Ginger igen.

Dagen har då spenderats hos frisören igen. Så klart så gick jag till salong Headzone som vanligt och dom tipsade mig om lite bra produkter eftersom mitt hår är slitet nu efter alla färgningar 🙁 Ett tips till er alla. FÄRGA INTE HÅRET HEMMA. Det blir aldrig bra, och att man aldrig lär sig. Jag har gjort samma misstag säkert 25 gånger under mina år liksom.. Och anledningen till att jag färgade håret själv hemma var för att jag fick något ryck och kollade på bilder när jag var mörkhårig,

 Här är salong Hedzone om ni missat den. Dom är verkligen grymma!

Och här är ett fett bra tips till er med löshår. Kamma igenom håret med den vid fästena morgon och kväll så slipper ni fågelbon.

Gå in här för att köpa! Finns flera olika och i alla färger!

För att slippa sånt här…

(Visited 76 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Victoria i Mexico oktober 3, 2012 at 4:58 f m

  Skulle aldrig våga färga håret hemma! Är alldeles för rädd för att förstöra det! Plus att många enligt mig får en alldeles för ”fjortisaktig” look. Kanske gulligt när man är 14, men nja tveksamt…

  Reply
 2. Victoria i Mexico oktober 3, 2012 at 5:00 f m

  Skulle aldrig våga färga håret hemma, alldeles för rädd för att förstöra det! Plus att många enligt mig får en alldeles för mycket ”fjortislook”, kanske guligt när man är 14, men nja…

  Reply
 3. Johanna oktober 3, 2012 at 9:02 f m

  jag färgar alltid håret hemma! går hur bra som helst 🙂

  Reply
 4. Sofia oktober 3, 2012 at 6:41 e m

  Jag har aldrig färgat håret hos frisören, utan brukar gå dit och klippa mig först och sen färga hemma. Har nästan alltid blivit så som jag vill ha det, förra veckan blev det exempelvis riktigt rött och jag får dagligen komplimanger för det. Dessutom älskar min frisör hur jag vågar testa färger hemma.. Så det beror nog lite på vad du har för hårkvalité också….:)

  Reply
 5. Fanny Nordqvist oktober 3, 2012 at 6:43 e m

  Färgar jämt håret hemma, det blir jämt skit bra 😀 HATAR att färga håret hos frisörer , dom vill alltid slinga håret och inte färga de för att det enligt dom inte går men jooo de gör de vist när jag gör de själv 😉 idioter… ( asså mina frisörer är idioter) haha 😀

  Reply
 6. Jess oktober 4, 2012 at 3:59 e m

  Färgar alltid hemma och det har aldrig blivit fel. Får t.o.m beröm över min hårfärg från frisörer som tror jag gjort det i någon salong så njaaaa man kan inte säga att det aldrig blir bra haha. Man måste kanske tänka realistiskt och inte försöka färga ett platinablont hår till mörkbrunt direkt (och tvärtom)……

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *