Varför sitta och ångra saker jag har gjort? Det går ändå aldrig att göra ogjort. Var stolt över din framgång, men jag är ännu mer stolt över att våga vara mig själv.

Att inte blogga när man tappat inspirationen är väl ganska självklart. Ungefär ganska självklart som att inte sitta och ljuga sina läsare rätt upp i ansiktet och lova saker som aldrig sker. Eftersom jag har skrivit i flera års tid så känner jag ingen rätt för att sitta och säga att livet är perfekt, att allt är dans på rosor. Alla har tuffa tider, vi alla kämpar ju varje dag med våra problem. Men borde lägga mindre tyngd i dem, jag är glad över att jag gjort allt jag gjort. Istället för att sitta om 40 år och ångra att jag aldrig fick leva.

Jag har aldrig bett om att ni ska sitta och skriva elaka kommentarer eller överhuvudtaget att bittra människor ska läsa min blogg, för det biter inte på mig. Men alla som är snälla, och faktiskt ser att alla har up and downs är guld värda. Men jag kan gladeligen säga att jag i alla fall skriver om mig själv och inte någon påhittad rollfigur!

Se livet ur olika synvinklar, och acceptera läget när det är hårt! Kommer blogga mer i fortsättningen, men aldrig sitta och hitta på en drömvardag som inte finns!  

 

(Visited 53 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. Julia november 6, 2012 at 1:06 e m

  jag blir så mkt mer inspirerad och taggad på livet när jag läser din blogg än någon annans!
  Vem bryr sig om vad samhället tycker? varför får killarna en high five om dom fått knulla och tjejerna en sne blick ?
  så härligt att se att någon bloggare vågar leva och erkänna sina brister istället för att låtsas att allt e perfek.
  U go girl!

  Reply
 2. Elin november 6, 2012 at 2:58 e m

  Hoppas du ser/tar dig tid att läsa denna kommentar!

  Jag har läst din blogg huuur länge som helst, sen ”dessie&paow” tiderna liksom. Jag läser massvis med andra bloggar så som Kissies,Kenza,Dessie,Tyra, som jag också läst länge. Och det slår mig hur få det faktiskt är som klarar av att leva ett riktigt liv OCH dela med sig av det. Det är egentligen bara du och Tyra. Ni skriver som det är, ni skriver när livet faktiskt är åt helvete, men även när det är bra. Ni vågar leva på ert egna sätt. Ni, speciellt DU Paulina kan acceptera dina misstag och lära dig av dom. Man ser det så himla tydligt. Och det ska du veta behövs i dagens samhälle där kroppsidealen och våra vardagsrutiner styrs av allt som finns på internet. Vi unga tejer behöver någon med vett i skallen som ärligt kan säga att livet suger ibland men även att det blir bättre. Vi behöver dig som har vett i skallen, men som ibland inte använder det fullt ut. Jag menar då när du gör ett ”misstag”. För vi behöver få veta att det är okej att misslyckats och det är okej att må skit. Och det är framförallt okej att vara sig själv. För det är du, du är ett strålande exemplar på att ingen är mer perfekt än någon annan. Och det vågar du stå för också. Du vågar stå för dina misstag, och det kan inte alla göra.
  Så tack, tack så hemskt mycket för att du vågar föregå som ett gott exempel med dina mindre bra hanlingar. Det låter sjukt att säga så, men ärligt, det behövs.

  Tack. Fortsätt vara du, du rockar!

  Reply
 3. Lina november 6, 2012 at 5:09 e m

  Har du någonsin ångrat dina tatueringar?
  Funderar själv på att skaffa ett par.

  Reply
 4. Annie november 6, 2012 at 6:48 e m

  Vad är det i skålen på sista bilden? ser gott ut!

  Reply
 5. Camilla november 6, 2012 at 7:16 e m

  …och det är därför jag och många andra gillar din blogg, you go girl! (Min första kommentar!)

  Reply
 6. Hihi november 6, 2012 at 8:38 e m

  snälla kan inte du fixa din bloggdesgin? så tråkig nu :(<3
  love u paulina :)<3

  Reply
 7. Ida november 6, 2012 at 9:29 e m

  Paow, du är bäst! tänkte skriva värsta wall of text men jag ser upp till dig, kanske inte varenda grej men vem gör det? 😉 Du är bäst av toppbloggarna, ärligast och gosh jag kan säga att jag gillar din blogg utan att skämmas, alla som jag känner och läser kissies blogg förnekar att de gillar henne säger att hon är äcklig och sjuk i huvudet, det är nog inte sant men ja, jag gillar dig och din blogg :* puss och kram Ida

  Reply
 8. alice november 6, 2012 at 10:35 e m

  Det är därför jag läser din blogg. För du är ärlig och ingen är perfekt och kan leva ett sånt perfekt liv som sarah tjulander verkar göra på sin blogg. Blir bara provocerad av sånt. Du visar iallafall att livet är inte lätt och man får kämpa för det man vill ha..!

  Reply
 9. G november 7, 2012 at 9:52 f m

  Du är fan grym! Hör av dig om du är sugen på date någon dag!

  Reply
 10. Lotten november 8, 2012 at 4:05 f m

  Och just därför tycker man om dig; för din ärlighet. För att du inte hittar på och spelar att du är sååå lycklig. Man läser om ditt mående och känner igen sig och därmed mindre ensam. För ingen mår egentligen hel bra i dessa tider.. Då hade knappast antidepp sålt som smör i solsken. Hoppas andra bloggare tar efter dig. Att Kissie spelar lycklig är mycket genomskinligt men man förstår också varför hon gör det: dessa nätmobbare får vatten på kvarn annars, därför måste hon fortsätta spela lycklig för att ge igen. Hemsk värld, hemsk värld..

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *