Malmö idag!

Hej på er!

Är uppe med tuppen faktiskt. Ska nämligen till Malmö idag. Först så ska vi in till stan och möta upp kinesen Simon aka Valpen (en intern grej och han är inte kines, han är norsk)… Hoppas han hittar, han har nämligen aldrig varit i Sverige innan, men pratar flytande svenska? Konstigt det där. Efter vi mött upp honom så tar vi tåget till Västerås och möter upp Goliat som ska köra till Malmö. Oh så mysigt!

Blir en riktigt Mallis reunion. Efter Malmö så åker vi till Helsingborg där det blir en FET hemmafest, alla vi som jobbat ihop i sommar kommer att vara där. Ooh så kul. Kommer att bli som Project X typ 😉 ?

Aja, nu måste vi packa. Hörs snart!

Kan man säga något annat än att det blir ett kärt jävla återseende! 😀

(Visited 69 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. Petra oktober 3, 2012 at 12:07 e m

  Korkade hooooooooooe.. norska å svenska är sjukt lika, bara du som inte fattar det sprutluder

  Svar: Snarare du som är allt du vill tillskriva mig, men visst, svenska och norska ÄR lika varanadra, men därifrån till att prata FLYTANDE svenska om man är norsk är inget självklart seteg. Att du inte förstår en sådan enkel sak förvånar dock ingen, allra minst mig, när man läser din kommentar.

  Reply
  1. amanda oktober 4, 2012 at 6:30 e m

   alltså Petra du suuuuger. Allvarligt, varför måste man slösa energi på att säga onödiga och taskiga saker till personer man inte känner???? SUCK.

   Reply
 2. Anna Jansson oktober 3, 2012 at 1:02 e m

  Läs om hur jag gjorde för att gå ner 14 kg. Få tips och inspiration för att nå drömkroppen. Jag skriver om både kost, träning, recept på nyttig mat, mina kost- och träningsdcheman mm.
  http://www.nolimits.myshowroom.se

  Reply
 3. sofie oktober 3, 2012 at 2:37 e m

  åhhh jag måste verkligen få träffa dig nu när du äntligen kommer till helsingborg! kan du säga var du ska vara och vilken tid så man kan ha en chans att träffa dig?? 😀

  Reply
 4. Anna Katana oktober 3, 2012 at 4:07 e m

  Åh Helsingborg som är en sådan underbar feststad också 😀

  Reply
 5. Lotten oktober 3, 2012 at 4:35 e m

  Helsingborg?! Min hemstad! Då MÅSTE jag få komma? Har så mycket jag skulle vilja berätta för dig.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *