Härlig kväll med film & jordgubbar!

Kollade film och hade det mysigt igår, sen jag gick jag ut en stund på kvällen. Snart går planet mot Magaluf så jag ska bara ta en dusch och hoppa in i en taxi till Arlanda, whoop whoop!


Få snabbt synbart resultat med Bust-Up bröstförstoring!
Ingen operation, inga injektioner. Klicka här!

Alla gillar vi duckface, eller hur  😉 ?

(Visited 14 times, 1 visits today)

14 Comments

 1. sarah juli 7, 2012 at 2:02 e m

  Tjenixen allihoppa!

  Jag själv har en fotoblogg där jag lägger upp något jag fångat dagen på och även studiobilder. Med följare (få inlägg via mail eller RSS, du väljer själv) hoppas jag på positiva som någon enstaka kritisk kommentar för att kunna lära mig mer och bli bättre 🙂 så ta gärna en titt.

  Å hoppas du/ni väljer att stanna kvar ett tag framöver 😉
  Tack å bock 🙂

  Senaste inlägget:
  http://sarah.warting.se/arkiv/panta-mera/

  http://sarah.warting.se/arkiv/panta-mera/

  http://sarah.warting.se/arkiv/panta-mera/

  Reply
 2. sassa juli 7, 2012 at 2:06 e m

  Gud va ljuvligt!!! kolla in min blogg 🙂

  Reply
 3. sara juli 7, 2012 at 10:37 e m

  hej paow! gud vad bra din blogg är, och när du kom hem till sverige funkade uppdateringen igen.. men vad hände nu? :Oo

  Reply
 4. Mikaela juli 7, 2012 at 11:27 e m

  Hej paow!
  Jag har läst din blogg ett ganska långt tag och jag klickar fortfarande in mig så och då. Men har har också märkt att folk inte kommenterar lika mycket. De tror jag själv att du märkt. Jag tror helt enkelt att de beror på att precis som du växt upp och blivit äldre har också dina läsare förmodligen också gjort, alla de småtjejerna kanske har andra prioriteringar. Iaf jag tycker faktiskt att du verkar smart och du har väldigt intresanta åsikter. Du borde läsa upp allt på komvux så att du får en gymnasie utbildning och senare faktiskt kan plugga vidare och bli något mer betydelsefullt. För jag menar jätte många känner till dig, du är faktiskt väldigt känd men om några år då kanske de inte är samma… Då borde du ha en utbildning eller något som du kan försörja dig på, jag menar ja tror knappt att du skulle nöja dig med ett servitris jobb! Aja skrivit för mycket nu kanske. Men ha det bra och hoppas du läser denna kommentar 🙂

  Reply
 5. anna juli 8, 2012 at 12:51 f m

  Åh va jordgubbarna såg goda ut !

  Reply
 6. alicia juli 8, 2012 at 2:17 f m

  asglad för din grymma uppdatering på sistone, keep it up! <3

  Reply
 7. Charlotte juli 8, 2012 at 5:36 f m

  Härligt med Jordgubbar 🙂
  Nu när du jobbar i Magaluf, jobbar du inte längre åt Bingo då? Du hade väl ansvar för bloggarna om jag minns rätt. Bara en enkel fråga 🙂

  Du får ha det så kul i Magaluf och bra!
  Kram

  Reply
 8. Julia juli 8, 2012 at 8:53 f m

  Måste bara säga att du är så jävla grym Paulina. Du är min förebild och jag ser verkligen upp till dig! Du sticker ut i jämförelse med alla andra plastiga bloggare eftersom att du kör ditt egna race. Åh, du är så sjukt jävla grym! Fortsätt med det du gör! Du ger oss alla ett självförtroende som krossar.
  All kärlek till dig! Pussar och kramar!

  Reply
 9. Simon Andersson juli 8, 2012 at 9:53 f m

  Underbart med jordgubbar doppade i choklad. smaskens!

  Reply
 10. emma juli 8, 2012 at 1:43 e m

  Vad härligt ni verkar haft det 🙂 Hoppas du har det bra i magaluf!

  Reply
 11. Alan juli 8, 2012 at 2:45 e m

  Fyfan vad gott.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *