Telefonen ringer…

Jag: Hallå?

Daniel Paris: OMG JAG HAR KOMMIT PÅ DET!!!

Jag: Ööö, kommit på vaddå?

D: Hur vi ska träffa killar..alltså vi har ju gjort helt fel!

Jag: Va, hur ska vi göra?

D: Vi ska ta våra träningskort och åka och träna på ställen där det finns snygga killar! Det finns ju Sportlife på Lidingö, i Danderyd och Täby. Här på Söder finns det ju inga killar. Bara vänsterpartister och killar med dreadlocks!

Jag: Alltså…du kan inte mena allvar?

D: DET HÄR ÄR PERFEKT! TACKA MIG NÄR DU HAR EN RING PÅ FINGRET!

…haha ibland finner jag inga ord för oss 🙂 men skämt å sido…jag ska ta tag i träningen!


oppa!

(Visited 54 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Annaaaa november 6, 2012 at 7:53 e m

  HEEEJ PAULINA!!
  Jag har en fråga som jag verkligen behöver ha svar på!, vilken är den bästa tiden att åka till Magaluf, om man är tjej? 🙂 jag och mina tjejkompisar tänkte åka dit i augusti 17-24 kansle, är det mycket folk och drag då? När börjar alla åka där ifrån? 🙂

  Reply
 2. Evelina november 6, 2012 at 7:57 e m

  Hahaha Daniel är så himla rolig! 😀 <3

  Reply
 3. Lotten november 8, 2012 at 4:01 f m

  Faktiskt..en rätt bra idé av Daniel. Jag håller med.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *