Haha som ni vet så byter jag nästan hårfärg några gånger i månaden, just nu är jag mörk men jag känner att framimot sommaren så kommer jag nog bli blond igen, tycker jag passar väldigt bra i båda och tycker det är kul att variera mig.

Men jag får ofta frågor om vart jag klipper mig och hur jag brukar få så fint resultat!

Vart klipper du dig Paow? Jag klipper mig alltid hos Sally på Salong Headzone, ni hittar henne enkelt på Barnhusgatan 1, får alltid lika fina resultat och det vi oftast brukar göra är att färga, och sätta nytt hår! Blir alltid så nöjd när man är hos frisören och resultatet blir bra!

Hur fixar du ditt hår? Jag fixar mitt hår ganska enkelt ofta, bara drar ner en mössa över huvudet för att jag inte orkar men när det är fest brukar jag variera håret lite, alltid använder jag hårfön och ibland plattar jag det och ibland lockar, ni har ju sett mig i båda!

Vem fixar ditt hår? Alltid Sally och dem på salongen, lika grymt varje gång! Om ni även kollar på Sally så jobbar hon som modell!
Hennes kindben är jätte fina!

Salong Headzone, schyssta hårprodukter och min topp 10 lista hittar ni på Headzone.se

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *