Stureplansgruppen

Som ni kanske vet så är jag portad på hela Stureplansgruppen. Och anledningen till det är – jag var 17 år. Kom in på White room en gång, utan leg, och åkte fast (för att någon kände igen mig) och blev VÄLDIGT dåligt behandlad, vakten tog bl.a. strypgrepp på mig och slog mig på röven. Och jag bloggade om det. Då jag inte ser att jag gjorde något fel förutom att gå ut på krogen… Men vafan, alla vill väl gå ut precis innan man fyller 18? Och jag tyckte det var fett kul att gå ut när man inte fick.

Men eftersom att jag bloggade om det och dom fick tydligen problem (med all rätt över hur en stor man behandlade en liten tjej som mig) så är jag portad på White room, Sture C… Och några ställen till. Blev det för ungefär fyra månader sedan. Men jag ställer frågan… varför? Jag vet säkert 100 st som åkt fast när dom var mindre och kommer in idag.

Men det värste som hände mig var när jag var på sturecompaniet, fick reda på att Dessie var där (som då var 17 år)… Går upp till V och ska hälsa.. Nä men då kommer än av nattklubbscheferns fram till mig som står med dom minderåriga. ”Du får inte vara här och du vet mycket väl varför”.., och jag BARA WTF jag är myndig.

Ser även att flera bloggare är ute HELA tiden, som är minderåriga, som dessutom går ut utan leg. Men Stureplansgruppen säger INGET även fast dom vet. Jag känner mig så jävla orättvist behandlad.

Anledningen till att jag inte skrivit något om det här är för att jag hade hoppats på att min portning skulle upphävas. Men blir lika dåligt behandlad varje gång. Men orkar inte hålla käften längre. Är ändå utomlands nu. Och kommer typ ändå aldrig att gå ut något mer i Sverige.

Antar att någon från Stureplansgruppen kommer se det här och om ni vill be om ursäkt för ert extremt otrevliga och opassande beteende så kan ni mejla [email protected] 🙂

20120616-205428.jpgSaknar min Ellen, btw 🙂

(Visited 52 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. fia juni 16, 2012 at 9:44 e m

  Har också undrat hur det kommer sig att Dessie kommer in överallt?
  Hon ska inte få komma in om inte du gör det. Men hon knullar väl runt med sturefolk så……

  Reply
 2. FSG juni 16, 2012 at 10:03 e m

  Du ska veta hur det är att jobba för dem då.. där kan vi snacka orättvis behandlad..

  Reply
 3. natta juni 16, 2012 at 10:16 e m

  sjukt otrevligt av dem

  Reply
 4. Ellie juni 16, 2012 at 10:41 e m

  Varför ska DE be om ursäkt för att du begår ett fel?

  Reply
 5. Doktorn juni 17, 2012 at 3:48 f m

  Rätt kul att de portar folk eftersom det är olagligt att porta.
  Det finns inget som helst lagstöd för ett sådant agerande…

  Skit i dem och häng på Cafe Opera istället, där kommer du ju in 😉

  Reply
 6. sofia juni 17, 2012 at 11:27 f m

  Fan vilka idioter. då är det ju bättre om INGEN minderårig kommer in. Fan vad irriterande.

  Reply
 7. Angelina juni 17, 2012 at 9:47 e m

  Fan vad bra skrivet paulina!!!!

  Reply
 8. Pingback: Paow illa behandlad av Stureplansgruppen | Bloggbrus

 9. Linn juni 27, 2012 at 11:35 f m

  Tycker att det är så jävla bra skrivet!!!! och dem ska fan få. jag och mina kompisar har också blivit väldigt illa behandlade och framför allt av vakterna. Vakterna på Stureplan verkar tro att dem ingår i FBI eller nåt liknande, PINSAMT!!!!! förstår att man ska ta sitt jobb på fullaste allvar men vadå, så som dem beter sig är ju överdrivet? man vill ju bara skratta dem rätt upp i ansiktet.
  Så fort man går ut utanför stureplan så märker man hur vakterna ändrar inställning.
  Jag går hellre ut på Cafe, Entourage elelr nåt likannde istället för äckliga stureplan… usch.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *