Jag överlevde kryssningen

Nu ligger jag hemma hos mamma.. Måste bara vila upp mig..

20121111-122022.jpg

Posted in: Livsstil
Kommentarer (5)
 • Linda

  Hej!Måste bara säga att du otroligt vacker!!Och du verkar vara en skön tjej med humor och självdistans.Kram från ett 30+ fan;-)

 • Cornelia

  HAHA såå rätt! Ska på Napa reunion om 3 veckor vilket jag längtar något galet till! 😀 Älskar din blogg o tycker att du är svin cool 😉 (H) hare gött!

 • Fia

  Hoppas att inte Dessie fyllt Victor med en massa skit om dig nu när han tydligen bott där. Min bebis skriver hon på Insta. Den lilla horan.

 • olivia

  Jaha, Dessie har tagit över Victor nu? Undrar hur mkt skit hon snackat???

 • Katja

  Ville mest bara säga att jag beundrar dig något sjukt mycket. Du verkar vara en så stark person som står upp för vad du gör och vem du är. Istället för att förneka en massa och framstå som perfekt, vilket ingen är. Haha nej nu svamlar jag en massa. Ville mest bara säga att du är GRYM och jag diggar ditt race liksom. Keep it up fina Paow!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *