En gång i tiden så var jag smart. Eller inte smart, utan kanske ännu mera korkad. Nu är jag mest förvirrad.

Förvirring, jojobantning, kärlek, svek, sorg, känslan av att aldrig räcka till, känslan av att man tycker att man är snyggare än vad man är, men samtidigt kolla sig i spegeln och gråta.

Jag säger inte att hela sanningen är tragisk. Men i längden så är det det.


Gör som Hollywood stjärnorna! Skaffa längre ögonfransar på bara 2-4 veckor.
– Dermatologiskt testat och godkänt – Kliniskt prövad – Inte testat på djur – 100% ofarligt


Bust-Up skapar ny hälsosam bröstvävnad! Skillnaden märker du snabbt. Klicka här för att beställa Bust-Up!

En gång i tiden så var jag smart.

Dagens kändis förmedlar knark, svält, drama, otrohet, porr, rehab, självmord och skandaler  – Paow

Igår skrev Paow om kändisskapet, hon tycker att idag handlar det inte om kunskap och stil utan om vem som är mest villig att bli känd. Det finns folk som ligger in sig till en karriär, spelar in porr, knarkar framför kameror osv – för kändisskapet. Håller du med Paow?

Nemo om sexet med Paow – ”Hon suger bra!”

Sanningen är hård, smutsig och frihetsberövande. Det är lika bra att vara ärlig istället för att gräva ner sig i hemligheter. Jag tror jag lider av någon lätt personlighetsstörning så jag ändrar mig själv hela tiden. Det är ungefär som om att jag springer ifrån mig själv. Ungefär som den här låten.

God natt.

(Visited 473 times, 1 visits today)

41 Comments

 1. Maja oktober 2, 2012 at 6:40 f m

  Så jävla patetisk du är. Du skulle gilla att ha en personlighetsstörning va då du kunde ha något nytt att skylla ditt beteende på? Förut var det ju ”Jag är ung och omogen så jag får göra va jag vill”. Du har ingen personlighetsstörning, du är bara otroligt osäker och har noll självkänsla och självrespekt.

  Reply
 2. pia oktober 2, 2012 at 7:49 f m

  Du är kanon Paow. Och du är assnygg. Glöm inte det. Lyssna på det. Din spegel är smutsig. Däremot kanske du borde försöka landa lite och ta det lite lugnt med någon människa du är trygg med. Inte för att det är fel på att festa och så men du kanske behöver lite struktur i din vardag.
  Men tro aldrig att du inte duger. Det gör du absolut.

  Reply
 3. Klara oktober 2, 2012 at 7:50 f m

  Ta hand om dig. Du är fin, det vet du.

  Reply
 4. hanna oktober 2, 2012 at 7:51 f m

  brukar aldrig kommentera. men ber dig soka hjalp, uppenbarlogen mar du inte bra. hjalp finnns, lycka till

  Reply
 5. Angelica oktober 2, 2012 at 9:08 f m

  <3

  Reply
 6. Josefine oktober 2, 2012 at 10:16 f m

  Hoppas allt blir bra snart Paulina. Alla kan råka ta fel vägar någon gång i livet, det händer nog alla nån gång. Men de är tråkigt att du ska behöva må såhär dåligt över det.
  Du är ju en smart tjej, det vet vi alla! Och jag vet att du kan ta dig igenom dehär. Du klarar det, du är så bra! Hoppas att du läser dehär och verkligen tar åt dig, för du är bara värd det bästa! Hoppas du vet om det <3

  Reply
 7. N oktober 2, 2012 at 10:21 f m

  du behöver kärlek i ditt liv.. och det behöver inte handla om en man.
  jag känner med dig för jag vet hur det är

  Reply
 8. Ps oktober 2, 2012 at 10:27 f m

  Du är hur vacker som helst. Alla gör misstag, det är bara att lära sig från de.

  Reply
 9. jammi oktober 2, 2012 at 10:28 f m

  Limited edition.

  Reply
 10. Per oktober 2, 2012 at 10:33 f m

  Du är bra Paow. Du är naken i det du skriver och att kunna vara ärlig är nödvändigt för att må bra. Men då blir man ju oxå utsatt – det får man ta. Som ”att du suger bra” det är ju ytterst en komplemang till dig och ”smutsen” hamnar ju på den som säger det.
  Jag tycker att du är djupare än de flesta, men på djupet finns fler problem att lösa.
  Att du ibland är naken på bild tycker jag bara är fräscht, gärna mer sån’t för du är ju snygg.
  Man måste kunna bita till mot omvärlden ibland när man själv blir biten.
  Men inga mer tatueringar, sprutor, knark och skit. Lova!

  Reply
 11. david oktober 2, 2012 at 11:00 f m

  fin blogg 🙂

  Reply
 12. Elin oktober 2, 2012 at 11:22 f m

  Men se till att bli utredd då!
  Det går att bli fri, om det nu är en personlighetsstörning du har!

  Reply
 13. Anna Jansson oktober 2, 2012 at 11:26 f m

  Så gjorde jag när jag gick ner från 69 kg till 55 kg. Läs min blogg och bli inspirerad, motiverad och få tips om kost, träning och olika recept mm.

  Reply
 14. Leah oktober 2, 2012 at 11:26 f m

  Är ingen psyokolog, men jag är rätt säker på att du inte lider av någon personlighetsstörning(vilket du skrev om här ovan). Du är snarare sönderstressad och under såpass mycket känslomässig press, att du inte vet vilket håll du ska gå.

  Vad du behöver är att stanna upp och ta hand om den viktigaste personen i ditt liv. Dig själv! Fly inte från alla känslor, problem.. det blir inte enklare med tiden.

  Reply
 15. m oktober 2, 2012 at 11:34 f m

  elin som skrev ”Men se till att bli utredd då! Det går att bli fri, om det nu är en personlighetsstörning du har!”

  eeeh de går att bli fri?? du e ju en uppenbar pillerknaprare från farbror doktorn… nej du blir inte fri bara för att du har en bokstavskombination på papper och blir medicinerad me statens kemikalier för du har som dom säger ”fel i huvet”..
  mediciner är vår tids värsta sak, det kommer visda sej i framtiden när alla går runt likadana o nerdrogade like zombiemode saaaaaaaaaaaaad…………

  Reply
 16. Nicole oktober 2, 2012 at 12:11 e m

  Gör en ADHD utredning.

  Reply
 17. Elin oktober 2, 2012 at 12:27 e m

  m; Det finns ju andra sätt att få hjälp på än att äta piller.
  Och ryck upp din stavning och grammatik, man får ju skämmas för dig.

  Reply
 18. Söder oktober 2, 2012 at 12:56 e m

  Tänkte mest kommentera en liiiiiten grej…
  Du behöver absolut inte banta ^^
  Perfekt är vad du är!

  Reply
 19. Elin oktober 2, 2012 at 1:09 e m

  Hej Paulina. Har följt din blogg dagligen nu under snart två år kanske, har aldrig dömt dig för det du gjort eller för dina åsikter. Men nu när jag läser igenom detta inlägg så tänker jag ”vill hon inte vara en sund förebild för sina läsare? Vill hon inte göra något med sitt liv?” Jag dömer dig inte nu heller, men tänker lite mer långsiktigt. Du vet att många unga tjejer följer dig, varför inte ta till vara på det och visa upp en lite gladare sida? Man märker på dina inlägg och bilder att du inte är samma glada tjej nu som då, oavsett vad du själv tycker. Men vi läsare känner dig kanske bättre än du tror.

  Jag säger inte att du inte ska leva livet, för det ska du självklart göra! Men man kan festa utan att det blir för mycket, vill du vara känd för att festa och träffa killar eller vill du vara känd för personen som du egentligen är? Du är jättefin på bilderna från tidningarna! Saknar dina outfit-bilder, du har nämligen en skitsnygg stil!

  Tycker du ska ta och titta upp, rensa ut personer med dåligt inflytande och fula personligheter från ditt liv, du vill inte vara omgiven av dömande människor. Tror att du skulle kunna bli en ännu större förebild om du bara tog dig i kragen lite 🙂

  Massa kramar till dig!

  Reply
 20. Ellen oktober 2, 2012 at 1:13 e m

  Om det är nån som är patetisk så är det NI som är elaka. Inte Paow. NI. NI. NI!
  Om det är nån som ska skämmas för nån är det vi normala människor som ska skämmas för ER som är elaka.
  Om det är nån som ska söka hjälp så är det NI som är elaka.

  Hur tusan orkar ni?! Har ni inte märkt hur simpelt och härligt livet blir om man är POSITIV och inte negativ?! Saknar ni kärlek, omtanke, vänner, familj, partner? VAD TUSAN ÄR NI SÅ HIMLA BITTRA ÖVER ATT DET GÅR UT PÅ ANDRA ISTÄLLET FÖR ATT TA HAND OM ER SJÄLVA?!

  Hur tusan orkar ni?

  Reply
 21. linda oktober 2, 2012 at 1:27 e m

  du borde färga håret ljusrosa!:)

  Reply
 22. Rebecka oktober 2, 2012 at 2:20 e m

  Jag tycker jättemycket om dig och din blogg Paow. Jag blev nästan rörd av det du visade att Hugo skrev till dig. Ush, sorgligt eftersom han en gång varit tsm med dig. Men men, hörde om en kommentar i hugos blogg om att någon skrev det vi alla faktiskt snackar om. Att paula har gjort sig gravid antagligen för att inte mista hugo typ. Alltså att hon nu bundit honom av rädslan att han ska välja någon annan tjej. Vad tror du om det? Det måste ju snackas om det i även din närhet? Och du känner ju endå honom.
  Såhär skrevs det på hans blogg till Paula då hon hade en frågestund.

  –Att graviditeten var planerad ifrån din sida förstår nog alla!! Många pratar om det. Du blev ju väldigt upprörd då någon klagade på hugo och skrev ett stort inlägg om att han hade blivit en bra förälder en dag osv, och då var du inte ens gravid!! Att skylla på ppiller är faktiskt lite patetiskt. Varför inte bara stå för att det var planerat, och troligtvis var det därför du slutade röka. Det är ju bara duktigt ifrån din sida. Men det är inte lika snällt att själv planera att bli gravid utan pojkvännens vetskap. Men det vet ju inte vi, han kanske också planerade det. Annars är det mycket fult. Själva planeringen utav en graviditet tsm med sin pojkvän är en väldigt rolig och mysig period som är fel att ta ifrån någon. Hoppas Hugo går ut med hur det faktiskt var, det är fel att massor av människor tycker att du är förjävlig och ego osv för att du ”planerade det utan Hugos vetskap”, När fallet kanske inte är så. Lycka till och ha det så bra. Mvh

  Reply
 23. Sofie oktober 2, 2012 at 3:15 e m

  Kolla om du har symptom för Borderline.. de som har den ”störningen” är väldigt impulsiva, ändrar personlighet, depression, tomhetskänslor o.s.v.

  Det är alltid skönt att få svar på varför man gör som man gör, så därför tycker jag att du borde få en utredning för att sedan må bättre!

  Kämpa paow!

  Reply
 24. Janet oktober 2, 2012 at 3:16 e m

  UPP MED HAKAN BÄSTASTE PAO

  Reply
 25. Paulina sara oktober 2, 2012 at 3:16 e m

  Du lider inte av någon personlighets störning.Du har bara väldigt stark självinsikt och förmågan att kunna analysera dig själv och dina val i livet.Förmågan att kunna se sanningen,trotts att du i perioder varit vilsen i själen.Det är en jävligt bra och sällsynt egenskap som inte många människor har.
  Ett tips är att fokusera på att ta hand om dig själv i såna här perioder och att omge dig med människor som får dig att må bra.

  Kram//Från en annan Paulina

  Reply
 26. elita oktober 2, 2012 at 3:28 e m

  Rebecka
  2012-10-02 14:20:24 – du måste ju va efterbliven eller 14 år. Låter som du aldrig hört om någon som råkat bli gravid. Händer HELA JÄVLA tiden och är fucking anledningen till att Sverige har flest äckelaborter i Europa utifrån antalet människor. Tycker snarare Paula verkar stabil och mogen som valt att behålla det.

  Reply
 27. Frida' oktober 2, 2012 at 3:59 e m

  Jag diggade dig som fan förut, den enda bloggaren som faktiskt kunde vara sig själv utan att provocera och utan att se ner på andra.
  Vad har hänt? Har du slutat bry dig om allt runtom dig? Du har blivit precis som resten av blogghögen, tom i skallen och inget uttryck i ögonen. Jävligt synd, för jag hejade på dig.
  Nu är du bara ytterligare en trashig bloggerska som ligger runt med allt levande och super för att ”hitta sig själv”. Det finns andra sätt att hitta sig själv utan att bli stämplad som en h*ora i bloggvärlden och se värre och värre ut med FÖR pumpade läppar och bad girl look. Ta en titt i spegeln och fråga dig själv om det är såhär du vill uttrycka dig för världen? Du är bättre än såhär, det vet många. Gör något.

  Reply
 28. Caroline oktober 2, 2012 at 5:33 e m

  Hm, det är lite lustigt måste jag säga. Är ingen människa som följer stora bloggar, men när jag tittade in på din så slog det mig genast att du inte var speciellt vacker. Du verkar inte vara så vidare smart heller, med tanke på ditt sätt och ämnena du väljer att skriva om. Du verkar vara en tragisk människa som förgyller sina dagar med att försötra sin kropp till det yttersta. Det som förundrar mig mest är vad som får dian anhängare att tycka om dig.. Jag menar, du är inte fin, du är korkad och helt enkelt en riktig looser. Antar att det är ditt tragiska liv som intresserar dom.
  Keep up the good work!

  Reply
 29. my oktober 2, 2012 at 5:41 e m

  elita: fattar nada, Rebecka har helt fel iaf! haha

  Reply
 30. Bee oktober 2, 2012 at 6:07 e m

  Sluta nu Paow. Om du ska tro på något så tro på dig själv, börja leva inifrån och ut, lyssna på magkänslan och sluta definiera dig utifrån andras åsikter. Det är dags att du blrjar ta ansvar för dig själv och dina handlingar, dags att börja leva Paulina. Du ÄR smart! Vilka är dina mål och drömmar? Sträva mot dem!

  Reply
 31. sessan oktober 2, 2012 at 6:38 e m

  alla gör vi galna saker ibland men det är roliga minnen! Lev livet! Kolla in min blogg för att bygga på ditt självförtroende och för att förbättra ditt liv. Nytt inlägg idag om steg mot starkare självförtroende. http://timetogetbetter.spotlife.se

  Reply
 32. M oktober 2, 2012 at 6:38 e m

  Rebecka: Huruvida Paulo föder ett barn till världen för att behålla en Hugo är inte relevant öht när det handlar om Paow och hennes välmående.

  Paulina verkar vara en självmedveten tjej – det gör ont ibland. Utifrån det jag läst under åren på din blogg så känner man av att du bör arbete med hur du ser på dig själv.
  Det känns som att du stundvis lever destruktivt och dränker mycket av dina känslor i festande men trots det har någon form av insikt om att det inte är så du vill leva.
  Kanske kan du kontakta någon att prata med, det finns ju pengar att ta av och ingen direkt anledning att inte göra det.

  Reply
 33. Blä oktober 2, 2012 at 8:04 e m

  Caroline: Skäms på dig! Ordentligt!

  Reply
 34. Josefin oktober 2, 2012 at 8:52 e m

  Jag tycker du borde plugga något, för är övertygad om att du är en intelligent person och som sådan behöver man få hjärnstimulans för att må bra. Du verkar även ha en reflekterande och djupare sida, tycker du skulle testa på att använda dig av de förmågorna och se var det tar dig, hur det känns. Tror att man kan känna sig både uttråkad och lost om man inte får den stimulans man behöver. Investera i dig själv och din utveckling istället för att glida med! Hälsningar från en som glidit med många år men äntligen börjat satsa, och det är först nu jag värdesätter mig själv som person!

  Reply
 35. anonym oktober 2, 2012 at 8:53 e m

  Jag tror faktiskt du lider av någon psykisk sjukdom, det kanske skulle hjälpa dig att ta reda på om så är fallet? Så du kan få hjälp med dina svårigheter som du uppenbarligen verkar ha. Ena dagen är allt rosor, andra dagen är det världens undergång pga. ditt ex, som du f.ö. inte varit ihop med på väldigt länge. Du verkar vara riktigt bra på skriva skit om andra och kritisera andra, kanske är det för att det egentligen är dig själv du hatar? Även om du lever i en bubbla där du ibland älskar dig själv? Jag tror du lider av borderline, och även om du inte gör det så verkar många symptom finnas där som det går att få hjälp mot. För din egen skull tycker jag att du ska söka professionell hjälp, jag säger inte så för att vara elak. Men om du nu tar detta elakt så tänk på att det till stor del kan ha att göra med dig själv, att du inte vill ta hjälp eller inte kan se dina egna brister. Jag hoppas du söker hjälp. Du behöver det.

  Reply
 36. anonym oktober 3, 2012 at 12:20 f m

  Lär dig hur du vill ha respekt. De som inte´förstår dig eller får digh att må bra har ingenting med dig att göra.
  Du är vacker o levande människa Låt inte dina negativa tankar styra dig någonstans.
  Du lever ditt liv som du vill som alla människor!
  Din skyldighet är att ta reda på vad du vill ha! Låt inget slingrigt klibb komma å ta över dig med sin äckliga ”välvilja”.
  Ta vara på mina superkloka råd innan du är gammal o död.

  Reply
 37. Mickan oktober 4, 2012 at 11:25 e m

  Tycker du är helt grym som lever ditt liv på ditt sätt och precis som du vill. De som har andra åsikter om vad du ska göra, hur du ska se ut eller vad du ska ha på dig behöver du inte ha i din värld. Det finns så himla mycket annat att lägga sin energi på. Jag har själv varit nere på botten och tro mig när jag säger att jag vet hur det känns när man bara vill försvinna.. MEN jag tog mig upp igen och jag tar vara på varenda sekund av mitt liv nu. Det borde alla göra för vem FAN vill vakna upp när man är 80 och ångra sig? Då är det ju på tok alldeles för sent 😉 Vissa väljer att göra något riktigt stort av sitt liv, skaffa ett grymt jobb och tjäna mycket pengar, andra vill ha familj, hus och barn osv… Medans vissa kanske bara för en tid vill HA KUL och SEN tänka på man man vill. Vi alla är olika och kommer alltid vara. Det finns INGET som är rätt eller fel och i slutändan är det enda som spelar någon roll att man är lycklig =) Så keep your head up =)Det är många som beundrar dig för den du är! Ta hand om dig!

  Reply
 38. Erika oktober 8, 2012 at 5:59 e m

  DU är Bra, snygg och smart Paulina! Glöm inte det när du kollar dig i spegeln! Jag diggar dig starkt! 😀

  Reply
 39. Elin oktober 8, 2012 at 11:38 e m

  Du duger precis som du är! Sluta upp med ditt självhat för det förstör bara för dig själv.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *