5 Comments

 1. Ps oktober 1, 2012 at 9:55 f m

  Vilken nice top!! Och du är så vacker!!

  Reply
 2. Margrethe oktober 1, 2012 at 10:51 f m

  Hej Paulina! Skal du snart ha en frågestund? 🙂
  Har några frågor 😀

  Reply
 3. sara oktober 1, 2012 at 2:38 e m

  vilken horig topp!

  Reply
 4. Sanna oktober 1, 2012 at 3:25 e m

  Men uusch vad fula dina bröst såg ut på bilden.,..

  Reply
 5. asdfghjklöä oktober 1, 2012 at 3:44 e m

  Jag kände att det var dags för mig nu att starta en blogg. Jag behöver skriva av mig alldeles för ofta nu för tiden. Det får mig att må bra, efter att jag skrivit känns det som om en stor sten nyss släppt från mitt bröst. Dagens samhälle är så förstört att man inte kan lita på någon längre. Där har ni en av anledningarna till att jag startade den här bloggen. Jag har alltid varit en sån människa som vill hjälpa människor, och om jag kan hjälpa människor genom att ge dom mitt förtroende att man kan lita på mig så tar jag den chansen. Nu kanske ni sitter och tänker ”Varför skulle jag lita på dig för? Jag känner inte dig.” Exakt! Det är precis därför, Ni vet inte vem jag är och jag vet inte vilka ni är. Hur stor är då chansen att jag skulle sprida era problem runt eran umgängeskrets så dom skulle få reda på något? Svaret är 0. Detta kanske inte går så bra som jag har hoppats på, men jag hoppas att ni kan ge mig en chans. Om ni bara behöver prata med någon, någon som inte säger nått till någon, så finns jag här. Ha en bra dag

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *