När jag kommer hem ifrån Magaluf Reunion båten så ska jag verkligen ta tag i min träning igen, kolla på bilderna här under då var jag 17 år, alltså 2 år sedan, jag vill komma i samma form och behöver nog en push i rumpan nu känner jag. Så vore ju grymt om mina läsare kunde pusha mig, eller att vi pushar varann tillsammans!

Jag har alltid tränat med PT och även Daniel tränar ju ibland, haha fast han tränar ju bara för att få stå och dregla efter alla killar! Nåja, tränings-Paow ska tillbaka, lika fit och snygg som förut, fast jag är ganska nöjd nu också men man kan få ännu snyggare resultat! 😉

 

17 år på bilderna, snart är jag tillbaka igen! Föresten om NI vill ge mig massa bra träningstips så bomba ner kommentarsfältet så jag blir så inspirerad som möjligt! Puss

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (38)
 • L

  tycker redan du ser bra ut 🙂

 • Elvira

  Prova discodans! Det låter sjukt töntigt men det är askuul! Snabb cherleading. Det är styrka, kondition, spänst, vighet, kordination och så. Prova! Det är skitkul! Och bra träning.
  Kram!!

 • Paulina

  Prova crossfit och se om du gillar det 😀 Funktionell styrka, fokuset ligger på att bli starkare och få bra teknik samt bra kondition mycket vilket gör att man inte går dit för att räkna kalorier eller tråkas ihjäl med maskiner. Och plötsligt står man där och har världens kropp med 😀 Jag har fått en form som jag aldrig haft, aldrig varit så stark och haft så bra kondition. Och detta på bara ett halvår. Sen kanske det inte passar alla, men prova på. Många ställen har prova på pass. Sedan är gemenskapen underbar med. Härliga människor som man kör med. kram kram

 • Elise

  Mina bästa tips:

  Börja försiktigt, och öka sedan i träningsmängd och styrka. Börja med ett eller två pass i veckan och öka senare till tre eller fyra.
  Testa gärna gruppträning – kan vara jätteroligt, finns massa olika.
  Testa yoga för smidighet.
  Ät bra kost, ät tillräckligt mycket så att du orkar träna.
  Skriv ner allt du gör i träningsväg så att du inte fuskar, och senare kan du gå tillbaka och se hur mycket du har förbättrat dina resultat.
  Utmana dig själv – bestäm dig för att klara 45 kg i bänkpress eller 15 armhävningar på tå och så kämpar du för att nå det målet! Delmål 1 blir då att klara 1 armhävning, delmål två 2 st osv.
  Ta dina mått innan du börjar, rumpa, midja, lår etc. Så kan du se när du får resultat!
  Köp snygga träningskläder!
  Kom ihåg: Om du börjar nu så är du fit till beach 2013 😉

 • Johanna

  Ett bra tips som jag själv tycker är att gå på klasser i början, menar då kommer man igång och man får se hur andra ser ut i kropparna och man får efter ett tag ett ”go” i sig själv att nu jävlar.. Jag började så innan jag satte mig på maskinerna och körde, dels fick ja upp konditionen på klasserna som spinning och box, de gjorde också att jag inte tyckte det var så jobbigt och svårt att sitta på maskinerna och framförallt att ta mig till gymmet.. Jag tror att börjar man att sätta sig på maskinerna de första man gör kan man lätt känna att fan va de suger, sjukt tråkigt osv.. Sen ett annat tips kan vara att börja ut och gå på morgonen 30 min innan frukost med bra musik i lurrarna, sen kommer de mer o mer att man vill börja springa eller verkligen vill börja träna, man blir taggad helt enkelt.. Kommer man upp på morgonen får man också den här självdisciplinen som man behöver för att träna. Då blir man glad att man klarat av att gå på morgonen kanske 1 vecka i streck, sen efter de vill man ha nya mål och sträcka sin självdisciplin ännu längre…

 • milla

  Du har gjort en bröstförstoring va?

 • Felicia

  Utfallssteg från höjd! Det tar grymt bra på rumpan och lår. Istället för att stå på marken, ställ dig i stället på en step-up bräda eller en trottoarskant och gör utfallssteg. Se bara till att knät inte går över tårna!

 • IDA Lindström

  Jag skriver en aktiv träningsblogg där du kan få ta del av en hel del träning, motivation och tips!
  Lycka till! =D

  http://www.runtheworld.webblogg.se

 • Johanna

  Mitt tips är att läsa http://ctrain.blogg.se/ hon har en jätte inspirerande träningsblogg. Själv är jag ganska lat så kan inte tipsa om nått speciellt. Bara att inte äta lika mkt sötsaker som jag gör.

  //Londonblogg, fylld med bilder på marknader, promenader, studentliv, shopping, uteliv, fika och mkt mer.

 • Linn

  Kan du visa hur du är nu också? Tack!

 • S

  Sjukt vad lik du är Jenna i tvserien Awkward på de två sista bilderna!!

 • agnes

  http://www.mayhemworkout.se/

  Detta är grymt! Jag har själv tränat där och det gav mig motivation till tusen och jag blev så vältränad. Privata ”problem” eller vad man kan kalla det varför jag inte tränar där mer.
  Har förstått att du också har lite vänner här i Helsingborg så har du vägarna förbi tycker jag absolut du ska testa på det, du kommer inte bli besviken! :D. Han som håller i det är även en mycket bra PT och låter dig inte sluta för ens du är klar! 😉
  kraaam! 😀

 • Cool brud_93

  Halllooo.

  Fan jag kommenterar aldrig bloggar. Men jag måste ju skriva detta du är ju så jävla skön. Satt inne på youtube och kom på något sätt in på en riktigt gammal video på dig och dessie när du har så mycket smink så du ser ut som en chokladkaka och är sönderblonderad. Så jäkla mcket du har vuxit sen dess och du är så jäkla naturligt vacker idag. Ne jag måste bara ge dig en sån jäkla tummen upp. Du är riktigt duktig! Jag hoppas du får riktigt kul imorgon på kryssningen för det kommer jag ha! Ciaao

 • Fanny

  Har tagit upp träningen nu efter några månaders uppehåll. Gå in och läs så får du tips!

  http://byfannys.blogg.se

 • susanne

  din kropp är mkt snyggare nu!

 • Linnéa

  Det är skönt att få träna och självklart får man snyggare kropp!!

 • linda

  kika gärna in i våran blogg där vi skriver om shopping mode och träning

 • Kittie

  Kolla in på min hemsida för att gå grymma tränings-tips! 🙂
  http://Www.kittiedehnrosengren.se

 • becca

  youtube är bästa och billgaste pt’n ever 😉

 • Ida

  Hej Paow!

  Mitt bästa träningstips är att alltid stretcha innan och efter du tränat. Stå framför spegeln och dansa i en timme till din favvomusik! Det är otroligt roligt och man vill knappt sluta 😀 Så brukar jag göra.

  Kram

 • Johanna

  Ladda ner träningsappar, finns massor!
  Ge dig bara fan på att du ska komma igång så gör du det med 🙂 titta gärna in på min blogg, hade betytt så himla mycket! Jag har följt din blogg i flera år!

 • Sini

  man ska helt med godis chips läsk alkohol. Börja med att gå promenader varje dag, sen kan man gå över till powerwalk. För då går allt överflödigt fett bort plus att din kropp orkar mer. Sen kan du gå över till att bygga upp muskler

 • UBEAUTY - DIN SKÖNHETSBLOGG

  Skulle starkt rekommendera Tiffany Rothe på youtube, du får verkligen träningsvärk från hennes övningar! Sjukt bra:-D

  Har börjat köra bloppis på min skönhetssida, slutsålda Nellyklänningar med prislappen på och stora smink/hudvårdspaket som säljs. 😀

 • ellinor

  det är riktigt skönt att träna,iaf när man har kommit igång med det! hoppas det går bra för dig! =)

 • Linda

  Det bästa är att lyckas trycka in det i vardagen, att få rutin på det. Bestäm dig för hur mycket tid i veckan du vill lägga på träningen. Sätt upp delmål ”innan nyår vill jag gå ner 5kg” eller om det handlar om mått eller din hälsa eller prestation på tex löpbandet. Försök att hålla dig till ”schemat” så gott det går, alla veckor kommer det inte fungera, man kanske är sjuk eller det kanske krockar med något annat. Men missa aldrig ett träningspass för att du inte känner för det. Fokusera på känslan som kommer efter träningspasset. För mig är det den känslan som driver mig att gå på passen eller att ta den där löpturen trots att det regnar!

  Jag försöker skippa kolhydrater så gott det går, har laddat ner en app i mobilen som heter ”shape up club” sjukt bra för att räkna kalorier. man kan även se sin viktkurva m.m. gratis!

  Men fokusera inte så mycket på vad du får och itne får äta, om du är sjukt sugen på choklad så är det ju faktiskt okej! Oj, nu blev detta typ en roman, men dessa tipsen har funkat för mig. Jag har lyckats gå ner ca 10 kg sedan i Juni 🙂

 • Kitty

  Jag tränar hemma via ”Fitnessblender” på Youtube 🙂
  Ville bara ha en hård träning så att jag sover bättre…gick ner 5 kilo på 2 månader utan att det var meningen 🙂
  Märkte det först när kläderna började bli för stora haha 🙂


  är min favorit 😀

 • Marie

  Det viktigaste är att du hittar något du tycker är roligt. Gör det till en vana och då blir det så småningom en del av din vardag och du tänker inte tanken på att sluta. Börja kanske på någon idrott. T.ex kampsport kommer du definitivt i form på. Eller få in lite gruppass några gånger i veckan som vana. Gymma lite vid sidan om, ut och spring en annan dag i veckan… Variation behövs! 🙂 Ät mycket protein, ca 2 gånger din vikt i gram (blir ex 110 gram om du väger 55 kg) Tänk på att inte svälta när du tränar mycket, är du extra hungrig så ät extra mycket. Nyttigt för en som tränar hårt är inte detsamma som nyttigt hos en som inte tränar. Lite godis eller en fet hamburgare återhämtar din kropp riktigt bra då och då 🙂 Bara du äter vettigt i övrigt och får i dig tillräckligt med protein, vitaminer och bra fetter/kolhydrater lär resultaten definitivt komma med detta! 🙂

 • michelle

  SKO Bloppis på min blogg! 😉

 • emma / träningsblogg

  Kika in i min träningsblogg så kan du nog hitta massa bra tips 🙂
  nattstad.se/lifestyle

 • jenni

  jäääävlar vad vältränad du var där, värsta fit for fight ju! haha, bara att köra igång igen, du har ju bra gener så det borde väll inte ta många veckor innan du ser ut så 🙂 Jag ska också komma igång (förhoppningsvis, höhö)

 • Elin

  Jag har kört dieten lchf i snart 4 veckor och tränar 4-5 gånger blandat styrka o powerwalks och man känner verkligen reslutat! Träning höjer verkligen ens självförtroende när man ser reslutat och man mår så mycket bättre! 🙂

 • Milla

  Alltså du har så mycket finare kropp än Kissie, hon är juh smal som en tråd. Du ser juh mer sund ut i kroppen. Skulle någon fråga vem jag helst skulle vilja se ut som av dig och kissie skulle jag lätt välja dig! Härligt att inte se en trådsmal tjej utan en tjej med sund kropp:) Härligt!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *