Tant Paulina

Fan, jag tror att jag börjar få en kris. Vaknade kl 11 av att Pillan ringde till mig och så bestämde vi ett möte. Kommer hända en fet grej snart! Är såå taggad. Ni kommer att märka det ^^ Mötte även upp Bingo och tog lite bilder och snackade lite. Har saknat pappa 3! 😀

Efter det så gick jag och Charlotta på vinprovning. Älskar verkligen rödvin och drack det absolut godaste vinet jag någonsin druckit i hela mitt liv som hette ”Laureat” från vingården Zoonebloem… Alltså nu snackar vi grejer. Har aldrig direkt uppskattat vitt vin, vet inte varför, men får typ kväljningar av det. Konstigt. För första gången i hela mitt liv så har jag faktiskt bara smakat på alkohol, och sen spottat ut det i en kopp brevid för att inte ”förstöra” smaken tills vi ska smaka på nästa vin vi ska pröva…

Har varit astaggad på att gå ut hela dagen och verkligen suttit och taggat skiten ur mig, men sen efter vinprovningen så började jag känna mig lite trött och tänkte ”äsch mycket mysigare att gå hem och kolla på film”… Så ja, nu sitter jag och lyssnar på samma låt om och om igen. Som det ska vara…

Just det, har köpt doftpinnar också. Intresseklubben anteckna!

// Paulina 19 år

Fina Charlie!

mat och vin! mums!

Eferrätt xD

Vin station!

(Visited 59 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Johan Kinnman oktober 18, 2012 at 12:29 e m

  Hej Paow! Kolla gärna in min blogg!

  Reply
 2. anna oktober 18, 2012 at 1:16 e m

  åh rödvin är det godaste! synd att tänderna blir så fula bara x(

  Reply
 3. Anna oktober 19, 2012 at 11:21 f m

  Zonnebloem heter vingården, vinet heter Laureat. Ett helt ok budgetvin från Sydafrika. Vill du dricka riktigt goda viner ska du gå upp några prisklasser och inte köra druvblandningar. Kul att kasta pengar på dig för en vinprovning.

  Reply
 4. rooow oktober 19, 2012 at 11:31 e m

  Ser ut som en liten igelkott på din tallrik på andra bilden. 🙂 Men söt!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *