Kommer ni ihåg?

God morgon älsklingar! Hoppas allt är bra, nu ska jag snart upp och hoppa för ska käka i stan och sen iväg på Magalufkryssningen, ooopa!

Ville egentligen följa med Daniel, Viktor & hans Göteborgskompis på event, känner mig lite elak som dissar, men detta har varit bestämt länge!

Haha, ni borde kolla min Instagram, en sann bror som fixar hunks till mig, haha. Dock är jag nog redan kär.. Oj, vad sa jag nu? Antar att ni ska festa ikväll många av er i alla fall, jag satt och kollade på lite gamla bilder när jag inte kunde sova, och kolla in fashion Paow!

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (2)

You might also like

Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG Alexandra Nilsson - Bra och mindre bra saker just nu.. Alexandra Nilsson - Tips på snygga festoutfits! Alexandra Nilsson - Min älskade, lilla råtta..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *