Allt på ett ställe och i rätt färg!

Har en liten ny favorit bland alla modesajterna – Modegallerian.

Kolla bara hur dom löst det så att man kan välja bland olika märken/leverantörer genom färgsök! Rätt unikt, eller hur?

Kolla själv – välj din favoritfärg och SÖK! 🙂

www.modegallerian.se

(Visited 43 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Linda november 20, 2012 at 4:30 e m

  Hej Paow.
  Jag brukar inte kommentera din blogg men läser den varje dag.
  Går in på din blogg det första jag gör när jag vaknar och det första jag gör när jag kommer hem från jobbet.

  Men ville bara tala om att jag köpte en Hoodie med hörlurar.
  Och jag är jättenöjd.
  Fick hem tröjan idag och beställde den förra onsdagen!
  Så är hur glad som helst att du rekomendera den sidan.

  Kram från en brud från Åmål 🙂

  Reply
 2. Fanny Sahlin november 20, 2012 at 5:35 e m

  Jag hoppas du läser detta och jag hoppas du inte tar illa upp för inget utav det jag kommer att säga är menat något illa. Men hur som helst..du klagar på att du inte trivs hemma och att du mår dåligt av att komma hem. Först och främst måste det bero lite på lathet..du låter disken vara så att det kommer flugor, du har massa kläder på golvet och du är inte mycket för inredning iheller. Är du lite mer mån om lägenheten så kan jag lova dig att det känns hemtrevligt att komma hem..förlåt för exempel men som Dessiré och Alexandra. Du börjar bli vuxen och är självständig, du måste ta tag i sånt som du vet att du mår dåligt av (förr eller senare). Jag har alltid tyckt synd om dig..det låter så fel men du är så ung och klok så det känns i ens hjärta när du skriver inlägg om hur du mår och så..känner inte så bra andra men så fort det kommer till dig så..AJ liksom haha :/ Jaja, jag hoppas det bästa. Puss&Kram 🙂

  Reply
 3. Sandra november 20, 2012 at 9:12 e m

  Coolt 🙂 kolla gärna in min blogg om hur det är att leva i Finlands huvudstad , ha en pojkvän som spelar hockey på heltid och med en liten ny valp. enjoy.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *