Är ni människor sjuka i huvudet eller?

Alltså på riktigt. Borde jag dö för att jag inte gillar hundar? Är jag äcklig och ful och min katt borde dö?

Nu börjar jag undra om dom inte lär ut vad ironi och sarksam är i skolan.. Tror ni på riktigt att jag önskar livet ur hundar och tycker att dom passar bäst som päls? Det enda är att jag tycker hundar är harmlösa krokade och luktar illa, jag vill helst inte klappa dom men inte fan vill jag att dom ska dö? Jag vill bara inte ha hund själv men jag acpeterar andra som vill ha det. Jag hatar inga djur men katter är mitt favorit djur och jag dras till katter mer än hundar.

Så varför har ni dumma jälva idioter så svårt att accpetera det… Det är ju jag som gillar katter mer. Jag vanvårdar ingen hund, jag slår ingen hund. Så varför är jag dum i huvudet?

Så ni tycker alllvarligt att min katt borde dö för att jag inte gillar hundar?

(Visited 53 times, 1 visits today)

26 Comments

  1. Alexandra oktober 18, 2012 at 3:02 e m

    Är PRECIS SOM DU!
    En katts kärlek förtjänar man! Och är självständiga och otroligt mysiga!

    Men passa dig jävligt noga med vad du säger ”Våldtog era pappor er när ni var små”
    Du kommer in på ett helt annat ämne, sluta spy ur dig omogna meningar, som du ibland faktiskt gör,
    som nästan gör det omöjligt att tycka om dig, fast jag tycker om dig som fan! Onödigt…..

    Reply
  2. Lina oktober 18, 2012 at 3:08 e m

    människor är korkadet! så är det bara… jag håller med dig om katter, gillar inte heller hundar men vill inte att dem ska dö bara för de…

    Reply
  3. Emmie oktober 18, 2012 at 3:15 e m

    Korkade människor.
    Jag älskar också katter, tycker hundar känns lite korkade..
    ”Hämta bollen.” hunden springer.
    ”hämta bollen.” katten tittar på dig som om du är en idiot och går åt ett annat håll, hur kan man inte älska dem 😛

    Reply
  4. Sofia oktober 18, 2012 at 3:30 e m

    Det klart att man kanske inte gillar alla djur, så är det bara. Men jag tycker det är fel att påstå att man inte behöver ”förtjäna” en hunds kärlek, de är inte dumma och ger kärlek till vem som helst!

    Reply
  5. Annie oktober 18, 2012 at 3:48 e m

    Men ärligt talat Paulina, hur många år har du inte bloggat nu? Du borde ju veta vid det här laget att det är sånna reaktioner du får när du skriver provocerande även om du kanske inte förtjänar de reaktionerna? Alla med något bakom pannbenet är ju medvetna om att du skriver på ett visst sätt så att majoriteten av dina läsare missförstår, blir provocerade och då väcks det starka reaktioner… det måste ju vara det du vill uppnå för du kan ju inte ha varit såhär många år i branschen och inte insett detta?

    Om du inte villa ha de där reaktionerna…..sluta provocera!

    Reply
  6. sanna oktober 18, 2012 at 4:30 e m

    Vad gick fel i ditt liv för du är så konstig?

    Reply
  7. Martina oktober 18, 2012 at 4:52 e m

    hahaha så jävla grym är du!

    Jag förstår dock att det måste vara jobbigt att tampas med läsare som verkar ha samma IQ som en burk sylt.

    Reply
  8. Sara oktober 18, 2012 at 5:13 e m

    ” Våldtog era pappor er när ni var små eller vad gick fel?”
    Allvarligt talat? Är du 19 år och uttalar dig så?

    Jag förstår att du blir grinig när folk kallar dig sjuk i huvudet för att du inte älskar hundar. Jag är 18 år och har haft hund i hela mitt liv, jag älskar hundar. Jag har lite smått svårt att förstå att någon inte gillar hundar, just för att jag har levt med dom så länge, men jag accepterar det. Däremot blev jag helt sinnesjukt förbannad och tappade all respekt jag hade för dig när du uttalar dig så. Jag har respekt mot alla människor som har förtjänat det, så tro inte att jag är något orespektlöst freak. Men jag tar inte att en vuxen människa sitter och skriver sånt. Det är illa när småungar skriver det och helt orimligt att en vuxen människa uttalar sig så. Anar du hur vanligt det faktiskt är? Förstår du inte hur många liv som förstörs pågrund av våldäkter? Tänk innan du skriver, vill jag be om.

    Reply
  9. Pillan // Huddinge oktober 18, 2012 at 5:54 e m

    Dom verkar ta allt du skriver på blodigt allvar, skit i dom. Jag förstår vad du menar och jag är en fågelmänniska. Jävligt tur de att vi är alla olika och gillar olika 🙂
    Kram // p

    Reply
  10. Tilda oktober 18, 2012 at 6:10 e m

    wtf?

    Reply
  11. Matilda oktober 18, 2012 at 6:41 e m

    tycker du har rätt i vad du säger… Jag gillar personligen hundar mest, men gillar även katter. Men det är ju sant det du skrev om att hundar är smutsiga (minns inte exakt hur du uttryckte dig men något liknande var det)och att du måste förtjäna en katts kärlek. Så sant. Men älskar ändå hundar 😀 Bara för att jag tycker bäst om svart behöver jag inte hata vitt!

    Reply
  12. idioteeeeeeeer oktober 18, 2012 at 6:43 e m

    asså palla er jävla dumhuven.
    Paulina , jag älskar dig och de du lever för! Stå för det du tycker eftersom det är DIN blogg och DINA åsikter , låt folket säga och tro vadfan dom vill om dig, men glöm inte att det finns mer än dom idioterna som verkligen gillar dig!

    Reply
  13. Johanna oktober 18, 2012 at 7:01 e m

    Asså helt seriöst! du är ju själv lite idiotisk om du skriver så och inte förvänta dig att få kraftiga reaktioner från människor, och speciellt pga av att en hund för många är som familj, så som din katt är för dig! t.ex om Kenza (som är hund människa) skulle skriva att hon tkr att katter skulle passa mycket bättre som päls, att dom är korkade osv, inte skulle provocera dig även om det var ett skämt/sarkasm? du vet ju mycket väl att detta är nått du får skylla dig själv för! blir så sjukt irriterad när du tror att du kan uttrycka dig hur du vill och sedan hata alla som blir förbannad pga det.. att medvetet kliva folk på tårna är något du fan får ta konsekvenser för, men ärligt jag tror du är beroende av detta drama du skapar, det är därför du skriver sån skit, du vet att du skapar reaktioner (så sluta spela offer). DU ÄR BEROENDE AV DRAMA OCH BRÅK. Aja detta är faktiskt första gången jag kommenterar din blogg och förmodligen den sista! ha en bra kväll! puss.

    Reply
  14. sara oktober 18, 2012 at 7:02 e m

    det var bra att du sto på dig, inte är du dum i huvudet för du inte gillar hundar, det håller jag med om. men när du skrev :”Våldtog era pappor er när ni var små eller vad gick fel?” sååå kanske du gick lite för väl långt.. det är inget att skämta om, eller uttrycka sig med. sry för jag är lite bitter… heheh

    Reply
  15. Elise oktober 18, 2012 at 8:14 e m

    Det vore lättare att tycka om dig om du uttryckte dig mognare, artigare och lite mer sympatiskt. Öva!

    Reply
  16. Namn oktober 18, 2012 at 8:22 e m

    Haha vad roliga folk är! Alla tar allt så seriöst hela tiden 🙂

    Reply
  17. Thea oktober 18, 2012 at 8:30 e m

    1-0 till dig, är också trött på folk som kommenterar din blogg ibland, så jävla pantade!

    Reply
  18. Elle oktober 18, 2012 at 9:29 e m

    Katthår är hemskt. Samma sak gäller hundhår, därför har jag köpt en ras som inte fäller, o hon luktar inte ”hund” vilket jag också uppskattar. Skulle vilja se din katt lukta sig till cancer, eller varna dig innan du får ett EP anfall, dämpa ditt fall om du faller ihop, kanske kan din katt ”skydda” dig? … bara lite smått o tänka på om du verkligen menade allvar. Dock tror jag som vanligt att det är dit ”jobb” o skriva sådana saker för o få lite fart på allt 😉

    Reply
  19. mar oktober 18, 2012 at 11:11 e m

    Det har gjorts studier på att hundar, rent intelligensmässigt har ett övertag gentemot katter. Förstår din poäng även om det klumpigt uttryckt. Bara för att hundar oavsett om man slår och slår klamrar sig fast vid sin ägare och en katt skulle ha sett sig om efter en ny – om den haft möjlighet att fly – betyder det att en hund är sämre? Hur agerar ett litet barn i en dysfunktionell familj som blir misshandlat? Lite att fundera på kanske.

    Reply
  20. Fia oktober 18, 2012 at 11:20 e m

    Allal gillar inte hundar – det är helt normalt. Jag gillar heller inte hundar. Katter gillar jag bättre men långt i från alla katter. Vill dock inget djur ill. Eller jo; fästningar!

    Reply
  21. j oktober 18, 2012 at 11:42 e m

    hahaha , förtsår inte hur folk som komenterar bloggar tänker vrf så mycket hat ? jag själv älskaar hundar och är rädd för katter oo inte fan stör de mig, stå på dig paulina älskar din blogg !;)

    Reply
  22. Maddie oktober 19, 2012 at 12:44 f m

    That awkward moment when you spell ”korkade” wrong.. 😉

    Reply
  23. jammi oktober 19, 2012 at 8:20 f m

    You go girl!

    Reply
  24. issa oktober 19, 2012 at 11:13 e m

    Nej dom lär inte ut var ironi är i skolan .. men dom borde kanske göra det 😛 Jättelöjligt att folk håller på som dom gör. Du måste inte älska allt bara för att folk vet vem du är. Men folk är ju som dom är. Tycker att det är bra att du står på dej!

    och din katt är jättesöt 😉

    Reply
  25. Jennie oktober 20, 2012 at 12:38 f m

    A cat knows what anarchy is. Ask a cat. A cat understands. They’re against discipline and authority. A dog is trained to obey. Cats can’t be. Cats bring on chaos. 😉

    Reply
  26. matilda oktober 21, 2012 at 4:02 e m

    Bry dig inte om alla de där korkade kommentarerna. Du är värld att ha en egen åsikt.

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *