2 Comments

 1. Line juli 4, 2012 at 11:36 e m

  Hej Paulina!! Läs gärna min blogg, jag syr och gör om kläder =) Om du gillar den så får du gärna göra mig en stoor tjänst och länka! http://Nattstad.se/Linili

  Reply
 2. SONIA juli 5, 2012 at 12:08 f m

  SERIÖST PAOW FAN VA DU ÄR FÖRNEDRANDE!!! DET DU GÖR MED KORSHALSBANDET TAR JAG SOM EN DISS MOT MIN RELIGION!!! JAG TÄNKER STRYKA DIG FRÅN OCH MED NU!! DU FÖRLORADE NYSS MIG SOM LÄSARE( JAG ÄR ALLTID INNE PÅ DIN SIDA MINST 2 GÅNGER PER DAG) TYCKER ATT DET ÄR FÖROLÄMPANDE MOT KRISTENDOMEN!! ÄVEN OM DET NU VAR SÅ ATT DU VILLE DISSA EN KILLE SÅ ÄR DET ÄNDÅ FULT SOM FAN AV DIG ATT DISSA EN RELIGION PÅ DET SÄTTET!! DU BORDE SKÄMMAS FY FAN!! TRODDE MYCKET BÄTTRE OM DIG!! HADE DU GJORT SÅ OM DET VAR KORANEN OCH DEN TILLHÖRDE DEN KILLEN? JAA DÅ HADE DU NOG ÅNGRAT DET DJUPT AV ATT FOLK SKULLE BOMBAT DIG!! MEN MEN DU ÄR EN LITEN FÖRVIRRAD TJEJ SOM BEHÖVER PSYKISK HJÄLP ENLIGT MIG!! FÖR DEPPIG USCH!! SÖK HJÄLP LILLA DU!!

  ORKA STÄNGA AV KOMMENTARER PÅ DET INLÄGGET!!!

  Svar: Orka att man inte lagat sitt tangentbord när det gott sönder och bara kan skriva versaler… Om din gärna inte förstår att det inte är ett angrepp på kristendomen så är det bara du som lider av det, ingen annan. Folk som vill skada andra av påstådda religiösa skäl är det bara synd om, oavsett om dom är kristna, muslimer eller vilken religion dom än säger sig tro på… Så i korthet är det synd om dig.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *