20% Rabatt på ALLT hos YVES ROCHER!

Jag har inte så värst mycket att blogga om idag så jag tänkte ge er ett bra erbjudande istället! Det är ju alltid roligt, att fynda 🙂 Ballie tipsade mig för ett tag sen om Yves Rocher som hon använder så jag testade lite och nu är jag hooked!

Trodde faktiskt att det var ett märke som var mest för äldre men nu när jag testat själv har dem ju massa grejer som jag gillar och kommer använda i framtiden! Och det som är bra är att de inte kostar så mycket, det ska inte kosta massor med smink, krämer och sånt. Det är inte kul, lägger hellre pengar på resor och sånt och då är det bra att det finns märken som är bra men kostar mindre.

Du som läser min blogg har nu chansen att få 20% rabatt på alla Yves Rochers produkter genom att uppge PAOW i kassan innan ni betalar. Även om ni håller på och strular ibland ska ni veta att jag älskar er och det här är lite mitt sätt att säga det till er. För det gör jag! Tänkte visa vilka produkter jag har, som jag rekomenderar. Klicka HÄÄÄÄR för att komma till deras hemsida och shoppa loss!


En deodorant som både jag och Daniel använder (haha så fräscht att jag vet det, jag vet) med aloe vera. Kostar 35 pix!


Volumizig shampoo som luktar så djuvligt! kostar under 50 spänn!


Sexy pulp lip gloss som ger intrycket av störra läppar som jag älskar! Har flera stycken i väskan, de är ”mini size” så det är lätta att ta med! Alla vill ALLTID låna det här glanset av mig, grymt bra! kostar 39 kronor


Duschgele med apelsin…brukar använda den som bubbelbad ibland för att den luktar så jäkla gott då! Folk brukar fråga vad jag har för parfym när jag badat med den här haha!  29 kronor.

Det är mina favoriter, vilka blir dina? 

(Visited 22 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Elli oktober 1, 2012 at 11:43 e m

  Kan inte du visa alla dina tatueringar i ett inlägg?!!

  Reply
 2. Lotten oktober 2, 2012 at 2:05 e m

  kan rekommendera deras Organic serie och deras hydra vegetal. Både praktiska och snygga! Sen även deras borstar, speciellt deras fluffborste till ögonskugga. Suveräna grejer plus man får handla mot faktura automatiskt där så om man inte har råd just nu går det ändå. 🙂

  Reply
 3. Amanda oktober 2, 2012 at 5:01 e m

  Kan du inte visa dina gaddningar? Skulle vara kul att se och kanske få lite inspo 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *