Alltså driver ni människor med mig?

Jag har aldrig fått så mycket elaka kommentarer som jag fått nu. Är det kul och försöka göra någon annan människa ledsen? Har jag gjort er som kommenterar dumma saker något ont? Varför MÅSTE man kläcka ur sig dumma saker. Speciellt tjejer. Som när jag jobbade här om dagen, så sa en tjej ” kissie är mycket snyggare än dig” Och jag sa bara ”jaha och det var väl nödvändigt att säga?”. VARFÖR? För ibland så blir jag faktiskt ledsen. Meningen med min blogg är inte skriva dumma saker om andra. Så varför måste en del göra det till mig? Alla lever olika, alla ser olika ut. Det är väl typ det första man lär sig? Eller?

Jag har valt att leva mitt liv som jag vill nu. Jag vill vara i Magaluf, iallfall just nu. Ibland så knäcker det här livet mig. Jag har blivit så kall så att jag bara rycker på axlarna så fort det händer något även fast jag vill bry mig egentligen. Och jag har typ ont i bröstet för att jag har så mycket känslor som jag bara tryckt bort i typ ett års tid. Som börjar bubbla upp nu..

Har skrivit om den sista texten typ 4a gånger. Har så svår för att prata om känslor. Blä. Vägrar alltid att inse saker. Jaja. When it gets hard, fuck it.

(Visited 24 times, 1 visits today)

126 Comments

 1. my juli 15, 2012 at 4:33 e m

  jääävla idioter! som lisa till exempel.. hon kan inte ha något hjärta! som kallar dig för hora

  Reply
 2. Hannah juli 15, 2012 at 4:34 e m

  Ta inte åt dig, du är bra Paow! Och riktigt jäkla snygg som bonus!

  Reply
 3. Louise juli 15, 2012 at 4:35 e m

  Tänk vad elaka människor det finns!
  man kan vara riktigt kaxig bakom en dataskärm…

  Jag beundrar dig för den du är! Skit i alla idioter som kläcker ut sig idiotiska kommentarer, ren avundsjuka!

  Jag och en kompis drar till Magaluf på lördag! Hoppas att vi ses!! 😀 😀

  Reply
 4. Almi juli 15, 2012 at 4:35 e m

  Att människor orkar lägga energi på att trycka ner andra människor och såra..helt otroligt! Du är grym,och otroligt stark, fortsätt att hålla huvudet uppe.

  Reply
 5. Louise juli 15, 2012 at 4:36 e m

  Du er et fantastisk person!

  Reply
 6. Elin Ahlgren juli 15, 2012 at 4:36 e m

  Ja, sluta skriva massa skit bakom en dataskärm till någon ni inte känner! Ta inte åt dig paow! <3

  Reply
 7. Emma juli 15, 2012 at 4:40 e m

  Som jag gissar att många andra säger, bry dig inte. Det är svårt men folk som sitter hemma och önskar att de fick uppleva och göra det du gör kan vara bittra och må dåligt. Då känns det väl bättre att trycka ner nån annan. Men bry dig inte, gör det du vill och mår bra av så får alla bittra människor som måste skriva onödiga kommentarer sitta hemma vid skärmen och följa ditt liv när de missar sitt eget. Försök att skaka av dig kommentarerna, du vet ju vilka som betyder nåt för dig, bry dig om vad dina vänner säger och tycker ist. Lycka till med allt!

  Reply
 8. Lydia juli 15, 2012 at 4:44 e m

  Skit i de andra. Du är fan en av de coolaste och snyggaste brudarna i världen, med säkerhet mycket snyggare än alla som säger så korkade saker. Skit i dem och kör ditt eget race, det är du som ska leva ditt liv och ingen annan!

  Reply
 9. Miyase juli 15, 2012 at 4:45 e m

  Bry dig inte av de elaka komentarerna! Du är ju vacker så vem bryr sig om folk säger att kissie är vackrare?! Du är den du är! Kram 🙂

  Reply
 10. anna juli 15, 2012 at 4:48 e m

  Du är fin precis som du är, folk som inte har nått liv sitter och hackar på människor som faktiskt har ett för dom har inget bättre för sig. ta inte åt dig av alla elaka kommentarer paulina.

  Reply
 11. Sara juli 15, 2012 at 4:54 e m

  Dom är bara avundsjuka på dig och ditt utseende, dom måste sänka någon annan för att känna sig bra själva. och en dag kommer dom inse att dom är bitches, och då kommer du vara så mycket bättre än dom 🙂
  puss!

  Reply
 12. M juli 15, 2012 at 4:57 e m

  Hej!
  Jag är 25 år och när jag var i din ålder levde jag verkligen ut allt jag ville. Många av mina vänner hade åsikter om att jag inte levde Svensson-liv men idag är jag glad att jag gjorde allt jag gjorde för nu är jag redo för Svensson-liv och mina vänner tvärtom. Jag tog ibland illa vid mig när de sa och tyckte grejer då men jag kan inte föreställa mig hur du har det med såå många som tycker så mycket. Men gör precis som du vill! Det är ditt liv som du ensam föddes till och ensam kommer lämna så ge ALLT för allt har sin tid och allt är ok så länge du gör det du vill! Många kramar till dig Paulina!

  Reply
 13. Kim juli 15, 2012 at 5:00 e m

  Ja, det är uppenbart. Prova att titta igenom alla ”mingelbilder” som du lagt upp på bloggen det senaste året. Du har samma min på varenda foto, och det är inte ens ett leende.
  Landa nu en stund. Om det finns någonting livet har lärt mig så är det att verkligheten alltid hinner ikapp. Hur gärna man än vill låtsas att man är odödlig så slipper man inte undan. Ta vara på dig!

  Reply
 14. jasmine juli 15, 2012 at 5:01 e m

  hjärtat, bry dig inte! folk är avundsjuka och meningen med allt dumt de säger är för att knäcka dig, ska du verkligen låta dem göra de? du är stark och finast!

  Reply
 15. e juli 15, 2012 at 5:08 e m

  Skit i vad alla idioter säger om dig, försök vara stark !
  Jag gillar din blogg, just för du är dig själv och ingen annan.
  Du skriver de du gillar,vad du gör.
  Stå på dig, du är så mycket bättre än dem.
  You rock girl !

  Reply
 16. Malin Jansson juli 15, 2012 at 5:08 e m

  DU är mycket finare än kissie! och jag måste säga att jag tycker du är den bloggare som är den mest naturligt vackra!! att du fyllt läpparna är ditt val, jag tyckte du var super vacker redan från början och innan läpparna förstorades, men du är vacker nu med! ta ingen skit, brudar är bara avundsjuka på dig. du har mycket många andra hade velat ha 🙂 <3

  Reply
 17. Frida juli 15, 2012 at 5:09 e m

  hej paow ja e ditt största fan du e en av mina förebilder jag skulle villja träffa dej å allt å jag tycker om dej paow

  Reply
 18. Sss juli 15, 2012 at 5:15 e m

  Jag tycker att du är vacker och perfekt som du är Paulina! Detta är en vanlig och kanske dum advice, men strunta i dem som bara är avundsjuka över hurdan du är. Kämpa tjejen, jag vet hur det känns..

  Reply
 19. sanna juli 15, 2012 at 5:16 e m

  du är fin som du är!! Folk är bara avensjuka för att dom inte har RÅD att se lika fräsch ut som dig, (alla som hackar på dina läppar, önskar själva att dom kunde, och de som klagar på vad du jobbar med- önskar fan själva att dom gjorde det!!!)

  Kämpa på, och fortsätt leva ditt liv som DU vill!
  kram

  Reply
 20. Therese juli 15, 2012 at 5:18 e m

  Bara avundsjuka idioter som skriver antagligen.. Du lever livet, som man ska göra! Älskar att du är dig själv, spelar ingen roll om du uppdaterar en gång i veckan bara, alla har väl ett liv.. Älskar dig som du är, spontan, rolig, vacker och allt de där 😀
  skit i omogna kommentarer även om det inte direkt går att ignorera.. men idioterna är avundsjuka, tänk på det så tar man nog inte åt sig lika mycket. Blir så irriterad på dagens människor alltså.. Dom som skriver skulle väl inte må så bra om folk skrev elaka kommentarer till dom?! De tänker bara på sig själva som sagt.

  Tycker du är stark som ens klarar av att ha kvar din blogg!
  Kom ihåg att du betyder välden för dina närmaste, och att du är älskad, de älskar dig för att du just är du! Kommer alltid finnas här för dig och vara vid din sida, du har ett hjärta av guld! <3

  Kram therese

  Reply
 21. Michelle juli 15, 2012 at 5:19 e m

  Du är mycket finare än vad kissie är.
  Din kropp är helt jävla otrolig ! Du är vacker som du är 🙂

  Reply
 22. ida juli 15, 2012 at 5:29 e m

  Fin du är! <3

  Reply
 23. Linnéa juli 15, 2012 at 5:35 e m

  Hej Paulina!
  Jag vill bara ge dig en klapp på ryggen! Jag tycker du är riktigt grym! Jag var i Magaluf för knappt en vecka sedan och jag förstår att du vill vara där! Jag träffade dig där och jag tyckte verkligen att du va helt enkelt cool. Du hade koll på läget och sket fullständigt i vad andra tyckte om dig! Det gillar jag skarpt! Sen undrar jag lite hur du fick jobbet på GGBC? Var det genom barskolan? Funderar starkt på att göra något liknande nästa sommar!
  Lättare sagt än gjort men skit i de som snackar skit, de är egentligen bara osäkra på sig själva!
  Du äger!

  Keep it UP!

  Reply
 24. Trixi juli 15, 2012 at 5:37 e m

  Su är grym oxh strk. Stå på dig och försök att skita i alla dumma fjortisar som kläcker ur sig dessa dumma saker. Följer din blogg och tycker du är gryyyym !!!

  Reply
 25. Anki juli 15, 2012 at 5:40 e m

  Kisse är fanemed det fulaste som finns :/
  Jag tycker du e sjukt skön som kör ditt race och sticker ut ur den pryda mängden! Det är därför jag följer din blogg. Tjejer är bara svartsjuka, fast dom blå nekar det! Du är it!! Strunta i onödiga människor även om det är lite svårt gumman..

  Reply
 26. Sofia juli 15, 2012 at 5:47 e m

  Bry dig inte om vad folk säger! Du är ung, det är
  då man leva livet och göra misstag! Göra dumma
  saker och festa varje dag bara för att man kan. Leva ett tråkigt Svensson liv kan man göra när
  man är gammal 😉 varför ska man vara ansvarsfull när man inte behöver vara det 😉

  Reply
 27. Hanna juli 15, 2012 at 5:49 e m

  Det är sjukt hur folk beter sig, du förtjänar inte det! Du är en stark och otroligt fin tjej som jag verkligen ser upp till, jag har läst din blogg i flera år, du har alltid varit min favorit.
  Stå på dig Paulina, det är bara avundsjuka och fega människor som lämnar dumma kommentarer. Lev ditt liv precis som du vill, det förtjänar du! Kram 🙂

  Reply
 28. nan juli 15, 2012 at 5:59 e m

  Paulina! Kämpa , tro och älska så kommer livet bli bättre gumman!!<3:D

  Reply
 29. lissie juli 15, 2012 at 6:00 e m

  Fortsätt som du gör paow! Vi ses om lite mer än en vecka. För då kommer me and my girls ner och öser! Woopwoop!

  Reply
 30. MARIA juli 15, 2012 at 6:02 e m

  Jag har aldrig förstått mig på mobbning och kommer aldrig att göra det heller, men dessa människor som sitter bakom en skärm och skriver elaka ord är inget annat än patetiska, avundsjuka, otroligt töntiga och osäkra. Skulle jag dag ut och dag in få elaka eller dumma kommentarer så skulle jag bryta ihop direkt, jag tycker att du är stark. Du skriver ut dina problem och gör vad du vill, även om du inte alltid tänker på ditt egna bästa så verkar du vilja leva livet fullt ut, och som vi alla vet finns det baksidor till allt.
  Du är vacker som du är, och även om du är iväg och festar och bara lever livet så tycker jag att du mognar eftersom att du för en gångs skull sliter lite.

  Fortsätt jobba på dig själv Paulina, du behöver allt självförtroende du kan få!

  Reply
 31. bellsan juli 15, 2012 at 6:08 e m

  ♥♥♥

  Reply
 32. C juli 15, 2012 at 6:19 e m

  Men tyvärr är ju tjejer ofta så där mot andra tjejer… det beteendet finns i princip inte mellan killar. Du ska inte bry dig (inte ”ta åt dig” eller vad man annars kan säga) om nån säger att nån annan tjej är snyggare än du. Försök att skaka av dig såna saker som andra säger till dig. Det e mitt tips.

  Spelar ingen roll om nån annan tjej är snyggare än du, för du ÄR riktigt fin!

  Be strong Paow!

  Reply
 33. Alexandra juli 15, 2012 at 6:25 e m

  Hej, Paulina.!Jag tycker om att läsa din blogg och jag tycker du e gryyyyyyym!! Fortsätt vara du, puss!

  Reply
 34. Molly juli 15, 2012 at 6:29 e m

  Du kommer aldrig kunna behaga alla och det är inget heller du ska eftersträva. Följ din väg och det du vill göra. Hellre ångra det man gjort än det man aldrig gjorde. För föraktet & avskyn som skrivs i ditt kommentarsfält är egentligen bara från små människor som aldrig skulle våga säga det face to face. Dom är så små männskligt som måste trycka ner människor för att själva känna sig bättre. Var stolt över dig själv Paow. Du är färgstark, intressant och bra glöm inte det!

  Reply
 35. elle juli 15, 2012 at 6:32 e m

  Paulina.. du är sjukt vacker och har alltid tyckt de! Att folk håller på så är bara ett sjuk omoget beteende. Du är fin, framför allt så älskar jag din hy, du skiner verkligen! KRAM

  Reply
 36. you go girl ! juli 15, 2012 at 6:33 e m

  Då kan jag säga en sak till dig,
  du är så jävla mycket bättre än dessa människor.
  Jag är avundsjuk på hur fantastisk kul du verkar ha det där borta
  & du har gjort så jag tänker åka på bartender utbildning där nästa sommar, om jag kommer in såklart.
  Strunta i dessa människor nu, för du är bra.
  Och njuuuut därborta och ha så jävla kul & va riktigt jävla galen för det är KUL!
  YOU GO GIRL!

  Reply
 37. melli juli 15, 2012 at 7:14 e m

  Det kan inte vara något lätt att driva en så stor blogg som du har, en annan persons framgång borde inte spegla sig i avundsjuka utan man borde glädjas åt varandra. För en dum och spydig kommentar får ju ingen att må bra och i själva verket mår ju dom som kommenterar taskiga saker själva dåligt. Du är en väldigt stark person & det syns genom bloggen för även om livet känns hemskt ibland så är det det vi allihopa får ta, det är en del av att vara ungdom, växa upp och framför allt bilda sig själv. Du borde inte låta dig själv identifieras med vad dessa personer skriver. För du är en mycket vacker tjej, stark och har en större personlighet än många andra. Och även om alla inte håller med om dina åsikter, vad du skriver och tycker och tänker så är dom ju här av en anledning, som syns ganska klart dom kan ju inte sluta läsa vilket är ganska tragiskt om dom nu hatar dig så mycket, patetiskt. They got nothing on you.
  Keep the good work up för du är grym!! Kram.

  Reply
 38. Karro juli 15, 2012 at 7:16 e m

  Du hänger ju ut folk till höger och vänster i din blogg, så helt oskyldig är du INTE.

  Reply
 39. Bella juli 15, 2012 at 7:19 e m

  Skit i dem Paulina, du är jätte fin som du är. Kramiz

  Reply
 40. beis juli 15, 2012 at 7:22 e m

  Paowpaowpaowwwwsiii, du för gooooooooooooooooooooo, du förtjänar ingen skit, ta inte åt dig av skit, för du verkar en sån härlig människa, sjukt vacker är du, jättefin, folk skulle kunna döda för digg utseende, keep it up girl!

  Reply
 41. Sofia juli 15, 2012 at 7:27 e m

  Checka in min blogg! 14 år & förlovad!

  Reply
 42. Silje Marie juli 15, 2012 at 7:27 e m

  Dom e bara svartsjuka min lilla fersken <3 Du e faktisk vacker inside outside!! <333

  Reply
 43. Frida juli 15, 2012 at 7:29 e m

  Fan va bra sagt! Jag håller verkligen med dig! + du är vacker och duktig på det du gör! Älskar din blogg 🙂

  Reply
 44. rfeds juli 15, 2012 at 7:38 e m

  kissie ser då fan inte bättre ut än dig!

  Reply
 45. K juli 15, 2012 at 7:41 e m

  Paulina, jag tycker inte du bör ta åt dig av kommentarer som elaka människor skriver det är bara ett bevis på att dem är avundsjuka på dig! Bara för att du lyckats med saker och har saker som dem drömmer om och vill ha!
  Och det att någon säger: ”Kissie är snyggare än dig”. Fine, det är inte okej att någon människa säger så, men det är 1 av miljoner som tycker det. Varför ta ska du ta åt dig av vad en människa tycker? Tänk att det finns miljoner som tycker tvärtom! Lev livet nu när du är ung och skit i vad alla andra tycker och säger som sagt det är bara bevis på att dem är avundsjuka!

  Reply
 46. Vickan juli 15, 2012 at 7:44 e m

  Paow, ta inte åt dig. Du är så grymt fin och vacker. Vissa är bara rena idioter, och så kommer det tyvärr alltid vara. Men det finns ju oss som tycker du är så jävla bäst, en bra förebild och så. Jag tycker om dig så himla mycket, du står för vem DU är och inte gör som alla andra vill att du ska göra. En underbar förebild, det är du verkligen. Så lyssna inte på idioterna som bara är så avundsjuka för du är så vacker och smart, för det är det du är. Du kommer alltid vara en förebild för många och dom som inte fattar hur underbar du är är ju idioter, så tänk inte på det mer! Kram!

  Reply
 47. Emmie juli 15, 2012 at 7:46 e m

  Jag är precis som du. Jag har också svårt att prata om känslor.. Det känns obekvämt och liksom.. Ja, inte bra helt enkelt. Men det bästa är att dra ut på en löparrunda, och bara springa, springa, springa och gråta tills man inte kan andas längre. Då kan man sätta sig i skogen och bara gråta, för troligtvis är det ingen som ser om någon sitter på en sten långt in i skogen och gråter. När all gråt är slut så kan man springa/powerwalka fort hem, så man blir trött som attan och sedan har man fått ut det mesta av sina känslor för dagen.

  Folk säger alltid åt mig att inte bry mig om vad andra tycker. Men det är inte så lätt som du beskriver ovan. Ibland tar man faktiskt åt sig och blir ledsen. Överallt på alla stora bloggar står de att de skiter i alla elaka kommentarer och bara skakar av sig skiten som folk slänger på dom, men innerst inne så tar det ju på en. Att höra dag efter dag att man inte duger, det tar. Även på de starkaste.

  Du har fått mitt bästa tips för att få ut känslorna, och sedan när du har sprungit tills du inte kan andas, kan du ta ett långt bad, tända ljus, raka benen, ha hårinpackning och bara ligga och njuta och tänka på om människorna som slänger all skit är värda att du bryr dig.
  När du har badat så kan du måla/fixa naglarna och tånaglarna och smörja in händer, fötter, ansikte och kropp med olika krämer så man känner sig ordentligt fräsch. Gå ut och dansa med dina fina vänner på kvällen, eller stanna inne med dom och ha myskväll om ni hellre känner för det. Om du vill, kan du ju prata med dom och berätta att du mår dåligt, annars skiter du i det och bara har kul.

  När jag mår dåligt brukar jag oftast göra något liknande det ovan, och det funkar. Visst, tankarna kommer självklart tillbaka. Men de är inte lika starka och de tar inte lika hårt på en. Lägg inte energi på alla avundsjuka brudar där ute. Var stolt för den du är, du är så sjukt söt och verkar som en jättehärlig tjej, så jag förstår om de är avundsjuka och vill trycka ner dig.
  Kom ihåg att du är en jättebra och fin människa Paulina, det är du verkligen.

  Hoppas du mår bättre snart, kram på dig!
  / Emmie

  Reply
 48. Jessica juli 15, 2012 at 7:48 e m

  Jag tycker att du är fetcool! Vill också gå bartenderskolan..

  Reply
 49. Malin juli 15, 2012 at 7:48 e m

  Helt allvarligt, människor är konstiga i huvudet. Det kommer alltid att finnas en allt för stor del människor som mår så jävla dåligt att de måste trycka ner andra för att de ska vara i samma nivå. De är oftast osäkra och UNGA tjejer. Jag är 25 nu och så mycket som man mognar när man blir några år äldre än tjugo.. det hade jag aldrig trott. Men tyvärr stannar många i det destruktiva. Det destruktiva i att trycka ner andra. Och speciellt det fega i att skriva något dumt över internet. Jag blir mörkrädd när jag ser hatet hos många. Som du säger, speciellt tjejer. Usch. Vi borde hjälpa varandra istället.

  Stå på dig! Du är ung och har hela livet framför dig. Du verkar stark för din ålder, ta vara på det. Men samtidigt måste du prata med någon om dina känslor och tankar. De kan komma ut fel till sist annars.

  Ha de bra!

  Reply
 50. emma juli 15, 2012 at 7:51 e m

  ren avensjuka från andras håll! Spelar ingen roll om det är kommentarer, elaka ord kastat i ansiktet mm, så ska man bara ta det med en nypa salt, kasta bort och skratta åt det istället. You go girl!

  Reply
 51. Zabina juli 15, 2012 at 7:57 e m

  Verkligen skit i vad människor skriver paow för sånna som skriver sånt är oftast avundsjuka och har då inget bättre att komma med än att trycka ner andra människor..

  Reply
 52. j juli 15, 2012 at 8:02 e m

  Sjukt onödigt att sitta och kommentera elaka saker om folks utseende osv. inget man kan rå för ju. Men det som jag tror folk stör sig på är att du typ lever ”drömlivet” att du liksom kan göra vad du vill, trots att du bara är 18. Du har liksom fått jobb på gg beachclub, någonting som många skulle göra vad som helst för att få. Och att du inte verkar uppskatta eller verkar vara nöjd över någonting kan nog göra folk väldigt upprörda, det känns verkligen som att du bara klagar HELA tiden trots att ditt liv inte är värre än någon annans. (nu känner inte jag dig och vet inte vilka problem du har, antar ju att du inte skriver allt i bloggen) men ändå, du har i alla fall pengar, ett jobb och folk som bryr sig om dig. Uppskatta det lite mer, och klaga inte så mycket. För alla har vi problem.

  Reply
 53. Sunny juli 15, 2012 at 8:08 e m

  Lyssna inte på dom som skriver elaka saker! Du är hur snygg som helst och jag ser verkligen upp till dig Paulina<3

  Och ni som skriver elaka saker: Skaffa er ett liv.

  Reply
 54. Anonym juli 15, 2012 at 8:13 e m

  Ja du kanske vill det just nu. Men vad är viktigast för dig? Har inte du en katt att ta hand om? Fast detta stämmer: Ju yngre man är, ju dummare är man.

  Reply
 55. Malin juli 15, 2012 at 8:17 e m

  bra skrivet!
  jag förstår mig inte heller på människor ibland, hur de kan vara så elaka mot en! det är bara sjukt!
  men man ska inte bry sig, det är bara att skratta åt det och gå därifrån för alla är vackra på sitt eget sätt! jag hade en mycket dålig period och jag trodde jag var den fulaste människan på planeten typ men nästan varge dag när jag vaknar så ser jag mig i spegeln och säger att jag är vacker pricis som jag är!
  så bara för en barnrumpa säger så betyder bara att hon faktiskt tycker du är vacker och att hon bara är avis 😉

  diggar din blogg!!

  Reply
 56. Sara juli 15, 2012 at 8:26 e m

  Seriöst jag blir så jäkla förbannad VEM HAR RÄTT ATT DÖMA NÅN!
  Vem så helst kan för fasiken göra precis som dom vill, ni som skriver dessa kommentarer
  Vem säger att ni är bättre? Alla är vi för fan lika dana!
  Bara för att ni är avundsjuka på en ung, snygg tjej med en amazing body som lever precis som en ung person ska göra så låt bli att skriva skriva spydiga och nedlåtande komentarer, TA TAG I ERA EGNA LIV!
  Vidriga människor!

  Paow go girl! Njut va ung! Jag levde pecis som dig och jag ångrar inget!
  Ångra heller nått som du gjort än något ogjort! ( dock ångra inget)
  Våga visa vad du känner!

  Reply
 57. Lotta juli 15, 2012 at 8:47 e m

  Skit i dom, de är säkert bara avundssjuka! Du är supersöt och verkar vara en riktigt go tjej 🙂

  Reply
 58. melina juli 15, 2012 at 8:48 e m

  själv gillar jag dig mkt mer nu än förr 😀

  Reply
 59. Hanna juli 15, 2012 at 8:48 e m

  Du är en jättebra och fin människa. De människorna som försöker säga någonting annat är förmodligen endast avundsjuka på dig, ditt utseende och ditt liv.
  Du är så jävla snygg, så jag dör. skulle verkligen kunna dö för att få en sån snygg kropp som du har! ge mig den!!! och du verkar vara en jättehärlig tjej.
  Blir så ledsen för din skull över att folk inte kan glädjas åt andra människors framgångar och måste istället tracka ner på dem. tycker inte att du ska behöva ta emot nåt skit alls.
  och jag skulle också vilja bo och jobba på mallis för en tid. vem skulle inte vilja? festa, sola, bada… det vill väl alla? vi har ju piss väder här hemma så dem som säger annat har ju problem.
  Förstår att du haft jobbigt med dina kärleks problem och att det inte är saker som du vill gå ut med här i bloggen då det baar kan bli massa missförstånd etc.
  Jag önskar dig allt av lycka och sänder över massa styrka till dig! puss på dig, du fina!

  Reply
 60. Saga juli 15, 2012 at 8:49 e m

  skönhet ligger i betraktarens ögon, om en person tycker kissie är snyggare är det säkert en annan som tycker du är snyggare. Huvudsaken är att man är nöjd med sig själv. Dock önskar jag folk kunde sluta vara så utseendefixerade. Vem bryr sig liksom. Utseende är ändå inte vem man är som person

  Reply
 61. Tess juli 15, 2012 at 9:10 e m

  Tycker inte du ska ta åt dig, alls. Alltid folk som misstycker och tycker illa om en. Så är det bara. Grund och botten är det ofta dem själva som mår sämst. Men det är absolut INTE okej, det är en sorts mobbing. Förstår inte varför så fort någon blir lite offentlig så är det okej att kasta över skiten på dem ? Det är skillnad på elakheter och kritik, tyvärr inser inte folk vilket som är relevant eller inte. Kör på som du vill Paulina, gå din väg, om 10-15 år är det du som är ett par erfarenheter rikare och dessa surmular mår fortfarande dåligt och drömmer om vad de kunde gjort. YOU GO GIRL!

  Reply
 62. Madelene juli 15, 2012 at 9:15 e m

  Kära Paulina!! Du är så otroligt vacker, och du har en väldigt fin personlighet och det är därför jag älskar att följa din blogg, för du är ödmjuk och visar hjärta för andra personer som kanske inte är som alla andra!! Det finns alltid folk som trycker ner andra, och kom ihåg att det är inte bara för du har en blogg utan det händer oss alla! det finns alltid såna människor, och man frågar sig alltid varför dem sitter och skriver negativa kommentarer, Det är viktigt att du tänker på att du är så mycket bättre, eftersom det är inte du som skriver negativa kommentarer till andra, utan det är dem som är sämre än dig !:) och du vet att ett gott hjärta kommer man långt på så stå på dig 🙂

  Reply
 63. Josefine juli 15, 2012 at 9:16 e m

  du är fin, du har alltid varit fin. du har vääldigt unikt utseende, vad du än gör med håret, sminket, kläderna så lyckas du alltid se vrålsnygg ut! din blogg äger eftersom du skriver så mycket sanning, dina långa texter om åsikter och om ditt liv är alltid lika intressanta att läsa.
  att folk faktiskt sårar dig över internet är sjukt, jag hoppas du blir gladare av alla fina kommentarer än vad du blir ledsen över de fula. du äger, din blogg äger och du är en stor förebild. även fast det är lättare sagt en gjort, så försök att skita i alla som vill dig illa.
  puss!

  Reply
 64. Terese juli 15, 2012 at 9:17 e m

  Du förtjänar inte all skit du får. Du är waaaay better then Dessie iaf!

  Umgås ni inte mer?

  Kram

  Reply
 65. Sofia juli 15, 2012 at 9:20 e m

  Hej Paow!

  DU ÄR GRYM! Du är hundra miljoner snyggare än äckliga smala Kissie. Äkta härlig tjej, underbar personlighet och skit rolig blogg…kollar den varje dag. Jag skickar lite energi till dig <3
  puss

  Reply
 66. isabella abdu juli 15, 2012 at 10:05 e m

  Paow, bry dig inte, ryck på axlarna och säg, jag struntar fullständigt i vad du har att säga om mig, tryck inte ner mig för det gör inte dig till en bättre person. Haters gonna hate, men så länge du vet vem du är, hur du vill vara, du har din vänner som älskar dig för den du är, så ska du SKITA fullständigt i vad folk tycker och tänker om dig! var stark håll ut!

  Reply
 67. dorani juli 15, 2012 at 10:24 e m

  Stå på dig Paow, det finns så otroligt mycket människor som trycker ner andra för att må bättre själva och som inte tänker på att de faktiskt sårar människor när de säger elaka saker. Det är som om de inte tror att folk som har en blogg kan ha några känslor. Att de inte ska kunna göra några misstag och att det är okej att tycka och säga precis vad man vill till dem. De är lika mycket människor som alla andra eller hur. Ta inte åt dig, njut bara av att veta hur mycket bättre du är som inte sjunker till den nivån de är på.

  Reply
 68. lollo juli 15, 2012 at 10:40 e m

  hej paowii<3
  vill bara säga att JAG iaf fortfarande älskar dej sjukt mycke o tycker att du är en av dom vackraste människorna på jorden<3 🙂 Du är en stor förebild och jag ser upp till dej väldigt mycke 🙂
  kram louise,14 från göteborg 😉

  Reply
 69. team paow says juli 15, 2012 at 10:48 e m

  Det är avundsjuka tjejer! som kommenterar elakt så är det alltid.
  jag tycker det är patetiskt att skvallra elakt och sprida lögner.
  men jag vet att det finns mammor i 40+ med barn själva som kommenterar elakt på din blogg då börjar man verkligen undra hur det är ställt uppe i huvudet på folk särskilt vuxna. igentligen borde man ta reda på vem som är bakom kommentaren och hunt them down:) skvallra om dem men jag tror att det är inte är särskilt kul då va? man är INTE lika anonym som man tror om paow skulle vilja.. tror jag ska hjälpa henne el vad säger ni!?

  Reply
 70. lisa juli 15, 2012 at 10:55 e m

  ALVARLIGT!!!Jag är bara 13 år men är så mycket mognare än dom som skriver sånt!!,fattar ärligttalat hur dom orkar lägga tid till att dissa andra,dom är bara så avundsjuka att du är den GRYMA mäniskan du är dom tror att dom är så mycket bättre än dig, så dom trycker ner dig!,dom har inget liv sitter framför datorn och dissar andra 24/7.Paulina skit i dom du är bara bäst de kan ingen ändra på!Forsätt vara den starka personen du ÄR
  KRAMAR

  Reply
 71. Jen juli 15, 2012 at 10:59 e m

  Usch på folk, dem har inte bättre saker för sig (tråkigt liv) eller bara avundsjuka. Ta ingen skit, du är fin som du är och säkert en jätte snäll människa. Kram, må bra!

  Reply
 72. LINA HAMMARSTRÖM juli 15, 2012 at 11:04 e m

  du är såhäääääääääääääääääääääär mycket snyggare än Kissie! Du är svinsnygg Paulina! 😀

  Reply
 73. jennifer juli 15, 2012 at 11:14 e m

  personligheten är viktigare än utseendet och JAG tycker du verkar mer jordnära en någon annan bloggare.. ta inte skit från någon som sitter bakom en datorskärm, det handlar oftast om avundsjuka då många inte klarar av att se dig leva ditt liv som du själv vill!

  Reply
 74. Sally juli 15, 2012 at 11:17 e m

  Hejhej paow! Tycker också detta beteende är otroligt onödigt och dumt, men antagligen är bara folk avundsjuka pÅ dig och ditt liv. Du är grym och Btw tycker du är mkt snyggare än kissie 😉

  Reply
 75. J juli 15, 2012 at 11:18 e m

  Jag önskar att jag kunde skriva något som skulle få dig att förstå hur mycket du betyder. Men det finns nog inga ord som kan förklara hur fantastiskt människa du är.

  Visst är det sjukt? Jag bor 50 mil norr om stockholm, jag läser din blogg varje dag. Men jag känner inte dig. Du vet inte ens vem jag är. Ändå gillar jag dig skit stark. Jag klickar in hit för att se vad du har för dig, och liksom se hur du mår. Av någon konstig anledning bryr jag mig jätte mycket. Jag känner igen mig massor i dig. och jag hoppas verkligen att alla dumma jävlar som skriver aldrig nånsin kommer få dig att sluta skriva. Vi här ute behöver dig. Hur tungt det än känns att blogga ibland, så kom ihåg, dina inlägg ger ljus i min vardag!

  Reply
 76. Sara juli 15, 2012 at 11:40 e m

  Du är så bra paulina. Skit i vad folk säger. Lyssna på oss som faktiskt lyfter upp dig istället för att trycka ner dig! Om någon säger något om/till dig så säger det mer om den personen än om dig! Du är stark paulina! <3

  Reply
 77. Maja juli 15, 2012 at 11:50 e m

  Ta inte åt dig paow, du är GRYM! Skit i alla haters, de som älskar dig vet hur underbar du igentligen är 😀 ’
  Du är bäst !

  Reply
 78. Lina juli 15, 2012 at 11:52 e m

  När folk är sådär (säger elaka saker bara för att) så visar det bara på att dom är svartsjuka..
  Bry dig inte.. var glad över att du lever ett sånt roligt liv som du gör och visa det i bloggen på bilder. Det kommer knäcka alla ”haters” 🙂

  Reply
 79. sanna juli 16, 2012 at 12:15 f m

  jag är en tjej själv som tycker det är väääldigt svårt att prata om hur man mår osv, kan säga vad som helst ibland för att slippa prata om jobbiga saker som handlar om mig själv. men jag har lärt mig att när folk snackar bakom din rygg så betyder det att du ligger före dem. och att dem går in på din blogg visar att din blogg är way more intressant än deras liv. jag tycker du är en söt tjej, men jag som alla andra vet inte hur du är utanför din blogg, så tycker inte folk ska döma dig så lätt.. vet de är svårt att inte ta åt sig, men det finns gott om avundsjuka personer här i livet. fortsätt med de som gör dig glad! för vi läsare like u that way!

  Reply
 80. C, juli 16, 2012 at 12:16 f m

  Jag är inte den som brukar kommentera, men känner att jag behöver skicka mina tankar till dig! Förstår att de måste va tufft som fan att ständigt ta skit från anonyma komentarer men blir så ledsen när jag läser hur illa du faktiskt tar upp! Stå på dig tjejen och försök att inte ta åt dig för mkt, men grymt bra att du säger ifrån så folk fattar att dom itne kan bete sig som skit stövlar när det passar för dom!

  Reply
 81. michelle juli 16, 2012 at 12:20 f m

  Du är så jävla grym och absolut en av mina förebilder, det har du alltid varit och snygg som fan är du med! skit i dom idiotjävlarna. Pussss

  Reply
 82. Julia juli 16, 2012 at 12:21 f m

  Upp med hakan Paulina. Du är fin på alla möjliga sätt. Så som du har visat dig i bloggen så verkar du vara en livsnjutare som har skinn på näsan. Lägg allt sånt där bakom dig, ta åt dig av det bra och inte utav det dåliga. Du ger inte upp i första taget, det märker man. Ta hand om dig , kram från en läsare i Västerås!:)

  Reply
 83. johanna juli 16, 2012 at 12:22 f m

  Att dom ens orkar lägga ner energi på att gå in på DIN blogg och skriva elaka saker om dig säger ju en hel del.
  När ska folk lära sig att inte lägga näsan i blöt och leta efter fel på andra när dom själv har så många fler.
  ”before you start pointing fingers make sure your hands are clean” säger jag bara..
  Men vissa gör ju så, trycker ner andra för att få bättre självförtroende, för att få känna sig bättre än någon annan. Men innerst inne skriker dom utav avundsjuka.
  Gör som du vill så länge du mår bra utav det, vill du vara i magaluf, fine var i magaluf. Vill du vara i Stockholm, så var i stockholm, vill du supa, så sup, vill du ha bikini på bilder, så ha bikini på bilder, vill du göra reklaminlägg så GÖR reklaminlägg, vill du förstora läpparna så förstora läpparna, ditt liv, din blogg, man ska inte leva efter andra människor och deras villkor. Jag tror du förstår vad jag menar!
  + jag ser jätte många fina kommentarer här nedan, jag lovar dig att dem överväger alla dåliga.

  Reply
 84. My juli 16, 2012 at 12:38 f m

  bry dig int om vad dumma människor säger, dom vill väl bara komma åt dig av nån anledning. avundjsuka kanske är de rätt ordet ? men de skall inte va nån anledning för dom o trycke ner di! så ryck upp di och försök o verkligen inte ta åt di! du är en stor förebild för månge! ta ingn skit , även fast de kanske känns hemskt mycke! tänkte bare slänge in en värmande kommentar, du kanske inte alls läsar den.. men skulle va kul o få reda på om du gjorde de ella inte! stor kram från en go gotlänning! 🙂

  Reply
 85. MaryCaroline juli 16, 2012 at 1:23 f m

  Himla onödigt faktiskt. Om folk stör sig så jävligt på någon behöver de ju inte gå in och läsa bloggen och gå in bara för att vara elaka. Det är egentligen ingen idé att ta åt sig, men samtidigt kan man ju förstå att botten blir nådd, att det finns en gräns för vad man får tåla. Jag blir kanske inte ett dugg förvånad om ett flertal storbloggare går runt med ångest och panikångest vilket inte blir bättre av ideliga elaka kommentarer… Trist. Synd att folk inte vet bättre än att psyka andra till det kanske händer någonting de senare får ångra…

  Reply
 86. Klara juli 16, 2012 at 1:36 f m

  Jag hoppas verkligen att du inte tar åt dig Paulina! Du är så jävla stark, fortsätt med det du gör. Du växer i mina ögon hela tiden. Du rockar fett! And you know, haters gonna hate.

  Reply
 87. hugo sabbade ditt jag juli 16, 2012 at 1:47 f m

  visa den där s*bban paula att du är störst bäst och vackrast
  skit i haters dom hatar alla så länge det handlar om dem det är avunda på denna vecka.
  du är söt fast trist du gjort läpparna. det ser inte bra ut . häng med i blogg livet istället för magaluff.. jag älskar din blogg och jag gynnar inte kissie mig som läsare jag fattar inte dem flesta går in för att kolla vad hon hittat på ser ut osv jag skiter fullständigt i henne.
  jag läser bara din blogg därimot HATAR jag skvaller i andra hand
  och tror inte på det alls och dom har ändå bara snorisar som läser sånt skit.
  kan du inte visa dina tänder . ha frågestund please?

  Reply
 88. M juli 16, 2012 at 2:12 f m

  Du har kommit så mycket längre än dom där människorna.

  Du är vacker och framgångsrik. ta inte åt dig!

  Reply
 89. anonyyyym juli 16, 2012 at 2:54 f m

  Varför bry sig om vad alla andra tycker? Jag var en sån som bara ville få folks godkännande, men nu jag har den så bryr mig inte ett piss om vad alla andra tycker!!
  DU ÄR VAAAACKER !!!! Skiti alla hoes som försöker trycka ner dig. Keep the good work up Paow!!

  Reply
 90. lisa juli 16, 2012 at 3:38 f m

  snällt och skriva så om kissie hhahaha lol

  Reply
 91. Susanne juli 16, 2012 at 9:12 f m

  Du är en miljon gånger snyggare än Kisse! Hon är bara fejk du är naturligt snygg!

  Reply
 92. anna juli 16, 2012 at 9:40 f m

  Hej ! Hur länge hade du tänkt va i Magaluf ? Kommer liksom ner dit i augusti så hoppas du är kvar där då för de hade varit kul & iaf få en bild med dig (a) om du nu inte tycker de är för jobbigt 🙂

  Reply
 93. Anonym juli 16, 2012 at 9:41 f m

  Det är inte bara tjejer som snackar skit men jag kan förstå varför du skriver endast tjejer och det är för att majoriteten av dina läsare är tjejer men tro mig annars är killar de största och mest skyldiga skitsnackare!

  Reply
 94. Linda juli 16, 2012 at 10:35 f m

  Du är bra som du är, jag vet att det tar rätt in i en och de som säger detta älskar uppmärksamheten. Du är en otroligt fin tjej, och nej jag känner inte dig men jag har läst din blogg till och från i ett år nu och du är en stark ung tjej och jag är stolt över att få följa dig. Stå på dig, gråt ut släpp ur känslorna, tillåt dig själv att vara mänsklig. Du blir så mycket starkare då! Ta hand om dig kram Linda

  Reply
 95. Alexandra juli 16, 2012 at 10:41 f m

  Jag förstår dig precis! Tjejer är bara avundsjuka horor, och de kan aldrig leva med att någon annan är bättre 🙂 de sitter och skriver saker om dig, trots att de vet att det inte stämmer. Du är snygg, sexig och framgångsrik och det är starkt av dig att du flyttat utomlands och jobbar som bartender. Det är säkert något de själva drömmar om, men sossar kan aldrig förverkliga sina drömmar. De försöker alltid trycka ner andra, för de vet innerst inne, att de själva är misslyckade!

  Reply
 96. Ebba juli 16, 2012 at 10:43 f m

  PAOW DU SKA ABSOLUT INTE BRY DIG OM SÅNA OMOGAN SMÅ TJEJER!! DU ÄR HUR VACKER OCH UNDERBAR SOM HELST , HERREGUD DU HAR EN BLOGG MED HUR MYCKET LÄSARE SOM HELST DU HAR ANNAT FÖR DIG ÄN ATT TA ÅT DIG AV SÅNA SOM ÄR SÅ MYCKET SÄMRE ÄN DIG SÅ DOM ÄR SÅ OSÄKRA ATT DOM TRYCKER NER FOLK!! Du är paow herregud! Du är jätte jätte snygg och underbr , snäll och fin. Skratta¨åt såna bara, DU BORDE VETA VID DEHÄR LAGET ATT DU ÄR BÄÄST. Du är hur snygg och vacker som helst så du vet haha <3 <3 <3 <3

  Reply
 97. Martina juli 16, 2012 at 11:52 f m

  Bry dig inte vad andra trycker, fokusera på det positiva. Dom som skriver elaka saker lever ett Svenne och är avundsjuka på dig bara! You go girl!

  Reply
 98. Nicolina juli 16, 2012 at 12:13 e m

  Så länge du själv mår bra av det du gör så ska du fortsätta med det! keep your head high and keep your chin up, and most importantly keep smiling!

  Reply
 99. Emelie juli 16, 2012 at 12:23 e m

  Osäkerhet och avundsjuka är va det handlar om.. tror jag!

  Reply
 100. :) juli 16, 2012 at 12:25 e m

  skit i dom, seriöst. Fortsätt lev ditt liv, ta ingen skit. Du är grym, precis som du är!

  Reply
 101. Hemmilia juli 16, 2012 at 12:56 e m

  sluta blogga, snälla, vi hatar din blogg!

  Svar: Snälla du, sluta läsa i stället, för sluta blogga kommer INTE att hända 😛

  Reply
 102. Klara juli 16, 2012 at 2:03 e m

  Hej Paulina! Skit i vad ALLA säger, ta absolut inte åt dig av det! För du är grym och jag ser upp till dig jättemycket! Även om du kanske tror att jag bara skriver det här för att få uppmärksamhet, men nej. Uppmärksamhet spelar ingen roll för mig, jag hatar bara att se andra personer bli illa behandlade! Så åter igen, skit i dem och kör ditt EGNA race, precis som du gör och alltid har gjort! Ha det bra! Kraaam

  Reply
 103. Ida juli 16, 2012 at 2:03 e m

  Det finns bara ett ord för människorna som kommenterar dålig och opassande kommentarer nämligen – A V U N D S J U K A! avundsjuka är precis vad de människorna är på dig. Och det är väl egentligen inte så konstigt med tanke på hur snygg du är och hur snygg kropp du har, hur roligt liv du har etc.. jag är givetvis avundsjuk på dig jag med 🙂 men kan stå för det och erkänna det. behöver inte skriva taskiga saker utan kan gläadjas åt din framgång istället. jag älskar dig och din blogg och tror att du komme komma långt här i livet.
  Förstår att det har vart mycket som hänt i ditt privatliv medditt ex och så. försår även att du inte vill dela med dig utav allting in i minsta detalj. Hoppas bara att allt löser sig för dig och att du inte skljuter undan dina känslomässiga problem utan tar i tu med dem istället, annars tror ajg att du kommer få problem med att gå vidare med den biten. önskar dig lycka till. och hoppas att du har det sjukt n i c e nere på mallis. massa pussar & kramar till dig 🙂

  Reply
 104. Mina juli 16, 2012 at 3:07 e m

  Jesus christ! Förklarar ju bara en hel del om vad det är för fjortisar och småbarn som hänger där. Seriöst.

  Reply
 105. Evah - En av Karlstads största bloggar juli 16, 2012 at 3:27 e m

  Bry dig inte om vad de människorna säger. Man kommer aldrig att kunna behaga alla, det kommer alltid finnas någon som ogillar det man gör, ens utseende osv, därför får man gå efter vad som känns rätt för EN SJÄLV. Gå din egen väg och skit i vad andra tycker, för huvudsaken är att du är nöjd med dig själv och ditt liv!

  Reply
 106. Evelina juli 16, 2012 at 5:02 e m

  du är bäst, så jävla grym! 🙂

  Reply
 107. Hedvig juli 16, 2012 at 7:17 e m

  jag tycker att du och din blogg är fantastik(a)! dom som skriver elaka saker gör bara det för att dom är avundsjuka. ignorera dom bara för du är så himla mycket bättre än dom! sluta aldrig blogga, din blogg är bäst!

  stay strong, kram <3

  Reply
 108. Ellen juli 16, 2012 at 8:33 e m

  lol så onödigt att säga det. du är dessutom jätte söt och verkar vara en fin person!

  Reply
 109. Line juli 17, 2012 at 12:26 f m

  Åh det är så jävla irriterande. Varför måste alltid folk slänga ifrån sig dumma kommentarer om andra. Jag har ALDRIG förstått mig på sånt, att bedömma någon utan att känna den. Och det jag tycker om dig är inget illa alls. Du lever ditt liv, har kul, du beter dig inte som att du är 40 som massa andra bloggerskor gör, du är liksom ett ganska bra exempel på en tjej som är 19. Det är så sjukt mycket människor som festar och dricket och skiter i vad som händer för stunden för det som är viktigt är att ha kul liksom. Fattar inte varför folk ska klanka ner på dig för det? Visst alla tycker och tänker inte på det settet att dricka och festa är att leva livet men de behöver ju inte bry sig isånnfall? Och det med kissie..? Du ser så sjuuukt mycket bättre ut än kissie!! Hon har opererat hela ansikte och fakebröst, har du det?? Nej. JAg ska inte skriva att du SKA göra något men jag bara säger att du är så sjukt mycket snyggare utan att behövar göra botox och så. Du är redan naturligt snygg,fin vacker? Det känns ju mycket bättre (iallfall för mig) att folk tycker att man är snygg för sitt naturliga ansikte. Men fortsätt leva som DU vill leva. Skit i alla äckliga människor som inte har något bättre för sig än att lägga in dumma kommentarer. Vilka är det som har brist på liv egentligen? Ha det bra Paow! Fortsätt blogga som du gör för du lever iallafall inte i en fantasivärld som alla andra gör. Du visar den riktiga världen, hur det verkligen är! LOVE

  Reply
 110. Ellen juli 17, 2012 at 12:28 f m

  Bry dig inte om vad de andra människorna tycker. Om dom bara har elakt att komma med så bry dig inte. Jag vet att det kan vara svårt, men strunta i dom. Dom är inte bättre själva, utan så mycket sämre om dom behöver lägga skit på andra för att må bättre själva. Jag tycker att du är en jätte fin människa både på insidan och utsidan, och jag tycker absolut att du ska skita i vad andra tycker.

  Det är ju inte dom som har en utav Sveriges största bloggar, ellerhur? 🙂

  Reply
 111. Steff juli 17, 2012 at 12:32 f m

  Det är lätt art kläcka ur sig sin avundsjuka bakom en skärm. Strunta i alla fjantiga tjejer som önskar att de vore som dig, utan läs bara kommentarerna av din riktiga läsare istället som gör dig glad och gillar dig för den du är och bygg upp ditt humör av dom. tjejer är elaka och idag är det vanligare och lättare att kläcka ur sig ord som ”hora” fast man vet att ordets riktiga betydelse inte stämmer in.
  Vi tror på dig, bygg upp ditt humör av våra ärliga kommentarer istället för de som inte är värda att bry sig om när de är elaka!

  Reply
 112. anna juli 17, 2012 at 4:15 e m

  tycker inte kissie är så snygg egentligen, hennes pinnsmala ben ser roliga ut. Hon är ju alltid sminkad till max.

  Reply
 113. Josefin juli 17, 2012 at 5:04 e m

  Det är nu man undrar vad alla haters tog vägen? Så fort du skriver tillbaka så försvinner dom, de vågar ju inte ens försvara sig. Det säger lite om vilka typer av personer det är! Va stark Paow vi läsare älskar dig de vet du!

  Reply
 114. Aixe juli 17, 2012 at 11:37 e m

  Strunta i vad folk säger om dom bara har skit att komma med. När jag gick i 6-7 blev jag retad för att jag hade en annan kroppsform än pinnsmal. Jag blev retad så hårt att jag började hata mig själv, och framför allt min kropp. Gick ner 28 kilo på 8 månader. Skar mig själv för att få folk att se smärtan. Hela mitt lår är fullt med ärr. Jag är inte speciellt stolt över det, men om jag kollar tillbaka nu så skulle jag kunna kalla det ”krigs ärr”. Jag kämpade mig genom allas hat och genom mig själv. Idag går jag i 1 på gymnasiet och är starkare än någonsin. Och om jag inte hade gått genom det jag har gjort hade jag aldrig varit så här pass stark.

  Jag vet att livet kan vara jobbigt. Och att man behöver värme då. Så jag hoppas att du mår bättre, styrkekramar till dig paulina!

  Reply
 115. klara juli 18, 2012 at 9:15 f m

  Paulina!! Jag är bara lite nyfiken på hur din blogg blev så stor från bärjat till nu!! Skulle inte du kunna berätta lite kort om det och kanske några tips om hur man får mer läsare osv? 🙂 Puss och kram, älskar din blogg du är gryym!

  Reply
 116. V juli 19, 2012 at 7:48 f m

  Bara att skita i vad folk säger, kommer alltid att finnas hatare. Bara att säga att Kissie är snyggare än dig visar hur ointellingeta människorna är.

  Reply
 117. Eemmelie juli 19, 2012 at 10:25 e m

  Det är priset man får betala för att vara en storbloggare, tyvärr! Visst hade det varit underbart om ni bara fick blogga om er vardag, få massa positiva kommentarer och få betalt för det? Men tyvärr, så lätt är det inte att vara en offentlig person. Kan även känna att det är lite dubbelmoral då du själv kan kläcka ur dig lite elaka kommentarer om andra bloggerskor, iallafall förrut. Kanske dags att lägga ner bloggen om du inte klarar pressen? :/ Jag hade aldrig orkat själv. Creds till er som pallat flera år.

  Reply
 118. elin juli 21, 2012 at 10:29 f m

  Jag tror att du är en jättebra människa. alla gör väl misstag ibland, men du får nog mycket orättvis skit slängd på dig. Du verkar jättesnäll och vill nog bara väl. Kom ihåg att de som kommenterar inte känner dig.

  Reply
 119. Rebecca juli 22, 2012 at 1:17 f m

  Paulina du är så sjukt söt, så fin och bara helt underbar! Jag vet att det kan vara svårt att bara strunta i allt elakt som dom skriver men försök. Sanningen är ju att som egentligen bara är avundsjuka på dig, men dom vill inte visa det och då är dom taskiga istället. Du har så många som verkligen älskar dig och din blogg, låt inte människor som är taskiga få trycka ner dig. Ibland kanske du inte orkar med dom längre och det förstår jag men du ska veta att du är otroligt fin! Och din blogg är jätte bra! Så strunta i dom och bara ha det bra nu. Puss! <3

  Reply
 120. Hanna februari 16, 2013 at 7:27 e m

  Förstår inte vad folk får ut av att vara elak mot dig ? Folk läser din blogg och förstår då säkert uppenbarligen att du kanske inte mår super bra men ändå ska din klaga på dig ?
  Och jag förstår inte hur folk kan tycka att kisse ser bättre ut än dig ?!
  Hon kan ju tydligen inte se så bra ut eftersom hon ALLTID photoshopar ”stavning” sina bilder ?!!
  Då är man ju inte speciellt nöjd med sig själv .. Det enda hon tjatar om är bara hur mycket hon tjänar och typ vad hon äter ?? Men du däremot du öppnar ju fan upp dig och skiter i vad folk säger vilket är underbart !!
  Du tjatar inte om någon diet eller skit .. Så bra !!
  Kram från en 21 årig mamma !!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.