Kommer ni ihåg?

God morgon älsklingar! Hoppas allt är bra, nu ska jag snart upp och hoppa för ska käka i stan och sen iväg på Magalufkryssningen, ooopa!

Ville egentligen följa med Daniel, Viktor & hans Göteborgskompis på event, känner mig lite elak som dissar, men detta har varit bestämt länge!

Haha, ni borde kolla min Instagram, en sann bror som fixar hunks till mig, haha. Dock är jag nog redan kär.. Oj, vad sa jag nu? Antar att ni ska festa ikväll många av er i alla fall, jag satt och kollade på lite gamla bilder när jag inte kunde sova, och kolla in fashion Paow!

Posted in: Okategoriserade

You might also like

Caroline Roxy - Tom ford glasses Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MUSIC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *