om dem så. Vore intressant att veta.

  Reply
 82. inez juni 22, 2012 at 1:05 e m

  och varför har ”fina” tjejer converse och skinnjacka? där är ditt problem. du dömer folk och därför dömer de dig.

  du är twofaced. ena dagen grinar du för att ditt liv suger och andra står du på et berg och skriker om hur mycket du älskar dig själv… väx upp =(

  Reply
 83. matilda juni 24, 2012 at 12:32 f m

  Alltså man förstår ju att du är väldigt osäker kring det här. Och det är synd. Det är väldigt synd att så många tjejer känner att de måste vara ”den fina flickan” för att vara värd något. MEN, du hjälper ju till att måla upp bilden av dig själv som ”dålig”. Inte genom det du gör utan genom att du själv uppenbarligen ser ner på tjejer som är värre än du. Hela tiden, varenda gång du tar upp det här passar du samtidigt på att klanka ner på tjejerna som ligger runt lite mer och dricker lite mer än du. Och jag vet att du egentligen bara säger det för att du mår dåligt och vill ha bekräftelse på att du inte ligger i botten. Jag hoppas verkligen att du kan komma över din osäkerhet på riktigt, och inte bara skriva om det på bloggen. Det lyser igenom och det hjälper inte för att få bort stigmatiseringen av tjejer som inte är s.k klassiskt ”flickvänsmaterial”. Du förstör bara för dig själv i längden.

  Reply
 84. C juni 24, 2012 at 8:01 e m

  Paow du böjar bli nästa linda rosing. Faktiskt, ni ser likadana ut tillochmed väldigt mycket på munnen. Ni har även samma förflutna, hugo och du vill vika ut dig som rosing har gjort osv osv. Hur bra har det gått för henne? Hur bra tror du det kommer gå för dig?

  Värt att tänka på kanske

  http://finest.se/carolineemelie

  Reply
 85. Paula juni 24, 2012 at 10:39 e m

  Gumman du är så liten och förstår inte riktigt vad du säger. Du vet inte vad ”att leva livet fullt ut” innebär ens. Sen finns det inget ”flickvänsmaterial” för alla killar gillr olika tjejer, hur du klär dig kanske vissa killar gillar och andra inte så tror inte du ska bry dig om det. OCH SEN kan du inte säga att alla som hade åkt till magaluf hade supit och knullat runt för alla är inte SÅDANA! så nej tyvärr tänk innan du skriver

  Reply
 86. Linn juni 27, 2012 at 11:30 f m

  För det första så tycker jag inte att du ska ta åt dig av varken kommentarerna här nedan på din blogg eller kommentarerna som skriv i ditt ex blogg.
  DU är en snygg, framgångsrik och positiv tjej! du kommer att gå långt. Du kommer att lyckas mycket bättre än vad vissa andra kommer göra.
  Du ska leva ditt liv på det sättet som du själv vill göra och det ska du göra utan att ens bry dig det minsta om vad folk runt om kring dig ska tycka. Stå på dig!!!!
  Du vet ju ändå att det mesta handlar om avundsjuka. det är massa avundsjuka människor som trackar ner dig för att dem ska må bättre själva. Du är inte en ensam bloggare om att få massa påhopp. BLondinbella, Kissie, Dessie, Tyra & ja till och med Kenza etc…. får också påhopp. det hör väl tyvärr till er vardag.
  och vad som är ett flickvänsmaterial för en kille är ett annat för en annan.
  Det är MÅNGA killar som vill ha dig!!!! och komemr vilja ha dig iframtiden med.
  Visste du att mina killkompisar sitter och dregglar över dig. så du är snygg! that´s it. och du kommer vara en fantastisk bra flickvän för någon annan iframtiden 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *