Barskolan Academy

I sommras gick jag Barskolan Academy på i Magaluf. Dom har skola i Miami också. Är du sugen på att gå en bartenderutbildning i Miami Beach? Det finns 5 platser kvar till kursen som börjar 13 Jan – 10 Feb 2013.

Och jag måste verkligen säga att gå barskolan är bland det roligaste jag gjort. Och därför så vill jag erbjuda er mina kära läsare en liten rabatt!

Boka dig innan den 30:e November. Nämn ”Paulina MIAMI” i rabattkoden så får du 1500 SEK i Rabatt! Bokningen kan du göra på www.barskolan.net

Här är en video från Barskolan Academy i Miami!! Visst ser det härligt ut?

(Visited 1 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. före detta tjockis november 13, 2012 at 3:32 e m

  TRÖTT PÅ ATT VARA TJOCK??? Saknar du inspiration för ett hälsosamma liv??
  Kom och följ med min resa till fitness 2013!
  Jag har än så länge gått ner 22 kg och ska ner några kilon till för att få en tajt kropp..
  synliga muskler och hela kitet? JA!
  Jag bjuder på kost rådgivning,träningstips,mode och mkt mer:)
  KAN JAG SÅ KAN DU !!!! INGENTING ÄR OMÖJLIGT!!!!
  http://www.nattstad.se/jezziez

  Reply
 2. Kristina november 13, 2012 at 3:39 e m

  Jag undrar vad som har hänt med din blogg. Det känns som att mer än vartannat inlägg är reklam.
  Det märks verkligen att du är trött på bloggen, och du säger jämt att du ska börja blogga mycket mer ”senare när du kommer hem”, men det senare kommer ju aldrig? Och när du väl skriver är det bara reklam för olika företag känns det som..

  Jag förstår verkligen att man tar bloggpauser och lägger in reklam bland inläggen, men hela tiden?
  Jag saknar din blogg Paow! Du har alltid varit den mest roliga och intressanta bloggaren av dem alla!
  Vill verkligen att du ska komma tillbaka till bloggvärlden! Kram!

  Reply
 3. Barbie november 13, 2012 at 6:24 e m

  Massor av olika Barbie och Chihuahua tryck och motiv på t-shirts, linnen, accessoarer, hundkläder, väskor m.m.! Superbra kvalitet, snabb leverans och bra priser! Helt unika tryck för alla girly girls 

  http://www.shirtcity.se/shop/barbie/

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *