Tack för era värmande kommentarer.

Tack så mycket för det ni skrivit till mig. Jag uppsakttar det verkligen! Mer än vad ni tror faktiskt. Just nu så känner jag bara att jag vill åka hem, men jag vet att om jag åker hem så kommer jag att sakna alla så mycket här. Alla som jag lärt känna.

Just nu så är jag som sagt sugen på att komma hem för jag jobbade ikväll, till klockan fyra, sen så gick jag runt på klubben tills stängning och efter det så var det Workers Party på Casa Blanca. Vi var där typ en timma sen kände jag att jag ville gå hem.

Så nu ligger jag och väntar på mina roomies. Dom är och fyllekäkar nu…

Ligger här och funderar över alla snälla och värmande kommentarer jag fått efter mitt inlägg förut och ni ska veta att det är härligt att veta att inte alla är idioter där ute 🙂

Det är ni som får mig att vilja fortsätta blogga och få ordning på allt så att jag kan uppdatera ordentligt och ni som får mig att vilja åka hem (ja, och alla i familjen och alla vänner förstås också).

Känner mig frusen, mest kanske för att jag är trött…

Ligger här i min hoodie från www.hoodiehoodie.se och har tryckt in lurarna öronen, men hur mycket suger det inte att komma på att min iPhone är hemma och att jag inte har något att spela musik i, bara ett par hörlurar??

Jag brukar gllömma hörlurar, men nu gör jag inte det, men vad gör jag då? Åker till Spanien utan min musik i min iPhone. Fy. Blä.


Den ljusrosa är det jag har nu… Vilken tycker ni är snyggast? Kanske är någon av färgerna på Hoodiehoodies hemsida snyggare? Berätta gärna vilken färg ni tycker om och vilken ni tycker jag ska beställa nästa gång! 🙂

(Visited 1 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. Zandra juli 16, 2012 at 1:13 e m

  Hej Paulina,
  Jag är en såndär läsare som bara, ja läser, och aldrig kommenterar. Har förstått att det är helt sjukt vad ni offentliga bloggare får utstå. Påhopp, kränkningar osv. Kanske främst för att människor är fega kräk och det är så lätt att vara anonym bakom en dataskärm och skriva skit. Det gör mig ledsen när du beskriver att du fått lov att nästan bli känslokall för att stå ut. Det är helt absurt hur en blogg, eller framför allt läsarna, kan få påverka ditt liv- din verklighet.
  Hur som, det jag ville få fram är att du är vacker. Du är smart. Du är stark.
  Kram Z

  Reply
 2. hanna juli 16, 2012 at 1:54 e m

  Paow du är lätt den fetaste bloggaren. Fuck alla avundsjuka no-lifers som försöker trycka ner dig!
  Du är grym!

  Reply
 3. Alina juli 16, 2012 at 2:06 e m

  Den mörkrosa tycker jag var skitsnygg! Ska lätt beställa en sån nu direkt! Vad har du för storlek förresten, är det XS eller S?

  Kan man tvätta dom med hörlurarna på? Så jäääääkla coooooola!

  Kram till dig bästa bloggerskan!

  Svar: Jag har både XS (passar mig bra) och S (passar också fint, men är mer mysig än snygg på mig). Och ja, självklart kan man tvätta den med lurarna på! 🙂 Det görr jag alltid och det har funkat bra! Följ bara tvättråden!

  Reply
 4. Ida juli 16, 2012 at 2:06 e m

  <3
  åk INTE hem…. tror endast att du kommer ångra det! du är bara inne i en svacka just nu och nästa vecka kommer förmodligen allting att kännas kalasbra igen. så härda ut. för jag vet att du klarar det och jag vet att de är de du vill 🙂

  Reply
 5. Emilia juli 16, 2012 at 2:09 e m

  Såg du hade en vit förut, den tycker jag är fin!

  Annars den ljusrosa!

  Kram

  Reply
 6. Erica juli 16, 2012 at 2:22 e m

  Om jag hade fått min lön nu så skulle jag lätt köpa den VITA för den tycker jag är skitsnygg!

  🙂 Det får bli en sån när lönen kommer!

  Du är den starkaste av alla bloggerskor! Beundrar dig!

  Reply
 7. Jonna juli 16, 2012 at 7:23 e m

  Den ljusrosa tycker jag att du ska ha 🙂

  Reply
 8. Peter juli 16, 2012 at 7:33 e m

  Eftersom jag hör till skaran som läser bloggar snarare än att kommentera dem så är det väl på plats att även jag gör min röst hörd.

  Även om jag kanske inte tillhör din kärnmålgrupp (Pöjk strax över 20) så läser och uppskattar jag din blogg dagligen. Du är en underskattad skribent och jag tycker att man ska akta sig för att fösa in dig i samma fålla som Kissie och den typen av bloggare som får en normalbegåvad tolvåring att framstå som ett språkgeni.

  Och så är du dessutom Sveriges kanske vackraste tonåring. Flickor i de övre tonåren tenderar att överdosera smink och operationer men jag tycker allt som oftast att du är både smakfull och elegant. Du är liksom snygg på det viset att du vore en perfekt baldejt, men du är nästan ännu finare när du är osminkad och har håret i en slarvig tofs.

  Det här blev lite smörigt, men jag skrev det här utan baktankar och utan att skriva min riktiga mejl. Fortsätt göra det du gör så bra. Lev, skriv och upplev. Jag vet att du förmodligen hör hur snygg du är varje dag. Men nu när du fått helt obefogad kritik så kände jag för att berätta det för dig en gång till.

  Keep the faith. /P

  Reply
 9. Lisa juli 16, 2012 at 8:41 e m

  okej..vet att jag (plus kompisar)skrivit jävligt taskiga kommentarer. Sorry vi lovar att sluta med det
  Men asså det vi tror folk stör sig på hos dig är att du vill vara någon du inte är. Du vill försöka vara perfekt på alla sätta o vis.
  Typ -festa så mkt som möjligt, ha miljoner kompisar, det snyggaste håret, största läpparna, längsta naglarna. etc
  Snälla! Kan du inte försöka jobba på ditt inre istället???? Du kommer inte bli lyckligare av massa hårförlängningar, uppumpade läppar, mm. Tvärtom! Du försöker bara gömma dig bakom din ytliga fasad- sen när allt blir lite tråkigt i sverige sticker du utomlands. Umgås med destruktiva människor,bara super o super, visas i miljöer som ger dig negativ energi. Gräset är INTE grönare på andra sidan!
  Snälla Du! Gör något av ditt liv! Åk hem till sverige,umgås med din fina familj,träffa vänner som är bra för dig, plugga till något, sluta festa, tagga ner tagga ner…
  ok vi är inga psykologer..men tycker VERKLIGEN du borde prata med någon och ta tag i ditt liv…innan det är försent

  Reply
 10. linda juli 17, 2012 at 12:22 f m

  Jag tycker du är en cool tjej paow! Du ska verkligen ta åt dig av allt positivt du får

  Reply
 11. Lotten juli 17, 2012 at 6:47 f m

  Du är så snygg, Paulina! Hugo har sannerligen köpt ner sig när det gäller kvinnor. Undrar dock hur det går med tandställningen? Har det blivit någon förändring och kan vi få se lite? Är så nyfiken! 😀

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *