10 Comments

 1. Stephanie Aminoff november 14, 2012 at 9:37 f m

  o Måste bara säga att detta är helt galet…. Kolla in alltså!!!
  o Snyggaste på jorden helt ärligt, dreglar :O
  o Gör mig rik så jag kan åka till Bora Bora… 😉

  http://aminoffs.se

  Reply
 2. m november 14, 2012 at 11:15 f m

  Paulina sitter inte du på några SMH biljetter till fredagens konsert?! skulle inte förvåna mig om du till och med kände dem. Har du inte lust att köra en tävling på bloggen eller komma överens om en bra deal? Vore fett najs=) hör av dig till min mail, kramis!

  Reply
 3. Joanna november 14, 2012 at 12:12 e m

  Vad säger du nu när sanningen om Almqvist kommer fram?! Haha. Karma is a bitch. All heder åt Soran!

  Reply
 4. Emm november 14, 2012 at 2:18 e m

  Hej Paowii:)skulle du kunna göra mig en tjänst? Jag vet inte varför men jag kan inte kommentera på natachas blogg. aah har skrivit ett meddelande till henne. Skulle du kunna kopiera och klistra in det in hennes blogg som kommentar på senaste inlägget. Eller om någon annan vill göra det? :/ Tack på förhand. kram

  Hej! Har bara en fråga ang Alexandra(kissie). – Hur känns det för dig att ha någon som helt kopierar dig? Alltså jag ser att det är på en sjuklig nivå. Att hon härmar med kläder, smink, hår, sätt att skriva osv är kanske en sak. självklart irriterande men känner inte du att hon på något sätt tränger sig in på din personliga intregritet när hon opererar sig med dig som mall. Hade jag varit dig hade jag faktiskt blivit ledsen. Alla föds med ett speciellt utseende som kännetäcknar en som person. Alla är unika. Allt som är Natacha – din näsa, din mun, dina ögon, tänder, kropp är inte längre ditt. Det du föddes med, det dina föräldrar gav dig är för många det värdefullaste man kan få har någon försökt sno, ta utav dina föräldrars ”skapelse” -deras dotter. Jag har själv varit i denna situation och folk säger hela tiden – haha ta det som en komplimang, bry dig inte. Själv tycker jag att det är väldigt svårt när det faktiskt handlar om sin person, allt som kännetäckar en. Det hotas. Sedan känns det så fult när wannaben inte låssas som någonting, utan bara armbågar sig fram och fortsätter och drar det längre och längre. Jag skräms av att tänka på hur kissie tänker när hon ex gör vid sig, det måste ju bara vara dig Natacha som hon har i tankarna. Nu har hon tex fixat sina tänder. Läskigt!!, hon har ju studerat dina tänder och valt att ha samma storlek och form som på dina tänder. Hur långt är hon berädd att gå? Kan du inte ge mig ett tips hur man ska tänka för att klara av det? Eller går det över huvud taget? Det är säkert andra mer än dig som råkat ut för en wannabe och du har för mig blivit ett känt exempel på att få stå ut med detta. Som du själv ser, så kommer hon aldrig komma upp i din nivå oavsätt hur hon försöker. Jag kan själv inte trösta mig med att tänka – jaja hon kommer ändå aldrig se helt ut som mig, inte lika snygg ex. Det är principen, bristen av respekt mot ”orginalet” som även sårar. Om du har något svar hade nog många uppskattat ett inlägg om detta, har länge kännt mig ensam om detta fenomen men känner igen mig mycket. Mvh

  Reply
 5. josefine november 14, 2012 at 3:04 e m

  josefinena.devote.se

  Reply
 6. före detta tjockis november 14, 2012 at 3:41 e m

  NI som är intresserade över bli av med fettet på kroppen och få en fit kropp kan ta och besöka min blogg för inspiration för träning! Jag har klarat av och loosa över 20 kg på lite över 1 år, kan jag så kan ni!!!
  Jag delar med mig av min vardag,recept,övningar,videos och mkt mer!
  aldrig mera överviktig !!!!!! http://www.nattstad.se/jezziez

  Reply
 7. Per november 14, 2012 at 4:19 e m

  Ditt utseende är verkligen något du skulle behöva jobba på, bara så att du vet. Rasist.

  Svar: Lille Per, anonym och feg – då vågar man smyga in en kommentar… Vågar och KAN du förklara dig?

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *