Ingen kan göra allt men alla kan göra något

Kolla på filmen och gå sen in här för att se vad just du kan göra.

http://noonefightsalone.se/

(Visited 1 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. M november 20, 2012 at 7:53 e m

  Finaste, Bästa Junior! Så stark! Kämpa! En sann kämpe! <3

  Reply
 2. M november 20, 2012 at 9:57 e m

  Hej! Jag är 19 år tjej ung å galen! Lider av leukemi. I hemlighet. Jag har valt att endast berätta för mina allra näsmaste eftersom människor i omgivningen ofta tar så stort på cancer. ”Du kmr dö. Ditt liv e över”. Nej så kändes det i början för mig men inte mera. Jag har valt att leva mitt liv så fullt ut det går och ge sjukdomen till sjukhuset. Jag tillbringar mkt tid där… Men jag ska bli frisk. Man kan vara glad och livfull trots all smärta. Vi som överlever detta är otroligt starka. Jag vill ge kraft till andra med denna sjukdom. Jag tycker vi kan ta världens smärta och övervinna den. Kram till alla och TACK ni som hjälper oss överleva. En sån här ”liten” sak som att ge blod räddar liv. Kramar.

  Reply
 3. victoria november 20, 2012 at 10:08 e m

  VILL NI VETA ALLT OM MODE, MUSIK, FOTO, VARDAGEN, ALLT OM ALLT! kolla in den nya största bloggen 😉

  Reply
 4. Frida november 20, 2012 at 11:58 e m

  TACK Paulina, jag har funderat på att ge blod i två år nu men aldrig kommit tillskott men tack vare att du delade med dig av filmen så har jag nu anmält mig på min blodgivar central för att ge blod!! Tumme upp för dig paowie!! Du är grym!

  Reply
 5. emma november 21, 2012 at 11:34 f m

  lider själv av akut lymfatiskt leukemi och har fått så många blodtransfusioner att jag omöjligt kan komma ihåg alla. Men utan dom hade jag inte varit kvar idag! Är oerhört tacksam till alla er som ger blod, ni är vad jag skulle kalla riktigt hjältar!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *