Paranormal Activity 4

Igår så var vi på bio och såg Paranormal Activity 4… Egentligen så hatar jag skräckfilm, det får mig att må dåligt. Spänner mig så mycket så att jag mår illa, fast egentligen så är jag inte ens rädd. Jag bara förväntar mig det värsta, med tanke på att jag bara sett ettan.. Som jag för övrigt suger hallonpung, ingen handling och slutar dåligt.

Men panoromal activity 4 var faktiskt helt ok, dock rätt osammanhängande och tråkigt slut. Haha kanske bara är jag som gillar dessa feel good movies med Adam Sandler typ (à)

Vilken är din favorit bland Paranormalfilmerna?

20121106-200819.jpg
LiftStick, den unika botoxpennan i fickformat!

20121106-200842.jpg

(Visited 28 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. Blabla november 6, 2012 at 8:19 e m

  Om du hade sett uppföljarna så hade du sett att det finns faktiskt en story. Ett tips är att se 2an och 3an.

  Reply
 2. Linnea november 6, 2012 at 8:41 e m

  paranormal*

  Reply
 3. Nikaia - sex and the city november 6, 2012 at 9:10 e m

  kolla in min blogg om ni gillar att läsa & diskutera om sex, relationer & mode 🙂

  Reply
 4. Julia november 6, 2012 at 9:24 e m

  Haha, har samma ”kudd överkast” som tjejen på bilden…

  Reply
 5. melinda november 6, 2012 at 9:36 e m

  klart de blir osammanhängande om du inte sett 2an och 3an, där det förklaras ganska mycket.. 😛 dessutom går filmerna typ ”baklänges” i ordning på ett sätt..

  Reply
 6. A november 6, 2012 at 10:14 e m

  FYRAN VAR AWESOOOOOME!!

  Reply
 7. Madde november 7, 2012 at 11:51 f m

  Haha söta du! Du behöver inte se 2:an och 3:an för alla fyra filmerna sugen hallonpung! Jag älskar skräckfilmer och har sett fler än vad jag någonsin kan komma ihåg, letar fortfarande efter den perfekta skräckisen. Har då såklart sett alla PA filmerna och jag skämdes lite i bio-salongen eftersom jag var den enda som satt och skrattade. De är dåligt uppbygda, de har en handling men endast för att man måste se dem alla för att fatta och de enda som gör filmerna på något sätt sevärda är de fina hoppa-till-scenerna som kommer ett fåtal gånger under varje film. Kan tro att de är dessa scener som fortfarande håller serien vid liv. Tack för min predikan!

  Reply
 8. jennifer november 8, 2012 at 12:45 f m

  En förklaring till att man tycker att PA filmerna suger getpung är dels pga att man helt saknar tro på andar och paranormala händelser… jag är starkt troende på att det finns andar kring oss då jag sett saker och folk som inte går att beskriva och som inte finns där och då skrämmer dom här filmerna skiten ur mig! i princip ALLA jag känner som sagt att denna suger tror inte ett dugg på paranormala händelser.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *