I love cats

Jag tycker det är sjukt vilken dragning jag har till katter. Jag älskar dom på alla sätt. Jag tycker dom är världens finaste djur, dom mest intelligenta djuren som finns. Så självständigt sexiga..

Men jag känner inte någon som helst dragning till hundar. Om jag ser en hundvalp så vill jag inte klappa den. Jag tycker hundar luktar illa och är irriterande och passar bäst som päls. Dock är en riktig stor rashund riktig vacker, men klumpig.

Vet att folk blir arga när jag säger att jag inte gillar hundar speciellt mycket. Varför är det så? Jag är ändå uppvuxen med hund (Akita, snygg päls).

Är det därför man skojar om att kattmänniskor dör ensamma? Att dom brändes på bål? Någon som har någon teori om det?

20120930-160546.jpg
Testa din pojkvän!

20120930-160240.jpg

(Visited 92 times, 1 visits today)

56 Comments

 1. sessan september 30, 2012 at 4:30 e m

  Kolla in min blogg om att bygga självförtroende och ett bättre liv. Nytt inlägg idag om målsättning!

  Reply
 2. Josefin september 30, 2012 at 4:54 e m

  Jaså! 😛

  Reply
 3. kath september 30, 2012 at 4:57 e m

  ikke veit jeg ass,elsker både hunder og katter men har bare en katt atm hunder er så mye mer ansvar :/

  Reply
 4. maria september 30, 2012 at 7:29 e m

  katter förknippas oftast med det ”mystiska” och övernaturliga, te.x att de kan se spöken. I sagor är det oftast ”häxor” och mystiska spågummor som hade katter.

  Reply
 5. Amanda september 30, 2012 at 7:43 e m

  Fyfan vad förbannad jag blir när jag läser ”Dom passar bäst som päls”. Alltså, det finns fakepäls. Du vet hur päls blir till, riktig päls, med tanke på ditt inlägg för några veckor sen, om illrarna som tuggar sönder varandra i väntan på det… Varför ”önskar” du att det händer med hundar? varför i helvete ska man önska någon det? Speciellt försvarslösa, vackra djur? JA jag är vegitarian, jag har inga skin eller pälskläder så du kan inte komma och säga ”Lalalaa, du äter ju kött eller hur? Hycklare.”
  Usch vad ledsen jag blir på människor med din inställning.

  Reply
  1. Anonym oktober 1, 2012 at 8:55 f m

   Och sminket du använder? Tandkrämen? Body lotions och duschkrämer. Är de testade på djur?

   Svar: Inte vet jag och det bryr jag mig inte särskilt mycket om…

   Reply
 6. Amanda september 30, 2012 at 7:58 e m

  Nu sjönk du lågt….. Provocering el inte…. Oavsett…

  Reply
 7. abdullah september 30, 2012 at 7:59 e m

  FY FAN! din äckliga kattfan borde bli kattfärs!

  Reply
 8. Maria september 30, 2012 at 8:26 e m

  Fyfan vad det där var lågt. ”Dom passar bäst som päls”. Är du dum i hela huvudet ditt känslokalla as. Eller är du muslim eller nåt?

  Så typiskt att man ska tappa respekten för dig när jag JUST, precis, för bara någon månad sedan faktiskt börjat tycka om dig.

  Usch.

  Reply
 9. ida september 30, 2012 at 8:29 e m

  din äckliga katt passar som päls

  Reply
 10. Sanna september 30, 2012 at 8:37 e m

  ”Passar bäst som päls”?!? Tror du ska passa dig för att skriva sånt… Inte ens ok att skriva för att provocera. Bara helt jävla sjukt. Just saying.

  Reply
 11. sexig katt september 30, 2012 at 8:52 e m

  inte kattens fel att hon är efterbliven, och ”sexigt självständiga?” hahahaha

  Reply
 12. Krifkfkf september 30, 2012 at 9:10 e m

  Du har ju en egen hund,rolex?

  Reply
 13. Sophie september 30, 2012 at 9:23 e m

  Fyfan, älskar dig och din blogg Paulina, men det där provocerar mig sjukt. ”Passar bäst som päls” så jävla kall, inte ok

  Reply
 14. Sandra september 30, 2012 at 9:24 e m

  Visste inte att du var så sjuk i huvudet. tänker iaf aldrig läsa din blogg mer 🙂 tack hej.

  Reply
 15. Johanna september 30, 2012 at 9:29 e m

  Det är riktigt hemsk när du säger att en hund skulle passa bäst som päls, även väldigt provocerande vilket du borde förstå. Du ska ha respekt för djur, djur är jordens sanna vän och tillför den faktiskt något och det enda människor tillför jorden är att förstöra den för alla levande varelser. Djur har inte gjort någonting för att bli behandlade så som de blir av mänskligheten. Djur ska inte ha respekt för människan, människan ska ha respekt för djuren. Ge och ta kallas det, djuren utnyttjar naturen men ger också något tillbaka och, ursäkta mitt språk, men vad i helvete ger människan?
  Jag tänker inte besöka din blogg mer, blir så fruktansvärt ledsen över sådant här, no faith in humanity.

  Reply
 16. dsfg september 30, 2012 at 9:31 e m

  Visst, du kan föredra katter framför hundar. Men att skriva att hundar passar bäst som päls var det lägsta jag någonsin sett dig skriva (och då har du ändå skrivit en hel del låga saker). FYFAN

  Reply
 17. Li september 30, 2012 at 9:43 e m

  Du är ju pinsam.. Vem skriver så??

  Reply
 18. fia september 30, 2012 at 9:59 e m

  Nej fy. Det där var fan inte ok skrivet. ”Passar bäst som päls”???
  Om det var provokation så var det bara korkat. Var det inte det så är det ännu värre. Jag som gillar dig. Men det där var dumt.
  Jag hatar katter. De är lömska, äckliga o elaka. Men inte önskar jag livet ur dem för det. Nä, det där var ett av din dummare inlägg. Tyvärr.

  Reply
 19. ghh september 30, 2012 at 10:13 e m

  ditt äckliga fetto, din fula katt hade ja gärna gjort till en pälskrage

  Reply
  1. Filippa oktober 1, 2012 at 12:38 e m

   så du är arg för att paow vill göra ett djur till päls men ändå föreslår du samma sak?
   om man tänker så, så är det ju du som inte har alla hästar i stallet..

   Reply
 20. Heidi september 30, 2012 at 10:16 e m

  Jävla idiot.

  Reply
 21. Therese september 30, 2012 at 10:23 e m

  Är också kattperson. Mmmm, I like those.

  Reply
 22. Lilly september 30, 2012 at 10:26 e m

  DU passar bättre som päls. Det är sjukt onödigt att skriva att hundar passar bättre som päls. Och till många av er som kommenterar att hennes katt borde bli en päls, det är också sjukt onödigt! Straffa inte katten när det är människan som är dum i huvudet!

  Reply
 23. kimberly september 30, 2012 at 10:27 e m

  är du äcklig på riktigt? ”passar bäst som päls” ? Va i hela helvete?? Och maria du är fan ännu mer vrickad ” eller är du muslim eller något?” Din efterblivna rasist jag är muslim och har 2 hundar

  Reply
 24. Rebecka september 30, 2012 at 10:30 e m

  Lika fittigt av er att skriva allt om hennes katt. Fyfan, era kommentarer och hennes text, herregud vilka idioter det finns.

  Reply
 25. jo september 30, 2012 at 10:33 e m

  Men din rottweiler då??:(

  Reply
 26. Emma september 30, 2012 at 10:44 e m

  Det är som att du vill att vi ska tycka du är dum i huvudet…?

  Reply
 27. Gammal september 30, 2012 at 11:00 e m

  Faan vad skönt att äntligen höra om någon som känner likadant som jag!

  Reply
 28. Regina september 30, 2012 at 11:15 e m

  seriöst skulle du kunna gå med hundpäls!? där sjönk du väldigt lågt. Tänker aldrig klicka in här mer! man börjar ju må illa av allt du säger… Jag själv ogillar hundar, men alltså det där var ju bara sjuuuukt.

  Reply
 29. Sandra september 30, 2012 at 11:20 e m

  Bra skrivet Paow!!! Jag håller med dig till 100 % jag har aldrig varit en hundmänniska heller och jag ÄLSKAR katter <3 🙂 jag gillar inte hundar speciellt mycket. Det känns bra att veta att jag inte är den enda som känner så haha för du har rätt…alla blir helt arga när man säger att man inte gillar hundar haha puss o kram

  Reply
 30. Helena september 30, 2012 at 11:28 e m

  Även om du inte gillar hundar så är det bara jävligt idiotiskt gjort av dig att skriva att dom ”passar bäst som päls” oavsett du provocerar eller inte. Det är som att vi skulle säga, vi gillar inte dig så du är inte värd att leva och du skulle passa bra som en ny skinnjacka. Katter, hundar och andra djur är precis lika mycket värda som dig och har samma rätt att leva. Kom ner på jorden förvuxna fjortis!

  Reply
 31. Natta september 30, 2012 at 11:52 e m

  Hahah folk alltså. Ni är ju lika dumma i huvudet som ni tycker Paow är, om inte ännu dummare. Paow vet vad hon skriver, ni ger henne dom reaktionerna hon vill ha. Jag är nästan säker på att hon inte tycker att man ska slita av hundar pälsen.

  NI där emot skriver att man ska göra köttfärs och päls av hennes lille kisse (som för övrigt inte skrivit inlägge, kissen alltså, helt oskyldigt). Om det är några som är äckliga och har sjuka åsikter är det ni alla andra.

  Reply
 32. ida oktober 1, 2012 at 3:29 f m

  asså det är helt sjukt, hahahha!
  du har ju förfan själv en hund eller hur !?
  du är en sån äcklig människa och jag vill bara spy på dig.
  ena dagen så snackar du om illrar som blir dåligt behandlade, men du vill göra pälsar av hundar. ena dagen så säger du att du har en hund i thailand, o andra dagen så hatar du dom och de ända dom passar till är päls. jag spyr på dina äckliga åsikter.
  visst det är ”din blogg” och du får säga vad fan du vill, men när du själv vet hur många det är som läser din blogg. vilket är ett jävla under, så får du fan skylla dig själv om folk skriver sina åsikter, på samma sätt som du får ha din.
  men att göra päls av hundar va det sjukaste jag någonsin hört.
  du kan sitta där i din äckliga lägenhet om 20 år, med pumpade läppar, slitet löshår, utan jobb ( för du tror väl ändå inte du bloggar om 20år och folk fortfarande tkr din patetiska blogg är intressant ?) med dina katter och hundpälsar.
  jag spyr ¨på såna som dig.

  Reply
 33. Frippe oktober 1, 2012 at 10:33 f m

  En del gillar hundar, en del gillar katter. Jag tycket inte om katter men inte går jag och säger att de passar bäst som päls för, det med respekt av personer som gillar katter. Hemskt att säga så oberoende om du är katt eller hundmänska.

  Reply
 34. z oktober 1, 2012 at 12:16 e m

  Du är en riktigt äcklig fitta paow. 🙂

  Reply
 35. Filippa oktober 1, 2012 at 12:28 e m

  Hahahaha jag älskar och se hur arga alla blir för småsaker det är liksom några ord bara, och ni måste ju erkänna att vissa hundar har extremt fin päls 😛 Men nu känner jag att det är dags för ett experiment 🙂 Ni människor här verkar ju tro allt ni läser så jag tror detta blir lätt puss (ni lär antagligen inte ens märka vad jag gör)

  Reply
 36. Filippa oktober 1, 2012 at 12:37 e m

  en sak till jag tänkte på varför är ni alla anonyma? står ni ej för era åsikter?

  Reply
 37. Emma oktober 1, 2012 at 1:15 e m

  Filippa:
  Du är ju själv anonym, du lägger ingen länk till blogg/facebook.
  Namn kan man ju bara skriva vilket som helst. Haha

  Reply
 38. Emmaa oktober 1, 2012 at 1:24 e m

  Hahahaaa, det är så sjukt kul att läsa allas arga kommentarer. Snacka om att människor inte har nått vettigare för sig. Vi bor i ett land med Yttrandefrihet, o för er som inte trivs kan ju flytta eller nått? :).
  Och Paulina, jag hoppas verkligen inte du låter dessa människor påverka dig!

  Reply
 39. Mimmi oktober 1, 2012 at 1:46 e m

  Jag tycker jättesynd om dig Paulina. Jag har många gånger velat kommentera, men sen har jag struntat i det, men nu kände jag mig tvungen. Jag tror du behöver hjälp, på riktigt. Det är inte för att vara elak eller så. Du verkar vara så oberäknelig, verkar inte veta var du har dig själv, du verkar helt enkelt vara otrolig psykiskt instabil. Sen undrar jag, tycker du det är normalt att uttrycka sig att en katt är ”självständigt sexig”? Haha. Brukar du titta på din katt och tänka att hon är sexig och självständig?! Ew. Lite psycho 🙂 Sen därhär med hundar, som du antagligen vill att man ska kommentera.. Kom igen! Inte fan tycker du det? Innerst inne? Hade du tyckt det var kul om någon flådde din rottweiler? Ha ett fortsatt bra ”liv” Paow och hoppas att Madicken dör snart. Puss!

  svar: hoppas du och din mamma brinner i helvetet din äckliga hora.

  Reply
 40. Tess oktober 1, 2012 at 2:27 e m

  Vad är du för människa som uttrycker dig sådär?!? Har du ingen som helst respekt för djur? Ok att du hatar hundar som du säger men håll det för dig själv! Tror du tappa massa läsare på att skriva detta inklusive mig själv! Hasta la vista baby!!

  Reply
 41. vider oktober 1, 2012 at 4:17 e m

  du borde misshandlas grovt och bli flådd eftersom att du gör ett sådant äckligt uttalande. Fyfan.

  Svar: Jaså? Det tycker du? GLHF…

  Reply
 42. Clara oktober 1, 2012 at 4:17 e m

  Fyfan vad lågt, hundar är det bästa jag vet och min hund är
  Min allra bästa vän, fattar inte hur du kan skriva så om ett oskyldigt djur. Även om jag inte gillar katter alls hade jag aldrig kunnat säga att katter borde bli päls. Jävlar vad respektlöst, har varit ett fan av dig i några år nu, men nu har jag läst klart din blogg tyvärr, hoppad det går riktigt dåligt för dig och din katt.

  Svar: Voff? Skrev jag något om din hund eller? Har ju två hundar själv, så jag vet inte riktigt varför alla blir upprörda…

  Reply
 43. Nina oktober 1, 2012 at 4:50 e m

  Mimmi; du behöver nog lite hjälp du också… ingen normalt funtad människa skriver som du gjorde i de sista meningarna.

  Reply
 44. lovisa oktober 1, 2012 at 5:52 e m

  Paulina, du är så ful med din långa panna, tunna hår, tänderna..Aa hela du! Så
  Sitt där hemma med din katt du! Då har du nån iaf.Btw.hur känns det att vara så
  Att vara så hatad av alla? Det kan ju inte vara kul att blogga och få så
  Mycket hat kommentarer …

  Svar: Mja, inte illa faktiskt, känns helt okej. Haters stör mig inte så särskilt mycket när det ligger på den nivån att man vill slakta min katt… Visar bara hur smarta dom (och du) är. 🙂 Puss och tack för att du läser min blogg!

  Reply
 45. Julia oktober 1, 2012 at 6:37 e m

  KATTER <3

  Reply
 46. my oktober 1, 2012 at 7:15 e m

  vidrigt sagt! kalla inte någon för hora btw

  Reply
 47. Maline oktober 1, 2012 at 11:55 e m

  Skiter fullständigt i om man föredrar katter eller hundar, eller hästar eller marsvin. Det är upp till var och en. Och vafan, vissa hundar luktar ju illa och är väldigt ouppfostrade? Jag är själv hundägare och helt klart en hundmänniska framför kattmänniska och jag kan också störa mig på andra hundar och deras ägare. Precis som jag stör mig på kåtsjuka katthanar på balkongen eller skitnödiga katter i rabatterna.

  Men att säga att de passar bäst som päls är bara vidrigt. Och personer som säger vidriga saker tillräckligt många gånger får plötsligt ett väldigt vidrigt yttre också. Jag vet inte om du på något sätt försöker skada dig själv genom att skriva så som du gör Paulina, men jag tycker synd om dig. Du verkar vilsen. Jag hoppas att du hittar en bättre väg snart som passar dig. Kanske får det bloggen att bli lite roligare, trevligare och mer intressant också. Just nu är den mest fylld av hat, syrliga kommentarer och tragiska festbilder. Du brukade vara bättre än så…

  Reply
 48. Emma oktober 2, 2012 at 7:12 f m

  Är du helt jävla blåst eller? Dumma äckliga fjortisfan. Vadå dom passar bäst som päls? Ska vi flå dig levande också? Helt otroligt, finns ingen dummare idiot till bloggare än dig. Inte undra på att hela jävla bloggvärlden snackar om idiotpaow. En fet smäll är vad du förtjänar.
  Man äter inte hundkött så där är de bara slakt för pälsensskull för din del då. Visst, i Kina äter man hundkött men Kina är ett invalidland. Dom är inte lika mycket värda i mina ögon med tanke på hur dom behandlar djur. Så du kanske passar in där. ”Djurplågaren-paow”. Älskar ditt nya namn 🙂

  Svar: Kul att du dömer ut en femtedel av Jordens befolkning som invånare i ett ”invalidland” och som ”mindre värda” för något du inbillar dig och sett på Youtube i en djurrättsaktivisttråd… Finns gott om platser på Jorden där man äter hund och andra djur du säkert tror finns bara för att du ska få gosa med dom (hästar, kaniner, andra gnagare och en gaziljon andra exempel). * NEWS FLASH * Världen ser inte ut som du tror eller vill.

  Reply
 49. jennifer oktober 2, 2012 at 12:05 e m

  Jag tror inte du förstår hur hårt det påverkar folk när du skriver som du gör. Visst du gör vad du vill med ditt liv, du får gärna ligga runt, supa bort ditt liv, festa hela tiden, inte ta hand om dig själv osv. Men om du ska ha en blogg som antagligen har tappat en hel del läsare så hjälper det inte med att du skriver att du hatar hundar och att hundar är fina pälsar. Det förstår du nog själv. Jag är glad att hugo har hittat en tjej som faktiskt kan hjälpa honom och inte drar ner honom ännu mer i skiten, en tjej som verkar psykiskt stabil och som faktiskt mår bra. Snälla, försök skaffa hjälp, någon som vill hjälpa dig på riktigt att bli den vanliga paow. Inte någon sunkig tjej som inte gör annat än att dricka…

  Svar: Wow. För att jag inte skriver att jag ÄLSKAR hundar och tycker att dom skulle kunna bli fina pälsar så är allt fel emd mig. Nice slutledningsförmåga. 🙂 Vad Hugo eller Paula har med det att göra förstår nog bara du och vilket fall som helst inte jag…

  Reply
 50. Lina oktober 2, 2012 at 8:31 e m

  Du tycker att hundar passar bäst som päls? Jag hoppas ta mig fan att du dör, ditt vidriga lilla smuts…

  Svar: När jag läser kommentarer som din är jag sååå övertygad om att känslan jag när är densamma, men förstås rörande dig. Folk som trycker ned andra på grund av deras åsikter, det är de som verkligen förtjänar att kallas smuts. Så gå och tvätta dig. Nu.

  Reply
 51. Isaa oktober 9, 2012 at 12:41 e m

  Fan vad alla är lättprovocerade, ta en drink förfan..

  Reply
 52. Disa februari 7, 2014 at 8:29 e m

  Jag tycker inte heller så mycket om hundar, men att de förtjänar att vara päls. Det är att gå för långt… Men jag respekterar allas åsikter och tycker att det är modigt av dig att våga säga som du tycker, det gör från min sida att du är en ärlig människa och du verkar stå för dina åsikter!

  men jag känner vissa hundar som är jättesnälla, och de förtjänar inte att var pälsar… Men du står för dina åsikter som en stark kvinna, utan att bry dig så mycket om negativ kritik

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *