Glömde allt…

Usch. Ibland suger det att vara jag.

Jag glömde min mobil hemma när jag åkte till Arlanda igår.

Så nu är ja tillbaka på Mallorca och utan möjlighet till kontakt med alla jag känner… 🙁

Har en dator, men får jaga runt för att få internet, det fick jag genom mobilen innan.

Bilder från i fredags:

Hoodies från hoodiehoodie.se
Fick nya fräscha, superfina hoodies från HoodieHoodie.se


Jag och syster

Jag och syster Agnes
Jag och söta Agnes, hon älskar också HoodieHoodie.se

Min söta hund - Kenshi
Kenshi, vår söta vovve… Han är gammal man nu – 12 år och han är en Akita.

hoodie hoodies och jag
Vilken är snyggast? Älskar båda!!!

jag hoodie och sparkcykel
På väg till bussen… 🙂

(Visited 94 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. Hannah juli 8, 2012 at 7:08 e m

  Hur lång är du? Vad har du för storlek på den? Vill veta vilken storlek jag ska ha, vill ha den lite sådär schysst oversize som den ljusrosa är på dig 🙂

  Reply
 2. Emma juli 8, 2012 at 7:27 e m

  tips på nån bra hemsida med snygga sommarkläder? 🙂

  Reply
 3. Lollo juli 8, 2012 at 7:48 e m

  Jag har den ljusrosa och jag älskar den!! 🙂

  Reply
 4. kath juli 8, 2012 at 7:59 e m

  men få de til å sende mobilen til deg ellerno da 🙂

  Reply
 5. Annika juli 8, 2012 at 8:11 e m

  Kika gärna in på min blogg jag startade för knappt två månader sedan. Den har redan växt till en av de mest lästa och största bloggarna på vimedbarn.

  / Annika, ung blivande tvåbarnsmamma från Göteborg

  Reply
 6. Josephine juli 8, 2012 at 11:04 e m

  Hej!! Är så galet sugen på en hoodie med lurar! Har du nån bra rabattkod just nu? Vore nice! Kör hårt bakom baren!

  Reply
 7. Eyla juli 8, 2012 at 11:55 e m

  Vart är dina bruna skor ifrån?

  Reply
 8. Charlotte juli 9, 2012 at 5:39 f m

  Men gud har du en Akita 🙂 Såg en film häromdagen Haichiko- en vän för livet och den handar om en Akita. Läs gärna mitt inlägg om vad som hände i verkligheten med en sådan hund.Det är efter den sanna händelsen dom byggt filmen!

  http://enmammasliv.webblogg.se/2012/july/god-morgon.html#comment bara gå in på länken så kommer du till inlägget!

  Svar: Ja, berättelsen om Hachiko är en sann historia från Japan, men den har gjorts om lite i senaste filmatiseringen med Richard Gere. Den är såååå sorglig… Alla borde se den. Så trogna är vissa hundar.

  Reply
 9. sarah juli 9, 2012 at 12:56 e m

  Tjenixen allihoppa!

  Jag själv har en fotoblogg där jag lägger upp något jag fångat dagen på och även studiobilder. Med följare (få inlägg via mail eller RSS, du väljer själv) hoppas jag på positiva som någon enstaka kritisk kommentar för att kunna lära mig mer och bli bättre 🙂 så ta gärna en titt.

  Å hoppas du/ni väljer att stanna kvar ett tag framöver ;).
  Tack å bock 🙂

  Senaste inlägget:
  http://sarah.warting.se/arkiv/panta-mera/

  http://sarah.warting.se/arkiv/panta-mera/

  http://sarah.warting.se/arkiv/panta-mera/

  Reply
 10. Ebba juli 9, 2012 at 3:11 e m

  ååh, va fina du o din syster är ihop! 😀

  Reply
 11. Lina juli 9, 2012 at 4:16 e m

  Hur är din hund alltså i beteende och så? Min mormor köpte en akita som var ungefär ett år gammal, men hon var för ”farlig” för alla utom min mormor så hon fick tyvärr avlivas. Det är ju trots allt en en mans hund så hur fungerar eran hund i familj? 🙂

  Svar: Han är lite vass, men han har blivit en snäll farbror… Han är hur snäll som helst mot alla i familjen i alla fall! 😀

  Reply
 12. Matilde juli 10, 2012 at 4:09 e m

  Hej paow. Tänkte bara fråga vilken storlek du har på din hoodie hot pink? Jag beställde själv en nyss och den fanns bara i L så jag körde på det men är ganska nojig eftersom jag annars har small/xs på kläder.. Tacksam för svar, kram Matilde 🙂

  http://www.nattstad.se/matildeandersson

  Svar: Både small och extra small har jag… 🙂 XS sitter nog bäst, men ibland är det skönt när den är lite luftigare…

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *