Att höja istället för att sänka!

Om det är nåt vi bloggare (ja, även jag) måste bli bättre på så är det att höja varandra…när ska vi inse att vi sitter i samma båt egentligen? Och ja med VI så menar jag VI, mig själv inkluderad… Fast jag håller inte på, på samma sätt som många andra. Tycker bara det är synd när jag ser hur det hålls på i ”bloggvärlden” fram och tillbaka och det är egentligen menade att vi ska stå enade tillsammans och höja varandra och jag hoppas att fler börjar inse det snart. För tänk vad vi skulle kunna tillsammans om vi bara…höll ihop?

Äsch nu svamlar jag, men så är det… tänk vad glad man blir när man är snälla mot varandra. Såg till exempel att Tyra hissade vår webb-TV i sin hiss och disslista och det är ju kul! Hon hoppas på fler avsnitt säger hon…om vi skulle leka med tanken, vad mer skulle ni vilja se oss göra?

(Visited 22 times, 1 visits today)

18 Comments

 1. Izabelle november 6, 2012 at 10:05 e m

  HAHAHAHHAHAH, så jävla kung! Så skön ni är alltså!

  Reply
 2. Malin november 6, 2012 at 10:09 e m

  FLER AVSNITT!

  Reply
 3. Linnea november 6, 2012 at 10:16 e m

  Ibland kan man ju undra om du är full/tagit andra droger eller bara har en väldigt skev verklighetsuppfattning när du skriver. Ena inlägget handlar om att du klagar på vissa bloggares liv och säger saker om dem som du inte ens vet om det stämmer. Sen helt plötsligt skriver du att du inte håller på och tjaffsar och sådant med andra bloggare och tycker att man ska höja varandra. Vad är det för jäkla moral du har?!?! Trippelmoral skulle jag nog säga!

  Reply
 4. lynn november 6, 2012 at 11:18 e m

  hahahahhaha ni är skit roliga ) lite lika oss två 🙂

  Reply
 5. Johanna november 6, 2012 at 11:58 e m

  Jätte roligt, hoppas ni kommer att göra fler avsnitt! 😀 kram

  Reply
 6. Gabby november 7, 2012 at 12:53 f m

  Haha jag älskade det här! Ni är klockrena 🙂

  Reply
 7. nita november 7, 2012 at 9:16 f m

  Föregående talare är inte så påläst om vad som händer och sker i bloggvärlden just nu.

  Jag kan inte mer än att hålla med dig, Paow. Själv driver jag en liten blogg och jag skulle inte vilja komma inärheten av att bli så stor som vissa av er är, just på grund av alla påhopp och falska anklagelser som sker.
  Som läsare av diverse bloggar så tycker jag att deras status och kvalitén på bloggarna sjunker när de ska hålla på och anklaga varandra för grejer och pika varandra, helt random. Värst är nog Kissie, tror att hennes tid snart är förbi.

  Reply
 8. Alexandra november 7, 2012 at 10:25 f m

  Gör ett avsnitt där ni får vara bönder, typ mjölka kor å sånt! Hade lätt kollat!

  Reply
 9. LOVI november 7, 2012 at 11:44 f m

  Jag tycker också att ni borde göra fler avsnitt, det var svinkul! Ni kanske skulle kunna testa ett serviceyrke av något slag?

  Förövrigt måste jag hålla med Nita

  Reply
 10. anonym november 7, 2012 at 1:43 e m

  Då tycker jag att du ska börja med dig själv, föregå med gott exempel och sluta skriva en jävla massa skit, lögner, provocera och bete sig som en liten snorunge. Om du börjar med det, kanske det sprider sig. vem vet? Börja med dig själv, du och Kissie(inte för att man har stora förhoppningar där) är väl de som beter sig värst…

  Reply
 11. felicia november 7, 2012 at 2:09 e m

  Snälla du.. hålla ihop? Du har ju hängt ut allt och alla? Ni bloggare är schizofrena allihopa… Palla vända kappan efter vinden varje minut

  Reply
 12. joanna november 7, 2012 at 2:33 e m

  dubbelmoral x100

  Reply
 13. Ellen november 7, 2012 at 2:49 e m

  Tycker det var riktigt bra skrivet! Och gör gärna mer avsnitt ni 2 är fan riktigt sköna 🙂

  Reply
 14. cicci november 7, 2012 at 6:28 e m

  HAHAHA Daniel är ju BÄST!! HAHA så sjukt rolig ”jag har flytt ifrån sånt”

  Reply
 15. linn november 7, 2012 at 6:45 e m

  Yees I got your point…men även fast man ibland märker att bloggare gör ett försök till att va snälla och stötta varann istället så finns det nog i grund och botten alldeles för mycket gammalt groll som måste uppklaras innan det kan ske nån typ av genuin sammanhållning:)

  Reply
 16. linnea november 8, 2012 at 7:25 e m

  McDonalds en dag. Givet. Jobba, alltså.

  Reply
 17. sara november 9, 2012 at 4:31 e m

  Du ser ut som 12 år gammal men du låter som en 60 år gammal kedjerökande whiskeydrickande tant. :s

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *