Härlig kväll hos Bingo & Katrin i skärgården!

Har haft en jätte rolig kväll ute hos Bingo & Katrin på deras landställe i skärgården! Jag och mina vänner tog färjan så kom Bingo och mötte upp oss, vi
har lyssnat på musik, pratat och bara haft en riktigt trevlig kväll!

Vi tänkte bada eftersom att vädret var så härligt, men vattnet var verkligen iskallt. Här under har ni massa bilder från kvällen, deras landställe ligger så jävla härligt!

Visst är bilderna härliga man får värsta sommarkänslorna!

(Visited 71 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. jenny juli 5, 2012 at 11:44 f m

    Är det sara sommerfeldt ?:)

    Reply
  2. Padda juli 5, 2012 at 1:14 e m

    Dina läppar ÄR groooooteska! Fyför, låt restylanet gå ut helt istället.. Och så läser jag att du skall fylla på, WOOOOOOOOT? DÅ förstår jag verkligen att du är psykiskt sjuk som alla säger om dig, inte normalt att vilja förstöra sina läppar mer, dem är helt buckliga och ojämna.. och ni andra ”fans” höh.. måste väl ändå hålla med mig, jag sprutar själv mina läppar med Stylage samt Juvederm då det inte klumpar ( testat restylane många gr ) så jag vet vad jag pratar om.. Och det som du har på gång med den ankflabben är inte snyggt, du såg tom bättre ut INNAN .. menmen, vill du förstöra dina läppar ännu mer go ahead 😉 och att du hade mage att klaga på Annie innan, hahaha.. ni är ju i samma ”läppklass” med varandra, dock så har hon ej så buckliga som dina.. ADIOS FEA!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.